Postat în original de mmroglobalnet
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
sondaj jucatori divizia A
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 19 (0 members and 19 guests)
-
organizator tehnic
- 15.sep.2011
- 3444
- Giurgiu
- 57
Likes given: 802Likes received: 759
Eu as pune o intrebare la care il rog sa raspunda si pe Zosim, si anume: credeti ca acceptarea jucatorilor de divizia B, acum cativa ani, a fost un lucru bun sau rau pentru tenisul din Romania, nu numai pentru Amatur?
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6362
- Victoria
- 50
Likes given: 2110Likes received: 1581
Postat în original de Cornel 67 Vezi postEu as pune o intrebare la care il rog sa raspunda si pe Zosim, si anume: credeti ca acceptarea jucatorilor de divizia B, acum cativa ani, a fost un lucru bun sau rau pentru tenisul din Romania, nu numai pentru Amatur?
Dar pot sa spun ca situatia de atuncea se prezenta altfel,existind dorinta unor participanti din amatur sa formeze echipe si sa isi incerce puterile in Diviziea B,lucru de altfel realizat de citiva.Exact cum s-a procedat stiu o mare parte din coordonatori si organizatori,si o parte din discuti deschise le gasesti pe forum.
Ideea de a exista o trecere,o punte, dintre practicarea tenisului ca Hobby,si practicarea ca performanta este acest compromis care il gasesc din toate p.d.v benefic pentru cele doua formatiuni(Federatia si Amaturul).Cei ce ajung la un anumit nivel,si asta ma refer la cei tineri,de ce sa nu poata incerca si in diviziea B si daca reuseste mai departe inseamna ca a ales drumul performantei si nu mai are ce cauta activ intr-un circuit de amatori,si vice versa cei care au practicat acest sport de performanta si au iesit din circuitul activ sa poata practica in continuare acest minunat sport la nivel de Amatur.
Deci pozitia mea o cunosti .Ultima editare de Zosim1; 02.mar.2014, 22:36.
Comentariu
Va rog frumos nu mai folositi termenul de jucator profesionist de tenis de masă. In Romania nu exista asa ceva. Jucator profesionist inseamna a ti castiga existenta exclusiv din activarea ca jucator. Cel mult poate semiprofesionist...
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6362
- Victoria
- 50
Likes given: 2110Likes received: 1581
Postat în original de sevraj Vezi postVa rog frumos nu mai folositi termenul de jucator profesionist de tenis de masă. In Romania nu exista asa ceva. Jucator profesionist inseamna a ti castiga existenta exclusiv din activarea ca jucator. Cel mult poate semiprofesionist...
Comentariu
Din pacate asa este ,Mihai.In Romania sportul asta e o cenusareasa.
Daca ai fi intrebat un fotbalist de divizia A,sau un baschetbalist,sau un tenismen de camp de top,daca mai vine in competitii de amatori, ar fi refuzat cu siguranta.
Aia nu si rup picioarele degeaba cand au contracte serioase pe bani.
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6874
- București
- 65
Likes given: 271Likes received: 740
Pentru ca vad ca acest topic este inca de actualitate, iar procentele pentru /anti sunt echilibrate , indraznesc sa postez cateva remarci si o propunere:
1 DESPRE URGENTA
Am inteles ca topicul a fost deschis pentru o testare a pareriilor si nu pentru introducerea urgenta a jucatorilor de divizia A (actuali sau fosti Amaturisti). Urgenta ar fi avut rost doar in cazul lui Noro si al celor 6-7 fete care au pierdut in 2014 dreptul de participare. un anunt clar cum ca nu s-a aprobat derogarea ceruta pentru Noro si nu s-a revenit asupra deciziei de excludere a fetelor din divizia A ar fi evitat discutii incinse pe acest subiect.
2 DESPRE JUCATORII DIN DIVIZIA A
Momentan, in Divizia A sunt 12 jucatori care se regasesc si in clasamentul feb 2014. Pe langa acestia, ar mai fi cativa fosti participanti in Amatur care au deposit cele 12 luni (jucatorii de la Odorhei, Alex Ciobanu, Cristi Rusu si chiar si Alexandru Mircea (participant la primul turneu AMATUR!, acum component de baza al clubului din Bistrița)
O data cu patrunderea celor 2-3 echipe in divizia A, numarul acestora va spori cu inca vreo 10 nume. O discutie despre viitorul acestora in Amatur si analiza unor posibilitati de pastrare alaturi de Amatur era necesara (i-am crescut sau ne-au crescut valoarea, suntem prieteni, nu pot deveni brusc indiferenti).
