Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

cumpar lemn all+ si fete 2.0grosime

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• cumpar lemn all+ si fete 2.0grosime

Asa cum scrie in titlu sunt interesat de o paleta cu acele caracteristici la recomandarea cuiva de pe acest forum.Joc tenis de ceva vreme si a venit momentul pt achizitionarea unei palete profesionale insa cu un setup asa ca pt incepatori,deoarece am jucat 17ani cu stiga force din metro.Fiind prima de acest gen mentionez ca doresc sa nu fie exagerat de scumpa,dar sa faca fata cu brio adversarilor care ma zapacesc cu topspinurile lor care ies din acel donic acuda s1.

Buna,daca te intereseaza am eu o paleta formata din lemn butterfly timber touch all si fete tenergy 05 fx rosie,tibhar sinus alpha neagra la 200 lei,lemnul este nou.
    Bty Timo boll alc

Comentariu

Recomand de ex. lemn yasaka sweden clasic cu fete yasaka rakza 7 soft! Cat despre blocaje la topspinuri venite de la acuda s1 in primul rand trebuie mult mult antrenament cu cineva experimentat nu neaparat o anume fata! Ceea ce am recomandat se poate achizitiona de la tenismasa.ro , vivasportshop.ro, ttmall.ro sau ttsport.ro!
      PS.Parere personala: Daca chiar doriti sa aprofundati tenisul de masa nu incercati sa cumparati neaparat ce e mai ieftin! Mai bine dati odata un ban in plus insa stiti ca aveti un lucru calumea cu care puteti invata si progresa!
      Ultima editare de krisztalori; 27.ian.2014, 20:45.
      Lemne: DHS Hurricane Long W997
      FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
      BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

uite aici putin ...am eu o paleta la 100 lei
        http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...c-destro-F3-BS
        Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

intereseaza-te si de donicul meu.userul phill.
          Victas V22 DE blue 2.0
          Victas Koji Matsushita Special
          Victas Curl P1V black1.5

Comentariu

Apreciez ca ati raspuns intr-un timp atat de scurt si am sa tin cont de recomandare,insa dc cumva gasesc materialele pe care mi le-ati enumerat second hand,are rost sa le iau?chiar dc nu sunt noi
            - - - Actualizat - - -
            Era un raspuns pt userul krisztalori!

Comentariu

Postat în original de dubovici cristian Vezi post
              Apreciez ca ati raspuns intr-un timp atat de scurt si am sa tin cont de recomandare,insa dc cumva gasesc materialele pe care mi le-ati enumerat second hand,are rost sa le iau?chiar dc nu sunt noi

- - - Actualizat - - -

Era un raspuns pt userul krisztalori!
              Lemnele se uzeaza mai greu si daca gasiti unul in stare buna chiar si second merita sa cumparati de pe forum insa probabil va trebui sa asteptati pana ce apare la vanzare un astfel de lemn in stare buna! Fetele se uzeaza mult mai repede si sansele sa gasiti second acele fete de care v-am zis sunt mai mici si poate trebuie sa asteptati mult mai mult. Acest setup este bineinteles doar unul din multitudinea de setupuri foarte bune care se pot face. Avantajul daca luati de la magazinele online este ca daca luati lemnul si fetele de la un sigur magazin ei va si asambleaza paleta si sunt lucruri noi, dezavantajul fata de cele second e ca costa mai mult. Acum fiecare face dupa cum crede si dupa posibilitati, eu v-am zis doar parerea mea personala. Puteti sa intrebati si de alte setupuri
              aici:http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...i-va-raspundem
              Lemne: DHS Hurricane Long W997
              FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
              BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Iti recomand o paleta numai buna pentru cele descrise de tine.
                Daca vrei iti si lipesc fetele si iti trimit paleta gata facuta si putem si negocia la pret:
                http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...asa-colectoare

Comentariu

Salut, ai aici un lemn all+ si doua fete de 2.0mm. Dacă ești hotărât numai cu bani în cont http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...OM-SIGMA-2-EUR Cristi PS dar eu cred ca tu nu vrei nimic incerci sa pacalesti pe cineva pe aici
                  Ultima editare de Cryss; 28.ian.2014, 18:20. Motiv: PS
                  BH:TSP Ventus Spin max
                  LAMA: Butterfly Zhang Jike ALC
                  FH: Victas V>15 Limber 2.0 mm

Comentariu

PS ,te inseli dc crezi ca as dorii sa pacalesc pe cineva,insa nu ma avant sa cumpar o paleta pe care dupa o sapt sa o scot la vanzare din varii motive.eu zic ca e normal sa ma documentez putin inainte de a cumpara.Cryss ,nu cred ca prin afirmatii de genu asta ma vei convinge sa cumpar de la tine vreodata ceva,desi recunosc pretu e tentant!

Comentariu

Salut,

Am o paleta de vanzare: lemn Donic BURN OFF cu fete Donic COPPA JO PLATIN ( rosu) + JOOLA SAMBA ( negreu). Pretul este de 17 lei. Iti atasez si niste poze, iar daca esti interesat, vorbim!

O zi buna!Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_20140117_213413.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	98,6 KB 
ID:	769836Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_20140117_213400.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	98,8 KB 
ID:	769837

Comentariu

Buna,paleta arata excelent insa la o scurta documentare a observat ca acest setup nu imi va fi util in a invata, deoarece e un lemn rapid cu fete pe masura.pretul era super desi banuiesc ca ai vrut sa scrii 170lei.

Comentariu

Salut,
                          Sa stii ca nu este chiar ceea ce pare, adica lemnul este mai mult un ALL+ spre OFF-, fata JOOLA este o fata de control si chiar ti-o recomand cu placere, iar Donic COOPA, intr-adevar este o fata rapida. Scz de pret, este 170 lei.
                          Numai bine!

Comentariu

Am sa ii cer maine parerea cuiva mai avizat si dc dansul imi va da ok-ul at fecem demersurile necesare.

Comentariu

Ok. Astept raspunsul dvs.

Comentariu

Fiecare ar avea ceva sa ti ofere ..sa ti faca traiul mai usor ..............
                                Eu iti ofer o parere ....de a mea .....lemnul si fetele nu tre sa fie pe masura
                                cunostintelor in tenis ci pe masura temperamentului
                                tenisu se invata jucand ........daca vrei si ai sange iute pt un atacant, sari
                                peste trepte si ia ti ceva tare . Te inveti crede ma ......am vazut copii la bistrita care jucau cu tg 05,,,,ai sa fii surprins 1 luna 2 ..3 mana se da ..
                                Tu tre sa vrei..........succes...
                                SPUN ASTA DIN EXPERIENTA
                                OVTCHAROV CARBOSPEED
                                BLUEFIRE M1
                                BLUEFIRE M1

Comentariu

Ms fain pt sfat,am comandat deja de la un user din arad o paleta ansamblata cu fete andro hexer,sper sa ma acomodez cu ea rapid.O zi buna sa aveti!

- - - Actualizat - - -

Paleta a ajuns ambalata excelent,arata ca noua,recomand tuturor userul leo33,e un baiat de nota 10.Abia astept sa probez maine paleta !!!!

Comentariu

Procesare...
                                  X