Dupa cum spune si titlul,as dori sa cumpar un lemn Donic Waldner Dotec Ar sau unul Donic Appelgren Dotec Control,nu conteaza daca este nou sau folosit.As dori ca vanzatorul sa poate trimite poze clare cu lemnul. ROG SERIOZITATE!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar lemn Donic Waldner Dotec Ar/Donic Appelgren Dotec Control
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Cumpar lemn Donic Waldner Dotec Ar/Donic Appelgren Dotec Control
Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
FH: Butterfly Dignics 09c
BH: Butterfly Dignics 09cTaguri: Nimic
www.tenismasa.ro =promtitudine si seriozitateLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
junior- 22.mai.2013
- 44
- Bucharest, Romania, Romania
Likes given: 0Likes received: 0
Salut,
Te intereseaza un Donic Burn OFF?
Sa stii ca nu este chiar ofensiv, mai de graba este un ALL+ in spre OFF-. Lemnul este aproape nou si am jucat cu el max 10 ore.
Cu stima!
Comentariu
aveti pm,domnul Mihai
- - - Actualizat - - -
aveti pm!
- - - Actualizat - - -
aveti PM!Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
BH: Butterfly Dignics 09c
Comentariu
senior- 23.iul.2011
- 397
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 0Likes received: 1
Buna ziua,
am de vanzare lemn Donic Waldner Dotec carbon, stare buna , cant aplicat de catre Dan Universal, pentru mana dreapta.
Pret 200 lei cu transport suportat de catre mine!
Postat în original de sorypet Vezi postDupa cum spune si titlul,as dori sa cumpar un lemn Donic Waldner Dotec Ar sau unul Donic Appelgren Dotec Control,nu conteaza daca este nou sau folosit.As dori ca vanzatorul sa poate trimite poze clare cu lemnul. ROG SERIOZITATE!Crestem CAMPIONI! Antrenam INTELIGENTA! CS VOINTA Cluj
Comentariu
aveti PM!Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Comentariu
Mentionez ca am de vandut o fata Joola 4You 151/157.burete de 1.8,pret 40 RON,fata este jucata un singur antrenament de 2 ore,nu este uzata si nu prezinta semne de uzura sau ciupituri.
La cerere,pot posta poze din diferite unghiuri,pentru cei interesati,pentru ca nu ascund niciun defect al acesteia.Rog seriozitate!
http://postimg.cc/image/n6sy6zlnf/0dafc1f5/
http://postimg.cc/image/8l2bwx3l5/e2c1a640/
Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor...mentionez ca sunt facute cu telefonul mobil...voi reveni cu poze mai clare cat pot de repede.Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:23.Procesare...X
Comentariu