Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eliminatoriile au inceput la 16,50, acum suntem in sferturi:
Farkas Gabor - Peter Nandor
Szakali Csaba - Farkas Lorant
Zidar Victor - Ordog Zoltan
Lakatos Zsolt - Lazaroiu Adrian
Optimiile au stat asa:
Farkas G. - Padurariu C. 3-1
Sipos F. - Peter N. 2-3
Szakali Cs. - Denes F. 3-2
Kolozsi L. - Farkas L. 0-3
Zidar V. - Predescu L. 3-0
Kezdi J. - Ordog Z. 1-3
Lakatos Zs. - Fancsali K. 3-0
Irsai I. - Lazaroiu A. 1-3
Revin cu amanunte.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Felicitari lui Victor!!! In special pentru ca a castigat un turneu cu multi jucatori valorosi care ne-au onorat cu prezenta, respectiv pentru prestatia sa din finala.
Revin mai tarziu cu clasamentul si cu alte date si poze.
1. Farkas Gabor, Nistor Iosif, Keresztes Zoltan, Bartha Levente
2. Lazaroiu Adrian, Padurariu Costel, Laszlo Barna, Losoncz Laszlo, Hudusan Andrea
3. Zidar Victor, Lapadat Eugen, Barabas Sandor, Tokos Pal
4. Tamas Nagy Jeno, Farkas Lorant, Fazakas Attila, Kolozsi Laszlo
5. Kezdi Janos, Szakali Csaba, Popa Mircea, Todor Arpad
6. Denes Ferenc, Ordog Zoltan, Benyovski Bela, Polotca Stefan
7. Lakatos Zsolt, Kolozsi Laszlo Jr, Vida Attila, Moldovan Laszlo
8. Peter Nandor, Sandulescu Adrian, Irsai Istvan, Janosi Attila
9. Predescu Levente, Sipos Ferenc, Radu Constantin, Nagy Robert
10. Kantor Imre Zoltan, Gyorfi Szabolcs, Fancsali Kalman, Szabo Szilard
Eliminatorii:
1 FARKAS GABOR
-------------------- FARKAS GABOR 3-0
32 BYE
---------------------------------------- FARKAS GABOR 3-1
17 TOKOS PAL
-------------------- PADURARIU COSTEL 1-3
16 PADURARIU COSTEL
------------------------------------------------------------ PETER NANDOR 2-3
9 SIPOS FERENC
-------------------- SIPOS FERENC 3-0
24 BYE
---------------------------------------- PETER NANDOR 2-3
25 BYE
-------------------- PETER NANDOR 0-3
8 PETER NANDOR
A -------------------------------------------------------------------------------- PETER NANDOR 3-0
5 SZAKALI CSABA
-------------------- SZAKALI CSABA 3-0
28 BYE
---------------------------------------- SZAKALI CSABA 3-2
21 BYE
-------------------- DENES FERENC 0-3
12 DENES FERENC
------------------------------------------------------------ FARKAS LORANT 1-3
13 KOLOZSI LASZLO JR
-------------------- KOLOZSI LASZLO JR 3-0
20 KANTOR IMRE ZOLTAN
---------------------------------------- FARKAS LORANT 0-3
29 BYE
-------------------- FARKAS LORANT 0-3
4 FARKAS LORANT
1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZIDAR VICTOR 1-3
3 ZIDAR VICTOR
-------------------- ZIDAR VICTOR 3-0
30 BYE
---------------------------------------- ZIDAR VICTOR 3-0
19 PREDESCU LEVENTE
-------------------- PREDESCU LEVENTE 3-2
14 KERESZTES ZOLTAN
------------------------------------------------------------ ZIDAR VICTOR 3-0
11 KEZDI JANOS
-------------------- KEZDI JANOS 3-0
22 BYE
---------------------------------------- ORDOG ZOLTAN 1-3
27 BYE
-------------------- ORDOG ZOLTAN 0-3
6 ORDOG ZOLTAN
B -------------------------------------------------------------------------------- ZIDAR VICTOR 3-0
7 LAKATOS ZSOLT
-------------------- LAKATOS ZSOLT 3-0
26 BYE
---------------------------------------- LAKATOS ZSOLT 3-0
23 BYE
-------------------- FANCSALI KALMAN 0-3
10 FANCSALI KALMAN
------------------------------------------------------------ LAZAROIU ADRIAN 2-3
15 TAMAS NAGY JENO
-------------------- IRSAI ISTVAN 1-3
18 IRSAI ISTVAN
---------------------------------------- LAZAROIU ADRIAN 1-3
31 BYE
-------------------- LAZAROIU ADRIAN 0-3
2 LAZAROIU ADRIAN
Finala: Peter Nandor – Zidar Victor 1-3
Si cateva poze cu premiantii, inainte de redactarea clasamentului
O sa mai revin cu multumirile, pentru ca mie personal mi-a reprezentat o onoare deosebita sa pot lua parte in organizarea unui astfel de eveniment - dar chiar si pana atunci multumiri pentru prezenta Andreei Hudusan si familiei sale, lui Peter Nandor (un pic obosit dupa orele de munca de vineri/sambata, dar cu o concentrare buna pana in penultimul set al turneului), seniorului Farkas Gabor, lui Lazaroiu Adrian din Targoviște, respectiv brasovenilor, reghinenilor, targumuresenilor, sibienilor veniti de la peste o suta de km - dar tot asa si numerosilor participanti dintr-o raza de 50-60 de km.