Pe de alta parte, numarul total al jucatorilor din SLA este de ~24x4=96. Cati dintre acestia ar invada un turneu Amatur? Poate 10.
3 DESPRE POSIBILITATEA SCHIMBARII REGULAMENTULUI
E de inteles ca un Regulament adoptat nu poate fi schimbat oricand. Dar, pentru ca am vazut ceva mai sus o referire la Filo, in primul Regulament Amatur din ianuarie 2006 eu am compus paragraful, iar FILO a inserat o portita deschisa unor modificari pe care le consideram importante. Acel paragraf a ramas neschimbat si in ultima Varianta de Regulament 2014:
REGULAMENTUL 2006: http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...t=regulamentul
Postat în original de GeluBv Vezi postAmaTuR Romania
Regulamentul Circuitului Individual de Tenis de Masa 2014
????????
9. Dispozitii finale;
Prezentul regulament este valabil pentru anul competitional 2014. In vederea imbunatatirii conditiilor de concurs, organizatorii isi rezerva dreptul de a efectua modificari in prezentul regulament, fara a afecta spritul competitiei. Aceste modificari vor fi efectuate numai dupa o dupa analiza pe site si vor fi aduse la cunostinta participantilor prin internet, la adresa: www.tenisdemasa.ro inaintea intrarii in vigoare. Modificarile permise nu vor avea caracter retroactiv, deci nu vor putea modifica punctaje, clasamente, situatii deja incheiate.
4 PROPUNERE
La sedinta din decembrie, stiind ca ne vom confrunta cu aceasta situatie, am propus un proiect de mentinere a acestor jucatori alaturi de Amatur. introducerea celei de-a treia categorii prin modificarea formatului MASTERS, care dupa doi ani de succes nu a mai fost utilizat. Propunerea nu afecteaza spiritul competitiei, mai mult, creeaza un avantaj jucatorilor amatori valorosi.
Sistemul actual nu se modifica, organizatorii nu vor avea dificultati suplimentare.
Regulamentul actual se modifica minimal, doar pentru a permite participarea primilor jucatori in categoria M si acumularea de puncte in clasament.
Cu titlu de experiment, categoria MASTERS ar putea fi introdusa incepand cu 15 septembrie, NUMAI la unele turnee A.
5 FORMATUL TURNEULUI MASTERS
1 Organizatorii turneelor A care doresc sa organizeze si MASTERS posteaza in anuntul turneului disponibilitatea si numarul maxim de participanti (in functie de posibilitati si cereri, vor fi rezervate 2,3 sau 4 mese in acelasi timp cu turneul OPEN, astfel incat nu este afectat turneul de AMATORI). Daca pana vineri se vor inscrie mai putin de 4 jucatori SLA, turneul Masters nu va avea loc.
Pentru doua mese, numarul de jucatori de A sau SL poate fi intre 4 si 10).
Alaturi de acestia, pana la acoperirea unui numar fix de participanti (8, 10 sau 12) vor fi inscrisi ?fara drept de alegere- cei mai buni jucatori de la OPEN in ordinea MP (pentru doua mese minim 2 si maxim 4 concurenti). Participarea jucatorilor din Amatur va fi punctata corespunzator unui turneu A+; inregistrarea punctajului pentru jucatorii SLA se face in CLASAMENT SEPARAT (Maestri), iar punctele obtinute de jucatorii OL se trec si in clasamentul Amatur.
6 AVANTAJE:
- Nivelul calitativ al turneului va creste, interesul fata de turneu din partea localnicilor, a autoritatilor, al sponsorilor va fi mai mare. Orice turneu ar putea deveni un "miniIbiza? sau "miniAlbena?, cu categorii de la cel mai slab, pana la cel mai bun!
- Jucatorii amatori (A) nu sunt afectati in nici un fel, dar pot fi spectatorii unor jocuri de exceptie ale maestrilor.
- Jucatorii care participa la OPEN vor avea acces mai usor catre primele locuri, deoarece primii 3-4 favoriti trec automat la categoria Maestri.
