Buna seara tuturor!! Am si eu nevoie de un lemn pentru ca al meu s-a rupt de la maner si nu imi pot permite altul si ma gandeam ca am fost ajutat pe acest site si cu doua fete . Daca aveti un lemn si nu il mai folostiti sau nu aveti ce face cu el va rog sa ma ajutati. Sau daca il aveti mai ieftin va rog sa imi spuneti.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vreau un lemn gratis
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 22.mai.2013
- 44
- Bucharest, Romania, Romania
Likes given: 0Likes received: 0
Salut,
Am eu un Donic BURN OFF. Lemnul este aproape nou fiind folosit maxim 10 ore si vi-l pot oferi la 100 lei fara taxe postale.
O zi buna!
Cersitul este interzis pe acest forum. Recidiva aduce banarea.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
junior- 27.feb.2010
- 56
- Toplița / Târgu-Mureș
- 35
Likes given: 0Likes received: 0
Blade: Butterfly Primorac Off- / Timo Boll Spirit
FH: LKT Red Diamond / Butterfly Tenergy 05 2.1mm / Donic Acuda Blue P3 2.0 mm
BH: LKT Rapid Soft / Donic BlueFire M3 2.0mm / Butterfly Sriver FX 1.7 mm
Comentariu
Imi cer scuze pentru titlu am grsit nu m-am gandit mult inainte sa scriu am nevoie de un lemn si nu stau prea bine cu banii nu il vreau gratis dar sa fie ceva ieftin. Imi cer scuze Cryss, Clau si altor membri care au citit
Comentariu
senior- 05.apr.2011
- 185
- Preutesti
- 30
Likes given: 1Likes received: 3
Am eu un lemn Xiom pro carbon 100 lei transport inclus?DBlade: TIMO BOLL ZLC
Fh:TIBHAR MX-S 2.0mm
Bh:TIBHAR MX-S 2.0mm
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de Mr.UnionIași Vezi postBuna seara tuturor!! Am si eu nevoie de un lemn pentru ca al meu s-a rupt de la maner si nu imi pot permite altul si ma gandeam ca am fost ajutat pe acest site si cu doua fete . Daca aveti un lemn si nu il mai folostiti sau nu aveti ce face cu el va rog sa ma ajutati. Sau daca il aveti mai ieftin va rog sa imi spuneti.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:36.Procesare...X
Comentariu