Postat în original de mariusik
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Langa voi !
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 42 (0 members and 42 guests)
-
Ultima editare de dado_daniel; 13.feb.2014, 20:41.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Postat în original de dantim Vezi postCaragiale era mic copil pe linga teatrul asta
- - - Actualizat - - -
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de noro Vezi postDupa aproape 10 ani in acest circuit,este clar ca nu performanta este cea care ma satisface. "AmaTur" reprezinta o familie,care dupa o saptamana plina de vicisitudini,ma astepta cu poarta deschisa si cu zambetul larg.Consider ca locul meu este aici,langa voi!.
?mi pare rău că nu poți vedea ce am scris eu în carte și cât de bine se potrivește cu ce ai postat aici! și îmi pare rău că ai dorit să guști puțin gloria „diviziilor” (sau ai vrut doar să ajuți o echipă în necaz)... sper ca din cauza asta să nu ai probleme și să mai poți fi „amaturist”
înscrie-te la turneul de la Sibiu dacă vrei să vezi dovada palpabilă a celor scrise de mine...
- - - Actualizat - - -
fac un apel la caracterul, sper frumos, al tuturor celor ce postați aici. în loc să începeți din nou aceeași „bălăcăreală” veșnică ce murdărește efectiv forumul (și care sunt sigur nu vă stă în fire, ci o faceți pentru că vă lăsați dominați de impulsuri), ar fi trebuit să citiți de vreo 10 ori ce a scris Noro (am reprodus și eu mai sus în citat) și să vă g?ndiți DOAR la ce a scris, și nu la altceva...
pentru voi chiar nu contează că omul ăsta vă iubește și vrea să fie printre voi...? (dacă minte, cu atât mai rău pentru el...dar eu nu cred că minte)...
chiar nu contează că ar trebui pentru ce a scris să-l respectați și să-l iubiți și voi...?
„ Era o zi frumoasă de toamnă când ușa sălii s-a deschis și o mică " arătare " cu ochii zglobii și tremurând de atâta energie privea zâmbind spre mesele de joc. Habar nu aveam pe atunci cât de drag îmi va deveni. Evident acum toți îl cunoastem sub numele de " Noro ".- Bocănială Norocel ...- mic, simpatic și dovedește a avea o energie debordantă. Un om care poartă în suflet mai multă sinceritate și corectitudine decât mulți altii... ”
pentru voi nici asta nu contează...? ?nseamnă că omul care a scris lucrurile astea e neserios...? ?nseamnă că eu, care le-am citit, am greșit când am scris următoarele versuri? :
Mereu simpatic, plin de energie,
?n joc și-n viață sincer și corect,
La frații moldoveni a trecut Prutul
Ca să-i ?nvețe jocul său perfect...
Are „contract de-amaturist” pe viață,
Dar își vor aminti mereu de el,
?n Basarabia, profesioniștii
Care-au jucat cu Bocănială Norocel!
Le-am scris din admirație și respect, deși nu l-am văzut în viața mea pe acest om. Sunt pagini într-o carte acum...să le-arunc la gunoi?!?
Am scris la fel despre Mircea Iușan, Ștefan Rusu, Laszlo Toth, Mihai Vrînceanu, Dan Bodeanu, Andrei Tomică, Nasta Purcaru, Rodica Sicoe, Boby Simion (nu mai scriu că umplu pagina)...și despre voi toți, cum ați apărut și cum ați devenit o familie, vreo 75 de pagini...să le-arunc la gunoi?!?
Ultima editare de adimucu; 13.feb.2014, 22:39.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6979
- Blaj
- 67
Likes given: 198Likes received: 477
Postat în original de GeluBv Vezi postEsti printre cei mai indragiti participanti din AmaTuR, nu-ti dau sfaturi dar trebuie sa te decizi. Stiu ca este greu, chiar si pentru noi, dar regulamentul in aceasta situatie este mai clar decat in alte situatii.
Felicitari pentru prestatia de la Mediaș!
Pe ce loc e Noro in Clasamentul Amatur ?