- Jucatorii favoriti (cei 3-4 de la OPEN) vor avea posibilitatea masurarii fortelor cu jucatori din categoria superioara, asa incat vor evita jocurile prea facile; La majoritatea turneelor vor putea participa tot la categoria OPEN. Indiferent de rezultat punctajul va fi la fel sau superior celui pe care l-ar fi primit in turneul OPEN.
- Spectacolul si interesul general vor creste, atragand alti spectatori si participanti.
- Categoria Masters va avea loc doar la acele turnee A la care organizatorul vrea si poate primi minim 4 jucatori maestri (ex. București, Pitești, Odorhei, Mediaș, Bistrița, Cluj, Arad, Constanța, Brăila). Numarul jucatorilor SLA este de 60-70, asadar numarul posibililor participanti la un turneu Amatur ar fi cel mult de 10-20. Premierea poate consta doar din diplome, scopul acestor turnee fiind specific Amaturului: de placere, antrenament si socializare. Jucatorii care se asteapta la premii consistente pot renunta.
Am vazut cateva posturi in care se spunea ca Amaturul a fost creat DOAR pentru Amatori (nelegitimati?!)
Eu cred ca Amaturul poate fi organizator pentru TOTI amatorii de tenis din PLACERE. Iar, daca jucatorii valorosi ai tarii vor sa joace din placere, sunt bine veniti, atata vreme cat accepta regulile Amaturului, iar organizatorii vor si pot sa invite in competitiile lor jucatori valorosi (SLAB ) care pot fi modele pentru toti!
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
la o categorie pentru cei cu media sub 10 nu va ganditi ? ..asta daca tot mai exista portite de noi modificari,un fel de "judeteana" a Amaturului
Comentariu
E foarte rezonabil sistemul acesta. E o modificare de nuanta.Nu afecteaza amatorii.Pentru ei era imposibil sa joace cu un divizionar A.
Categoria MASTERS ca va ridica semnificativ interesul pentru turneele de tenis din cadrul amatur.Cu siguranta ca multi vor trage
ca sa promoveze in sectiunile superioare amatorilor-open si masters.De asemeni categoria masters va fi o rampa de lansare pentru divizia A.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6362
- Victoria
- 50
Likes given: 2110Likes received: 1581
Postat în original de Dan2 Vezi postPentru ca vad ca acest topic este inca de actualitate, iar procentele pentru /anti sunt echilibrate , indraznesc sa postez cateva remarci si o propunere:
1 DESPRE URGENTA
Am inteles ca topicul a fost deschis pentru o testare a pareriilor si nu pentru introducerea urgenta a jucatorilor de divizia A (actuali sau fosti Amaturisti). Urgenta ar fi avut rost doar in cazul lui Noro si al celor 6-7 fete care au pierdut in 2014 dreptul de participare. un anunt clar cum ca nu s-a aprobat derogarea ceruta pentru Noro si nu s-a revenit asupra deciziei de excludere a fetelor din divizia A ar fi evitat discutii incinse pe acest subiect.
2 DESPRE JUCATORII DIN DIVIZIA A
Momentan, in Divizia A sunt 12 jucatori care se regasesc si in clasamentul feb 2014. Pe langa acestia, ar mai fi cativa fosti participanti in Amatur care au deposit cele 12 luni (jucatorii de la Odorhei, Alex Ciobanu, Cristi Rusu si chiar si Alexandru Mircea (participant la primul turneu AMATUR!, acum component de baza al clubului din Bistrița)
O data cu patrunderea celor 2-3 echipe in divizia A, numarul acestora va spori cu inca vreo 10 nume. O discutie despre viitorul acestora in Amatur si analiza unor posibilitati de pastrare alaturi de Amatur era necesara (i-am crescut sau ne-au crescut valoarea, suntem prieteni, nu pot deveni brusc indiferenti).
Pe de alta parte, numarul total al jucatorilor din SLA este de ~24x4=96. Cati dintre acestia ar invada un turneu Amatur? Poate 10.
3 DESPRE POSIBILITATEA SCHIMBARII REGULAMENTULUI
E de inteles ca un Regulament adoptat nu poate fi schimbat oricand. Dar, pentru ca am vazut ceva mai sus o referire la Filo, in primul Regulament Amatur din ianuarie 2006 eu am compus paragraful, iar FILO a inserat o portita deschisa unor modificari pe care le consideram importante. Acel paragraf a ramas neschimbat si in ultima Varianta de Regulament 2014:
REGULAMENTUL 2006: http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...t=regulamentul
Asadar, s-a pastrat dreptul regulamentar de a efectua modificari.
