Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Stiti cumva unde gasesc asa ceva?nu prea am cu cine sa joc si de accea ma intereseaza,am cautat cam peste tot dar nimic de vanzare!
http://www.youtube.com/watch?v=NIAoVdWMKDg
nu cred, dupa ce am vazut pretul cu bani aia imi angajez un prieten ceva sa vina sa dea in minge cu mine.. :P daca e sa fie asa.. oare ce o fii avand in componenta de sare asa de bine?
pai , pe langa placa de lemn sau din ce o fi mai trebuie sa " irosesti" vreo 16 fete patrate , 8 rosii si 8 negre si asta numai pt. placa pt topspin , parca asa reiese din poze
blade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx
Stiti cumva unde gasesc asa ceva?nu prea am cu cine sa joc si de accea ma intereseaza,am cautat cam peste tot dar nimic de vanzare!
http://www.youtube.com/watch?v=NIAoVdWMKDg
In toata afacerea asta fetele sunt cele mai scumpe. Radu, daca faci infrastructura la un pret competitiv, pot sa incerc sa fac rost de fete chinezesti tot la un pret competitiv, poate in jur de 10 RON bucata, deci 160 ron pt doua placi. Ne facem amandoi. Cum e pe langa pretul pe care l-ai vazut?
pai , pe langa placa de lemn sau din ce o fi mai trebuie sa " irosesti" vreo 16 fete patrate , 8 rosii si 8 negre si asta numai pt. placa pt topspin , parca asa reiese din poze
Placa "pt topspin" este pt de toate, pt ca se regleaza unghiul si distanta fata de masa.
Placa "pt topspin" este pt de toate, pt ca se regleaza unghiul si distanta fata de masa.
aveau unele placi mai mici , pt. jocul scurt de langa fileu , cred ca si pentru precizie , oricum e o "jucarie" utila pt. cei care locuiesc la casa , se pot antrena fara sa -si ceara bilet de voie ...
blade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx
Comentariu