Practic el a adus echipei Sport Kombat cele mei multe victorii in etapa de la Mediaș.
Respectul (si salutul) meu, Noro !
- - - Actualizat - - -
Postat în original de vasile fodoran Vezi postN-ar trebui sa-mi bag eu nasul unde nu-mi fierbe oala dar,chiar ar fi pacat de acest mare "artist" pe care sincer il admir,sa nu se faca o mica,mica derogare ,mai ales ca s-a mai facut una tot pt un fiu al acestui frumos circuit.....Bravo Noro !!! si multe ,multe felicitari!!!Apropooo......cu Teodor te-ai imprietenit la Mediaș?!?)))))))
Comentariu
s-ar putea să am o „soluție”...dar mi-e teamă că ea va răscoli din nou anumite orgolii...
văd că se vorbește mereu despre „propuneri la regulament” și că mereu sunt nemulțumiri...sincer nu-mi place că vă certați în general, indiferent cine ar avea dreptate.
mai văd că niște domni din București au ?nființat două echipe care se pare că sunt „divizionare” și formate din mulți foști amaturiști (poate și viitori). și care se numesc „VIVA SPORT”, respectiv „SPORT KOMBAT”
...oare de ce nu ?nființează TOȚI amaturiștii o echipă (sau atâtea câte își doresc), care să fie compusă din jucători prezenți în momentul ăsta în clasamentul AmaTur (primii clasați de exemplu sau după preferințe), pe care s-o înscrie în divizia în care va putea fi înscrisă și care să se numească „TM CLUB AMATUR”...??? iar pe jucătorii din echipa respectivă să-i oblige să joace la meciurile din campionat și dacă vor să participe și la turnee AmaTur, atunci orice trofeu AmaTur pe care-l câștigă să-l „doneze” următorului clasat (celui cu care a jucat în finală de exemplu)....
scuzați-mi vă rog nepriceperea. probabil am scris prostii... iar domnul Motoroi sigur nu va fi de acord sunt orgolii prea mari în joc
Comentariu
"scuzați-mi vă rog nepriceperea. probabil am scris prostii... iar domnul Motoroi sigur nu va fi de acord sunt orgolii prea mari în joc"
??????????
Comentariu
am presupus că nu veți fi de acord, domnule Motoroi, ca o asemenea echipă să nu fie creată de dumneavoastră și să poarte un nume pe care nu l-ați ales dumneavoastră...
dar dacă am presupus greșit, îmi cer scuze de pe acum. tot ce mă interesează de fapt e dacă am avut o idee bună sau proastă
Comentariu
D-le adimucu, cu prostia niciodata nu voi fi de acord.
Dar unde ati vazut orgolii? Daca aparam drepturile noastre asta inseamna ca avem orgolii?
Sau poate credeti ca trebuie sa cad in admiratie in fata efervescentei creatii pe care o emanati.
Comentariu
Postat în original de costinmotoroi Vezi postD-le adimucu, cu prostia niciodata nu voi fi de acord.
Dar unde ati vazut orgolii? Daca aparam drepturile noastre asta inseamna ca avem orgolii?
Sau poate credeti ca trebuie sa cad in admiratie in fata efervescentei creatii pe care o emanati.
Comentariu
Cand toata lumea m-a uitat,
Eu tot astept infrigurat
Ca dintr-o doara sa apara
Vreo muza chioara.
Dar iata cum a rasarit
Domn Motoroi. Am izbandit!
Orgolios, apuc o pana
Si scriu acuma o ocara.
Comentariu
Postat în original de costinmotoroi Vezi postD-le adimucu, cu prostia niciodata nu voi fi de acord.
aveți dreptul să aveți ?drepturi?
mi-am cerut deja scuze pentru că am presupus ceva greșit. așadar puteți sta liniștit: sunt de acord cu tot ce faceți.
am simțit cumva (nu doar la tema aceasta) că ?plutesc? orgolii în aer. pentru asta sper să fiu iertat.
iar pentru că ?mă bag în seamă?...n-aveți decât să mă pedepsiți
Comentariu
Romanul este doar poet
Asa ca va intreb direct:
De ce nu vreti sa NU vorbim?
