Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cam asta a fost... Un turneu reușit(credem noi) care s-a bucurat de o participare numeroasă. Mulțumim tuturor participanților care ne-au onorat cu prezența,sperăm ca v-ați simțit bine si ca o să ne revedem sănătoși și la următorul turneu. Mulțumesc mult lui Robert W. pentru ajutorul acordat pe toată perioada turneului(a preluat destule sarcini organizatorice si sunt sigur ca si filmulețele lui vor fi foarte apreciate),care desi nu a participat ca jucator a dorit să fie alături de noi la acest turneu.
Felicitari Marius ai jucat foarte bine pe tot parcursul turneului , mai ales in finala :P . Un turneu foarte reusit , conditii de joc excelente , m-am simtit ca de obicei foarte bine la Focșani , felicitari si pentru ceilalti participanti si celor care s-au ocupat de organizare !
Cam asta a fost... Un turneu reușit(credem noi) care s-a bucurat de o participare numeroasă. Mulțumim tuturor participanților care ne-au onorat cu prezența,sperăm ca v-ați simțit bine si ca o să ne revedem sănătoși și la următorul turneu. Mulțumesc mult lui Robert W. pentru ajutorul acordat pe toată perioada turneului(a preluat destule sarcini organizatorice si sunt sigur ca si filmulețele lui vor fi foarte apreciate),care desi nu a participat ca jucator a dorit să fie alături de noi la acest turneu.
A avut totusi cateva iesiri caracteristice lui, dar organizatorii au reusit sa il tina sub control.
Iar este "leu", doar cand castiga....dar cu cine?...cu Costica?...cu Batlanul?...cu Dorin sau Albina sau Iulian?...niciodata.
blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Multe multumiri lui Costi si Dan Dumbrava, pentru ziua frumoasa pe care am petrecut-o impreuna.
Felicitari castigatorilor ! Multumesc, W pentru sustinere si pentru filmari si poze.
Sa ne vedem cu bine la urmatorul.
Pentru prima mea participare la un concurs am fost destul de incantat de organizare si de tot concursul, bineinteles mai putin de rezultatul meu, insa, chiar si locul 53 din 60 reprezinta un inceput...mai mult sau mai putin promitator...
Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu