Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

pantofi stiga

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• pantofi stiga

Daca a cumparat cineva pantofi STIGA poate stiti daca nr.43 corespunde cu 43-ul nostru. Acum au un pret foarte accesibil pe DANDOY si ma cam tenteaza.
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

..recent am cumparat de pe dandoy stiga shoes athletic, port 41, am comandat 41 si imi vin fara probleme..

Comentariu

cat e taxa de expeditie? si cum platesc?
      Wood : LKT Instinct +
      FH: LKT XT PRO 2.0
      BH: Butterfly Tackfire Drive 2.1/Armstrong Attack 8 1.5

Comentariu

taxa

taxa e in jur de 28 de lei si platesti online cu card de cumparaturi, mergi la banca ta si intreaba daca ai activat la card optiunea de cumparaturi de pe site-uri, in caz contrar banca iti va activa functia sau iti va da un alt card specializat pe aceasta functie , pe acelasi cont care il detii deja, daca il detii....in caz contrar fa-ti unul...apoi avand card pui bani pe el, si urmezi pasii care nu sunt deloc complicati si in jur de 10-12 zile primesti tenisii....
        Gionis Def
        Palio CK531A
        Rakza 7 soft

Comentariu

ms prea buna oferta sa o ratez ! in rest preturile is un pic cam mari da la papuci e bun pretu
          Wood : LKT Instinct +
          FH: LKT XT PRO 2.0
          BH: Butterfly Tackfire Drive 2.1/Armstrong Attack 8 1.5

Comentariu

Intotdeauna la incaltamintea sport se ia cu jumatate de numar mai mare decat la pantofii de strada Degetele nu au voie sa atinga in varful pantofului sport.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

..ultimul pachet l-am primit in 8 zile, am ramas si eu uimit, de obicei imi venea in 12 zile..

Comentariu

Procesare...
              X