In ultimul timp au inceput sa apara foarte multe persoane dubioase pe forum care "cersesc" materiale diferite , astfel incat cred ca incepe sa devina o moda . Nu ar fi mai bine ca o persoana sa poata posta dupa un anumit de la activare ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cersetori" pe forum
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
organizator local
- 27.sep.2010
- 1076
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
"Cersetori" pe forum
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mmTaguri: Nimic
E aceeasi persoana, deja i-am banat un cont, urmeaza celelalte mainelemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
In filmul "Independence day"...este o scena garndioasa cu trupele extraterestre pregatite pentru ...invazie...
Domnilor trebuie sa ne "pregatim" si noi pentru "invazia"...acestor"extraterestrii" ai bunului simt,care nu au niciun pic de onoare.Cred ca multi dintre noi asteptau de mult timp interventia"trupelor guvernamentale" impotriva acestor "invadatori"...,ea a venit.Felicitari domnilor!FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
din cate am inteles ''invadatorii'' e un amarat care-si incearca norocul si el )))))Yasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de cerbu.nicu Vezi postdin cate am inteles ''invadatorii'' e un amarat care-si incearca norocul si el )))))
Postat în original de theshadowkuramace-ai ma ce ti am dacut eu tie
Dupa discutia cu el si-a mai facut inca 3 useri...lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
cineva i-a dat o solutie buna. la deszapezire . cateva masini doua scari de bloc si se alege cu o paleta bunicica. daca face asta in parcare la o sala de tenis se alege si cu cateva ore la masa )))))Yasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de marcu vasile Vezi postSi cand ma gandesc ca eu de buna credinta i-am trimis deja o pereche de fețe,dar nu-mi pare rau .Poate asta o sa-i dea de gandit cine stie.De regula vreau sa ajut ,dar mai cazi si in plasa"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Imvadatori !
Peste aceasta experienta putin placuta cred ca am trecut si eu,cu toate ca si acum sper sa nu fi fost asa cu unserul Mr UnionIași inca mai astept un mms de la el,in cazul in care evolutia lui a inregistrat progres in comparatie cu paleta hoby
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4712
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 263Likes received: 328
eu am sa ai donez un lemn.... de fag , ca ma tot suna .. si zice ca chiar are probleme dar nici adresa nu a dato corecta ,in mesaj ! eu chiar doresc sa ajut si dvs stiti asta dar aici e cam bizar totul ?? ce sa fac??DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de Dan Universal Vezi posteu am sa ai donez un lemn.... de fag , ca ma tot suna .. si zice ca chiar are probleme dar nici adresa nu a dato corecta ,in mesaj ! eu chiar doresc sa ajut si dvs stiti asta dar aici e cam bizar totul ?? ce sa fac??
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Hmmm! Radu, inca sunt birje in Danemarca? Vad ca oameni cu limbaj de birjari au l,,importat" din Romania. Scuze, dar nu ma asteptam de la tine...
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de nicu gavrilovici Vezi postHmmm! Radu, inca sunt birje in Danemarca? Vad ca oameni cu limbaj de birjari au l,,importat" din Romania. Scuze, dar nu ma asteptam de la tine...
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4712
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 263Likes received: 328
eu nu pot sa fiu atat de drastic am sa il refuz si sper sa nu ma mai sune !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:36.Procesare...X
Comentariu