Daca a cumparat cineva pantofi STIGA poate stiti daca nr.43 corespunde cu 43-ul nostru. Acum au un pret foarte accesibil pe DANDOY si ma cam tenteaza.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
pantofi stiga
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
pantofi stiga
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX redTaguri: Nimic
..recent am cumparat de pe dandoy stiga shoes athletic, port 41, am comandat 41 si imi vin fara probleme..
cat e taxa de expeditie? si cum platesc?Wood : LKT Instinct +
FH: LKT XT PRO 2.0
BH: Butterfly Tackfire Drive 2.1/Armstrong Attack 8 1.5
Comentariu
taxa
taxa e in jur de 28 de lei si platesti online cu card de cumparaturi, mergi la banca ta si intreaba daca ai activat la card optiunea de cumparaturi de pe site-uri, in caz contrar banca iti va activa functia sau iti va da un alt card specializat pe aceasta functie , pe acelasi cont care il detii deja, daca il detii....in caz contrar fa-ti unul...apoi avand card pui bani pe el, si urmezi pasii care nu sunt deloc complicati si in jur de 10-12 zile primesti tenisii....Gionis Def
Palio CK531A
Rakza 7 soft
Comentariu
ms prea buna oferta sa o ratez ! in rest preturile is un pic cam mari da la papuci e bun pretuWood : LKT Instinct +
FH: LKT XT PRO 2.0
BH: Butterfly Tackfire Drive 2.1/Armstrong Attack 8 1.5
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:35.Procesare...X
Comentariu