O seara buna!
Pali
PS: Tin sa-l felicit si aici pe Sipos Ferenc pentru modul cum a jucat de la egal la egal cu tanarul Peter N. In rest, nu-mi permit sa remarc pe nimeni, tabloul eliminatoriilor oricum reflecta ca multi concurenti merita felicitati (si pentru ca se poate vedea ca au fost si cativa jucatori buni care n-a depasit bariera superioarelor...)
No ADI ,acu te-i convins cum ii pe la noi prin ardeal,da de fapt anul trecut ne-ai vizitat de mai multe ori,si vad ca anul asta ai inceput in forta.Bravo te asteptam la Victoria de Pasti.
Cu bine EMI
Neata Pali! A mai ramas ceva pe tavă? La noi a mai ramas, dar tot mai bine era la tine, ajungeam mai repede acasa. La noi a tinut pana la ora zero, suntem invalizi, dar sanatosi. Felicitari!
Un turneu excelent, pe masura conditiilor de la Odorhei. Au fost multe meciuri spectaculoase si in final rutina, ambitia sii mana lui Victoras s-a impus in fata tanarului Peter Nandor, pana nu de mult jucator de divizia A. Raman cu regretul de a fi pierdut in eliminatorii in fata openistului Adrian Lazaroiu dupa 8-5 si 9-7 pentru mine in setul cinci. Adrian a avut nervii mai tari! Puteam sa fiu o data si eu buturuga mica...dar n-a a fost sa fie.
Tot odata vreau sa-i transmit prietenului Marin Floricel de la Brașov, accidentat pe "campul de lupta", insanatosire grabnica si sa revina cat mai repede langa masa de joc!
Pentru mine a fost un turneu B cat doua A-uri, adversarii din grupele inferioare si superioare fiind cu mult peste nivelul obisnuit, intalnit intr-un turneu A.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Doresc si eu sa-l felicit pe Pali pentru organizare, pe Victoras pentru castigarea turneului.
Am citit aztazi pe forum, plangandu-se cineva de ierbari. Ieri am fost rapus de doi (Ordog si Szakali). Interesant este ca deabia astept sa ne intalnim la turneu, poate imi voi putea lua revansa.
Regret si eu accidentarea domnului Floricel, sper sa ne revedem cat mai repede la turnee.
Neata Pali! A mai ramas ceva pe tavă? La noi a mai ramas, dar tot mai bine era la tine, ajungeam mai repede acasa. La noi a tinut pana la ora zero, suntem invalizi, dar sanatosi. Felicitari!
Buna seara!
N-a mai ramas, Gelu, cu toate ca ne-am pregatit bine
Cred ca am si o poza-martor facuta cu cateva clipe inainte de golirea butoiasului de vin, pe la orele 19,55. Ciucanii / numai trei la numar printre primii opt, Jeno nefiind in forma buna in eliminatorii / si reghinenii /cu 2 reprezentanti in primii 8 / plecand printre ultimii, ne-au ajutat o tara, baietii din Cristur crezand la un anumit punct ca nu mai suntem in stare sa golim tot.
Lasand gluma la o parte, adineauri am putut redacta numai primul sfert al clasamentului, urmand sa revin dimineata cu clasamentul integral (foile de la superioare au ramas la sala...).
Clasament 1-20 Open / Amatori
1 - 4.
Zidar Victor - Reghin
Peter Nandor - Odorheiu Secuiesc
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Farkas Lorant - Miercurea Ciuc
5 - 8.
Ordog Zoltan - Reghin
Farkas Gabor - Targu Mureș
Lakatos Zsolt - Miercurea Ciuc
Szakali Csaba - Miercurea Ciuc
9 - 16.
Predescu Levente - Miercurea Ciuc
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Irsai Istvan - Targu Mureș
Kolozsi Laszlo jr - Odorheiu Secuiesc
Kezdi Janos - Corund
Padurariu Costel - Brașov
Fancsali Kalman – Lunca de Sus
Denes Ferenc - Praid
17 - 20. loc 3 gr. sup.
Keresztes Zoltan - Gheorgheni
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Tamas Nagy Jeno - Miercurea Ciuc
Kantor Imre Zoltan - Reghin
+ cateva poze cu ambianta de la finala:
si cand, dupa primul set nici macar pronostic n-aveam inca sub numele cui va trebui sa trec cifra II.:
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu