Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
In perioada 08.-09.03.2014.in VATRA DORNEI v-a avea loc concursul de tenis de masă la seniori si la copii.
Detaliile le voi afisa cu doua saptamani inainte.
Ultima editare de marcu vasile; 01.mar.2014, 20:25.
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
LOCALITATEA - VATRA DORNEI NUMAR DE MESE - 4-5 mese JOOLA DATA -08.03.2014 - 15-PESTE 100ANI SENIORI
-09.03.2014 - 6-14 ANI-JUNIORI MATERIALE DE PREMIERE - locurile 1-3 cupe , medalii , diplome 4-8 medalii , diplome
Sistemul de joc conform regulamentului AMATUR ; grupe inferioare ; grupe superioare ;eliminatorii,seturi 3-5 ORA INCEPERII-10.00 ambele categorii
Va rog sa fiti prezenti inainte de ora 10 .00 pentru validarea inscrierilor LOCATIA - SALA DE SPORT A LICEULUI ION LUCA CUM SE AJUNGE- cei care vin de la SUCEAVA ; sensul giratoriu magazinul Unicarm,treceti linia ferata , dreapta,intrare in oras,pe stg.primarie.primul drum la dreapta,50m inainte,stg.50m,imediat se vede sala de sport;
- cei ce vin de la BISTRITA ; intrarea in oras pe stanga statia de benzina Lukoil ,faceti stg.,treceti calea ferata inainte banca RAIFFEISSEN , imediat dreapta 50m .imediat stg.50m , vezi sala imediat .
Se asigura ; cafea , apa ,dulciuri TAXA DE PARTICIPARE;
-20 RON seniori -10 ron juniori
1leu merge la ASOCIATIA AMATUR Organizator ; PRIMARIA MUNICIPIULUI VATRA DORNEI,C.S.M. DORNA,antrenor MARCU VASILE telefon 0756258169
VA ASTEPT CU DRAG
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Ben scuza-ma pentru"nu-mi place" cursam pagina si am atins din greseala (am mai patit-o,nu-i prima oara) dau o bere cind n-e intilnim !!! Pe chestia asta ma inscriu si eu , Volosciuc Tiberiu,Vatra Dornei.
Ben scuza-ma pentru"nu-mi place" cursam pagina si am atins din greseala (am mai patit-o,nu-i prima oara) dau o bere cind n-e intilnim !!! Pe chestia asta ma inscriu si eu , Volosciuc Tiberiu,Vatra Dornei.
Trebuie sa-i dai 10 "Imi place" sa te ierte astfel nu v-a mai spune bancuri
Comentariu