Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pe domnul Sandulescu Adrian pot sa-l trec momentan pe lista ca si nou, dar va rog sa-mi confirmati daca nu cumva putea fi trecut in clasament cu numele Sandulescu Alexandru (cu un turneu A din aprilie, unde a avut un rezultat bun), ca sa fac modificarea necesara daca va fi cazul.
Multumesc anticipat!
Pali
PS: In postul nr. 2 am actualizat lista inscrierilor. Momentan avem 52 de "prieteni ai zapezii & pingpongului" ca si potentiali participanti la turneu. Luni voi discuta cu colegii de la Fit.Feel daca putem mari numarul maxim de jucatori admisi peste 60.
PS: In postul nr. 2 am actualizat lista inscrierilor. Momentan avem 52 de "prieteni ai zapezii & pingpongului" ca si potentiali participanti la turneu. Luni voi discuta cu colegii de la Fit.Feel daca putem mari numarul maxim de jucatori admisi peste 60.
Adineauri am marit un pic numarul maxim de jucatori. In functie de retrageri si inscrieri, zilele urmatoare vom analiza posibilitatea suplimentarii numarului meselor de concurs.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Am decis sa marim intr-o a doua faza numarul meselor la 12, respectiv numarul maxim de jucatori la 76. Multumiri tuturor pentru interesul manifestat turneului organizat sambata viitoare!
Comentariu