4 PROPUNERE
La sedinta din decembrie, stiind ca ne vom confrunta cu aceasta situatie, am propus un proiect de mentinere a acestor jucatori alaturi de Amatur. introducerea celei de-a treia categorii prin modificarea formatului MASTERS, care dupa doi ani de succes nu a mai fost utilizat. Propunerea nu afecteaza spiritul competitiei, mai mult, creeaza un avantaj jucatorilor amatori valorosi.
Sistemul actual nu se modifica, organizatorii nu vor avea dificultati suplimentare.
Regulamentul actual se modifica minimal, doar pentru a permite participarea primilor jucatori in categoria M si acumularea de puncte in clasament.
Cu titlu de experiment, categoria MASTERS ar putea fi introdusa incepand cu 15 septembrie, NUMAI la unele turnee A.
5 FORMATUL TURNEULUI MASTERS
1 Organizatorii turneelor A care doresc sa organizeze si MASTERS posteaza in anuntul turneului disponibilitatea si numarul maxim de participanti (in functie de posibilitati si cereri, vor fi rezervate 2,3 sau 4 mese in acelasi timp cu turneul OPEN, astfel incat nu este afectat turneul de AMATORI). Daca pana vineri se vor inscrie mai putin de 4 jucatori SLA, turneul Masters nu va avea loc.
Pentru doua mese, numarul de jucatori de A sau SL poate fi intre 4 si 10).
Alaturi de acestia, pana la acoperirea unui numar fix de participanti (8, 10 sau 12) vor fi inscrisi ?fara drept de alegere- cei mai buni jucatori de la OPEN in ordinea MP (pentru doua mese minim 2 si maxim 4 concurenti). Participarea jucatorilor din Amatur va fi punctata corespunzator unui turneu A+; inregistrarea punctajului pentru jucatorii SLA se face in CLASAMENT SEPARAT (Maestri), iar punctele obtinute de jucatorii OL se trec si in clasamentul Amatur.
6 AVANTAJE:
- Nivelul calitativ al turneului va creste, interesul fata de turneu din partea localnicilor, a autoritatilor, al sponsorilor va fi mai mare. Orice turneu ar putea deveni un "miniIbiza? sau "miniAlbena?, cu categorii de la cel mai slab, pana la cel mai bun!
- Jucatorii amatori (A) nu sunt afectati in nici un fel, dar pot fi spectatorii unor jocuri de exceptie ale maestrilor.
- Jucatorii care participa la OPEN vor avea acces mai usor catre primele locuri, deoarece primii 3-4 favoriti trec automat la categoria Maestri.
- Jucatorii favoriti (cei 3-4 de la OPEN) vor avea posibilitatea masurarii fortelor cu jucatori din categoria superioara, asa incat vor evita jocurile prea facile; La majoritatea turneelor vor putea participa tot la categoria OPEN. Indiferent de rezultat punctajul va fi la fel sau superior celui pe care l-ar fi primit in turneul OPEN.
- Spectacolul si interesul general vor creste, atragand alti spectatori si participanti.
- Categoria Masters va avea loc doar la acele turnee A la care organizatorul vrea si poate primi minim 4 jucatori maestri (ex. București, Pitești, Odorhei, Mediaș, Bistrița, Cluj, Arad, Constanța, Brăila). Numarul jucatorilor SLA este de 60-70, asadar numarul posibililor participanti la un turneu Amatur ar fi cel mult de 10-20. Premierea poate consta doar din diplome, scopul acestor turnee fiind specific Amaturului: de placere, antrenament si socializare. Jucatorii care se asteapta la premii consistente pot renunta.
Am vazut cateva posturi in care se spunea ca Amaturul a fost creat DOAR pentru Amatori (nelegitimati?!)
Eu cred ca Amaturul poate fi organizator pentru TOTI amatorii de tenis din PLACERE. Iar, daca jucatorii valorosi ai tarii vor sa joace din placere, sunt bine veniti, atata vreme cat accepta regulile Amaturului, iar organizatorii vor si pot sa invite in competitiile lor jucatori valorosi (SLAB ) care pot fi modele pentru toti!
1. "un anunt clar cum ca nu s-a aprobat derogarea ceruta pentru Noro si nu s-a revenit asupra deciziei de excludere a fetelor din divizia A ar fi evitat discutii incinse pe acest subiect."