Nu credeti ca ar fi sublim?
Comentariu
Postat în original de sevraj Vezi postNu trebuie sa cazi in admiratie, trebuie sa scoti banul ca mori de curiozitate sa vezi creatia
...nici măcar atât
ai dreptate, m-am cam „băgat în seamă” :P
- - - Actualizat - - -
Postat în original de costinmotoroi Vezi postRomanul este doar poet
Asa ca va intreb direct:
De ce nu vreti sa NU vorbim?
Nu credeti ca ar fi sublim?
Chiar mi-a plăcut „potrivirea” asta de rime...
la cealaltă de mai sus apare simbolul pentru „?mi place”, dar acolo nu dau pentru că n-am prea înțeles...Ultima editare de adimucu; 14.feb.2014, 00:07.
Comentariu
Acum, ca muza calatoare a cam plecat
Promit solemn, voi fi decent!
Dar, totusi nu fiti trist
Cand apareti, voi fi prezent!
Comentariu
Postat în original de adimucu Vezi postnu trebuie să cădeți nicăieri, domnule Motoroi
aveți dreptul să aveți „drepturi”
mi-am cerut deja scuze pentru că am presupus ceva greșit. așadar puteți sta liniștit: sunt de acord cu tot ce faceți.
am simțit cumva (nu doar la tema aceasta) că „plutesc” orgolii în aer. pentru asta sper să fiu iertat.
iar pentru că „mă bag în seamă”...n-aveți decât să mă pedepsiți
Comentariu
Of, ce sa fac? Am dat-o in bara
Caci fara tine-mi este greu
Si de acum tot mai mereu
Vei fi tu muza mea cea chioara.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3930
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Atit eu, cit si alti amaturisti, am propus, cu diverse prilejuri,ca jucatorii amatori care provin din Amatur, au progresat de asa natura incit au reusit sa promoveze intr-o echipa ce activeaza in competitiile patronate de FRTM, sa aiba dreptul sa joace in continuare si in turneele Amatur. Ei ar trebui sa fie mindria noastra.
Comentariu
senior- 15.feb.2010
- 900
- Braila.strada Odobesti nr.10
- 33
Likes given: 32Likes received: 103
Postat în original de mateidumitru Vezi postAtit eu, cit si alti amaturisti, am propus, cu diverse prilejuri,ca jucatorii amatori care provin din Amatur, au progresat de asa natura incit au reusit sa promoveze intr-o echipa ce activeaza in competitiile patronate de FRTM, sa aiba dreptul sa joace in continuare si in turneele Amatur. Ei ar trebui sa fie mindria noastra.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Propun sa votam la fel cum am facut si in situatia lui Leorda Rares , cu pentru sau impotriva lui Noro in AMATUR, avand in vedere ca Noro la turneele mari nu a ajuns in turneele AMATUR pe podium, si sper sa nu gresesc cand spun asta, singura problema ar fi ca s-ar creea un precendetBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Ca epopeea sa continue in cel mai pur spirit amaturist, propun infiintarea postului Cenaclul Amatur.
Toate elucubratiile de mai sus sa fie mutate acolo, inclusiv cele pe care le voi arata in cele ce urmeaza.
Muza
de adimucu
"m-așez încet, frumos, pe vine,
să vină muza iar la mine...
mă răsucesc să stau pe-o r?nă,
ca să mă ia muza de m?nă...
mă pun la masă cu stiloul,
să-mi crească muza libidoul...
îmi caut h?rtie în dulap,
dar muza-mi dă bătăi de cap...
mă mușc de unghii și de buză,
că nu mai pot scăpa de muză! "
In spiritul reciprocitatii, de la mucu adunate si-napoi la adi date:
Reversul medaliei
de Costi
Cand tu la buda ai catat
Pe muza cea divina
Uitandu-te tot in rahat
Si nu in burta ta cea plina
Lovit de propria ta izma
Ai luat in fundul tau o cizma.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:33.Procesare...X
Comentariu