Lemn Stiga Optimum plus 120 ron, Optimum Sync 110 ron , Butterfly Maze Passion of - 100 ron , Butterfly Konglinghui ( penhold ) 80 ron , Donic Perrson off 40 ron , Donic carbon full ( neomologata ) 120 ron. Preturile sunt mici pt ca asa mi se pare normal pt sh- uri.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vind lemne in stare buna.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
Postat în original de nick Vezi postLemn Stiga Optimum plus 120 ron, Optimum Sync 110 ron , Butterfly Maze Passion of - 100 ron , Butterfly Konglinghui ( penhold ) 80 ron , Donic Perrson off 40 ron , Donic carbon full ( neomologata ) 120 ron. Preturile sunt mici pt ca asa mi se pare normal pt sh- uri. Incerc sa pun pozele in scurt timp.
Comentariu
Postat în original de nick Vezi postNu, multumesc.
- - - Actualizat - - -
Va rog sa mi spuna si mie cineva cum se mai postaza pozele ca nu mai stiu. Multumesc frumos.
Nici eu nu am postat poze de ani de zile aici dar parca asa trebuie facut merita incercat.
Comentariu
vind lemne in stare buna.
Postat în original de nick Vezi postLemn Stiga Optimum plus 120 ron, Optimum Sync 110 ron , Butterfly Maze Passion of - 100 ron , Butterfly Konglinghui ( penhold ) 80 ron , Donic Perrson off 40 ron , Donic carbon full ( neomologata ) 120 ron. Preturile sunt mici pt ca asa mi se pare normal pt sh- uri. Incerc sa pun pozele in scurt timp.
Comentariu
Postat în original de nick Vezi post[ATTACH=CONFIG]6622[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6623[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6624[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6625[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6626[/ATTACH] Dupa cum se vede este o mica problema la donic perrson off pt ca are exfoliata atit cat se vede suprafata.
Comentariu
Miine pun dimensiunile lemnelor. Pt. Perrson off latimea capului in lateral este intradevar mai mare decit in mod standard.
Comentariu
Multumesc hopipoke pt sugestia de postare dar a trebuit sa apelez la altcineva pt ca nu a mers. Mersi oricum.
- - - Actualizat - - -
Iata si dimensiunile lemnelor:
Stiga Optimum Plus : 155x150, miner 100
Butterfly Konglinghui : 150x150, miner 85 (penholder)
Donic Persson off : 150x155 (latimea este mai mare), miner 100
Butterfly Maze Passion of - :155x150, miner 100
Donic full Carbon neomologata cu fete Donic Liga (incluse) : 155x150, miner 100.
- - - Actualizat - - -
Valabil inca.
- - - Actualizat - - -
Valabile.Ultima editare de nick; 10.feb.2014, 21:13.
Comentariu
Bty Maze Passion scade la 80 ron.
- - - Actualizat - - -
Bty Konglinghui penholder ultimul pret cu transport inclus este 100. Lemnul este la cutia lui nou nout. La Bty Bistrița il luati la 170. Nu cred ca am putea gasi o alta oferta mai o.k. Dar vreau sa achizitionez si eu rapid altceva.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de nick Vezi postLemn Stiga Optimum plus 120 ron, Optimum Sync 110 ron , Butterfly Maze Passion of - 100 ron , Butterfly Konglinghui ( penhold ) 80 ron , Donic Perrson off 40 ron , Donic carbon full ( neomologata ) 120 ron. Preturile sunt mici pt ca asa mi se pare normal pt sh- uri.
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 60
Likes given: 0Likes received: 0
Salut. Ma intereseaza kong linghui si persson off. Spune-mi te rog pretul, caci nu inteleg....e 80 sau 100 pretul la kong linghui ? Si am vrea sa stim daca ni le poti rezerva vreo trei zile. Le luam aproale sigur, caci pe 15 martie avem etapa judeteana si am 5 dintre copii ca,ificati, si nadajduim ca macar doi sa se califice pe tara, ...asteptam raspuns. Nicu gavrilovici.
- - - Actualizat - - -
Doi joaca cu priza tok... . Multumim
Comentariu
Postat în original de nick Vezi postSe mai vinde Butterfly Timbertouch ALL nou 2013. Jucat citeva ore. Pret 140.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de nick Vezi postSe mai vinde Butterfly Timbertouch ALL nou 2013. Jucat citeva ore. Pret 140.
- - - Actualizat - - -
Comentariu
Bty Timbertouch all este abia cumparat de la Bistrița. Are miner concav, nou , cutia lui. Am pus o singura data fetele pe el. Nu este insa ce-mi trebuie mie. Este un lemn spre aparare (all-medium), cu o usoara vibrare ,greutate mica si silentios. Nu are defecte. Pozele am sa le pun cit de repede pot.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:46.Procesare...X
Comentariu