O masura justa cred ca ar fii accentuat aceste discutii,de aceea eu personal cred ca Sevraj a procedat bine cu acest sondaj unde exista posibilitatea exprimari opiniei.(proveniti sau nu din amatur este un pic controversat titlul)
2.De acord
3.De acord
4. "introducerea celei de-a treia categorii prin modificarea formatului MASTERS, care dupa doi ani de succes nu a mai fost utilizat."
Nu am inteles exact,introducerea a ceva ce s-a folosit 2 ani cu succes.Nu vreau sa fac interpretari dar cred ca e o eroare de exprimare.Daca s-a utilizat 2 ani de succes de ce s-a renuntat?Organizatori nu mai vor sau exista o intelegere tacita ?,deoarece regulamentul prevede aceasta categorie
" Propunerea nu afecteaza spiritul competitiei, mai mult, creeaza un avantaj jucatorilor amatori valorosi."
A nu se confunda jucatori amatori valorosi cu categoria amatori-open,cred ca e vorba de cei mai valorosi din circuit.
"Sistemul actual nu se modifica, organizatorii nu vor avea dificultati suplimentare."
In sistemul actual la un turneu mai mare,mai aglomerat cele mai acute probleme sunt cele de asteptare intre categori,si grupe inf-sup,din ce in ce mai multe voci vorbesc despre durata prelungita a turneului si timpul de asteptare mare intre grupe,personal cred ca la acest sistem suplimentarea cu inca o categorie face ca timpul de asteptare sa creasca si durata turneului sa se prelungeasca.Trecerea la grupe inf mici de 4 max 5,si sup de 3 scurteaza considerabil turneul,sau fara sup ca la A+ din 22.03
"Cu titlu de experiment, categoria MASTERS ar putea fi introdusa incepand cu 15 septembrie, NUMAI la unele turnee A."
Sunt deacord cu aceasta masura,in perioada 23-25 aprilie vor fii 3 zile de turnee,unde o zii sau 2 putem experimenta asa ceva fara a ne aglomera (2 sali nastase la distanta de 150-200 metri una de alta,logistica de 40 de mese,si premii substantiale daca e nevoie)
5 si 6 sunt de analizat si discutat ,propunere ok.
Cu stima Emi
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6874
- București
- 65
Likes given: 271Likes received: 740
Formatul 2001-2012 al turneelor Masters presupunea inchirierea unei sali si duminica, precum si oferirea unor premii primilor clasati. In decursul celor ~10-15 turnee Masters au participat cei mai buni jucatori din Romania, aceste turnee nu au avut insa un bilant pozitiv, cheltuielile se acopereau fie din turneele Amatur desfasurate cu o zi inainte, fie din generozitatea organizatorilor sau a sponsorilor, eu am obosit, iar criza si-a spus cuvantul.
Formatul propus mai sus elimina atat cheltuielile cu sala si premiile, cat si dificultatile organizatorilor de a invita nume sonore.
Cine doreste sa participe anunta; daca nu sunt suficienti doritori, nu se disputa.
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
eu din cate stiu turneele master au inceput si sfarsit la Mangalia,aici nici vorba de acoperirea cheltuielilor,dimpotriva,numai prin generozitatea lui Fane Medeleanu,care a bagat mana adanc in buzunar(nu numai la master),intradevar meciuri frumoase ,dar la fel de adevarat este ca si masterii au participat datorita premiilor generoase in bani puse la bataie de Fane.(din aduceri aminte locul 1 3000 ron,2-2500..samd).
Apoi,a doua zi dupa turneul amatur(duminica-ziua disputarii masterului) in afara de jucatori,mai erau vreo 2-3 care-si luau la revedere.
Bilantul este ok pentru gura casca,insa pentru cel care organizeaza cam nu.
Probabil ca la turneele master care se vor organiza in cadrul amatur,fara asemenea premii in bani,daca se strange de o grupa e bine !..
Comentariu
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postE foarte rezonabil sistemul acesta. E o modificare de nuanta.Nu afecteaza amatorii.Pentru ei era imposibil sa joace cu un divizionar A.
Categoria MASTERS ca va ridica semnificativ interesul pentru turneele de tenis din cadrul amatur.Cu siguranta ca multi vor trage
ca sa promoveze in sectiunile superioare amatorilor-open si masters.De asemeni categoria masters va fi o rampa de lansare pentru divizia A.
