Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemn def. HALLMARK STRATEGY ( nou) in cutia originala !!!

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand lemn def. HALLMARK STRATEGY ( nou) in cutia originala !!!

La vanzare acest lemn defensiv nou-nout (nu s-a lipit nimic pe el),in cutia originala a lui.
    Are dimensiuni 161 cu 157 si 92 grame ,conform site-ului hallmark ,dar scrie si pe cutie.
    PRETUL ESTE DE 160 LEI,cu banii virati in cont ,eu asigurand transportul.PRET REDUS LA 150 LEI.
    Adrian . contact. TEL.0724.2O2.213.
    cateva poze....
    Ultima editare de adriannn; 02.feb.2014, 10:50. Motiv: REDUS PRET !!!!
    Blade TESTE
    Fh TENERGY
    ​Bh IARBA UZATA

ce stiti despre acest lemn? centrul din ce este ,? cam cat sare mingea pe el daca o arunci de la o inaltime de 30 cm?
    DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Postat în original de Dan Universal Vezi post
      ce stiti despre acest lemn? centrul din ce este ,? cam cat sare mingea pe el daca o arunci de la o inaltime de 30 cm?
      Dane, daca te uiti bine, scrie pe cutie.

Comentariu

Postat în original de mateidumitru Vezi post
        Dane, daca te uiti bine, scrie pe cutie.
        asa este dar cea ce ma intereseaza pe mine nu e trecut adica din ce e centrul si cat de tare sare practic ??
        DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Postat în original de Dan Universal Vezi post
          nu prea stiu nici eu prea multe.sincer nu il incerc este nou nout.stiu ca nu contine balsa si accesati linkul acesta ,arata mai multe despre lemn :

http://www.spinmantra.com/tabletenni...ensive-review/

mingea pe lemn cazuta de la aprox.30 cm sare pana in 10 cm.

- - - Actualizat - - -

Valabil.
          Ultima editare de adriannn; 30.ian.2014, 20:34.
          Blade TESTE
          Fh TENERGY
          ​Bh IARBA UZATA

Comentariu

Salut. Iti ofer 100 lei pe lemn si platesc eu transportul. O zi buna

Comentariu

Mai Remo_72 ,nu l-am furat lemnul....basca e si nou ca din magazin.tine-ti suta ta acolo si mai incearca la alti(am tot vazut ca mai tot faci cate o oferta de asta buna pe la diferiti useri)
              Blade TESTE
              Fh TENERGY
              ​Bh IARBA UZATA

Comentariu

Mai Adriann..eu ti-am vorbit politicos..ti-am facut o oferta pe care tu o poti accepta sau nu
                Nu vad de ce sa o iau de tine la pret de magazin cand pot sa o iau la bani mai putini si cu factura. Este dreptul meu sa fac ce oferta cred eu de cuviinta. Toti cei care cumpara de aici se asteapta sa cumpere mai ieftin decat dc ar lua din magazine. Asa ca nu vad unde este supararea?!?
                Ps. Sa nu zic ca am gasit lemnul si la 29$. Asa ca spor la vanzare.

Comentariu

vezi ca aia 29 nu sunt dolari,ci lire sterline (moneda din UK).si ai uitat sa mai pui transportul pana in RO.Asa ca,te rog nu te mai baga tu in posturile mele.
                  Blade TESTE
                  Fh TENERGY
                  ​Bh IARBA UZATA

Comentariu

Mai Adriann. Stiu si eu ce moneda este in UK. Eu nu m-am bagat in posturile tale ci am facut o oferta. Tu vad ca esti in continuare nepoliticos.
                    http://www.ebay.com/itm/Hallmark-Tab...4#ht_152wt_867
                    Asta asa pentru informarea ta.
                    Sa ai sporla vanzare!

Comentariu

mersi pt.informare.asta link este pe ebay nu pe pagina lor oficiala.comanda tu de acolo si imi zici si mie daca este ok pachetul cand vine.
                      Blade TESTE
                      Fh TENERGY
                      ​Bh IARBA UZATA

Comentariu

Valabil

- - - Actualizat - - -

Postat în original de remo_72 Vezi post
                        Mai Adriann. Stiu si eu ce moneda este in UK. Eu nu m-am bagat in posturile tale ci am facut o oferta. Tu vad ca esti in continuare nepoliticos.
                        http://www.ebay.com/itm/Hallmark-Tab...4#ht_152wt_867
                        Asta asa pentru informarea ta.
                        Sa ai sporla vanzare!
                        Asa remo_72.Spre insatisfactia ta sau poate chiar te bucuri,am reusit sa dau lemnul pe plan local la Pitești.
                        vezi ca mai am un post deschis cu ceva materiale noi si mai fa si tu cate o oferta ,dar tot asa pret traznet ,mai imi ridici si mie subiectul.
                        vezi ,userul stefan_70 la oferta ta de 100 lei pe lemnul bty power def ,nici nu te-a bagat in seama ,eu m-am bagat in discutii cu tine si uite am reusit sa vand lemnul.
                        p.s.vezi ca dupa ebay iti vine lemnul strategy in punga de plastic (bulk),asta in cazul in care comanzi.

TOPIC INCHIS.MULTUMESC PENTRU GAZDUIRE.
                        Blade TESTE
                        Fh TENERGY
                        ​Bh IARBA UZATA

Comentariu

Procesare...
                        X