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3464
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Postat în original de viospin Vezi postAsa este..multi vor trage sa ajunga la masters dar si mai multi vor disparea de pe la turnee daca vor juca doar de ''placere'' la masters..o sa fie amuzant..
De aceea iubim noi cei multi tenisul de masa ca nu-i monoton,surprizele se gasesc la tot pasul.Eu tare asi dori ca toti sa iubim acest sport macar la jumatate cat il iubesc eu si sa nu plece nimeni din amatur ca ar fi pacat .
Comentariu
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6874
- București
- 65
Likes given: 271Likes received: 740
Turneele de la Mangalia nu au fost nici primele, nici ultimele, dar au fost printre cele mai frumoase!
De la fiecare turneu au ramas amintiri de neuitat.
Readuc un atentia d-vs turneele din 2010 si 2011, o data cu multumirile mele pentru organizatorii acelor turnee!
Masters Tour 2010
iunie 2010 Mioveni -d-l Liviu Petrescu
iunie 2010 Topoloveni - d-l Sorin Botirca
iunie 2010 Mangalia - d-l Stefan Medeleanu
sept. 2010 Top Tenis Arena - București
Masters Tour 2011
aprilie 2011 Craiova Memorialul Virgil Balan - d-nii Bobocica si Liviu Sabau
mai 2011 Chiajna Memorialul Andrei Cioran - D-l Dan Tigau
mai 2011 Bistrița Memorialul Gh Bozga -D-l Rasvan Crisan
iunie 2011 Top Tenis Turneul OTILIEI
iunie 2011 Mangalia - d-l Stefan Medeleanu
iunie 2012 Memorialul Andrei Cioran - București
Comentariu
Enciu Alexandru s-a clasat dupa etapa finala de la MANGALIA in cea mai buna pozitie dupa jucatorii legitimati activi in acel moment prin cumul de puncte la acest tip de turneu care a debutat la TOPOLOVENI.
Jucatorii activi legitimati care figureaza in clasamentul FRTM nu ar trebui mentionati in clasamentul AMATUR deoarece teoretic ne putem trezii la finele anului castigator al amaturului sa fie un jucator din div A(CASTIGATORUL AMATUR sectiunea amatori pe anul 2013 nu a jucat in 2013 la niciun turneu sectiunea amatori si era un OPENIST)
Cu noul mod de calcul al mediei usor un openist cu media 24 pe o perioada de aproximativ o luna poate sa devina amator iar asta nu s-ar intmpla asa simplu dc medie s-ar calcula fara sa se elimine niciun concurs.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postSi noi pe ce contracte cu sase cifre jucam la Amatori,domnule?Noi de ce mai venim la turnee?
Comentariu
Memorialul Andrei Cioran vad ca a avut premii in bani.Deci pana la urma jucatori ar avea pentru ce sa traga.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Postat în original de Cornel 67 Vezi postEu as pune o intrebare la care il rog sa raspunda si pe Zosim, si anume: credeti ca acceptarea jucatorilor de divizia B, acum cativa ani, a fost un lucru bun sau rau pentru tenisul din Romania, nu numai pentru Amatur?
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6362
- Victoria
- 50
Likes given: 2110Likes received: 1581
Postat în original de Dan2 Vezi postTurneele de la Mangalia nu au fost nici primele, nici ultimele, dar au fost printre cele mai frumoase!
De la fiecare turneu au ramas amintiri de neuitat.
Readuc un atentia d-vs turneele din 2010 si 2011, o data cu multumirile mele pentru organizatorii acelor turnee!
Masters Tour 2010
iunie 2010 Mioveni -d-l Liviu Petrescu
iunie 2010 Topoloveni - d-l Sorin Botirca
iunie 2010 Mangalia - d-l Stefan Medeleanu
sept. 2010 Top Tenis Arena - București
Masters Tour 2011
aprilie 2011 Craiova Memorialul Virgil Balan - d-nii Bobocica si Liviu Sabau
mai 2011 Chiajna Memorialul Andrei Cioran - D-l Dan Tigau
mai 2011 Bistrița Memorialul Gh Bozga -D-l Rasvan Crisan
iunie 2011 Top Tenis Turneul OTILIEI
iunie 2011 Mangalia - d-l Stefan Medeleanu
iunie 2012 Memorialul Andrei Cioran - București
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:07.Procesare...X
Comentariu