Un turneu reusit din toate punctele de vedere.Ne-am simtit excelent la Baicoi.Vom reveni cu mare drag. Multumim pentru ospitalitate!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Baicoi 1 Martie
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de razvan marinescu Vezi postSi mie imi pare rau ca nu a mai participat Viorel la nici un turneu anul acesta , sper sa revina meciurile contra lui erau f spectaculoase. In alta ordine de idei imi cer scuze daca nu am jucat acel "tenis de calitate" cu care sunteti dvs obisnuit, dar promit ca ma antrenez serios si poate ajung la aceea calitate care a s-a pierdut odata cu neparticiparea lui Viorel la turneele de anul acesta! O zi placuta si sa ne revedem sanatosi la urmatorul turneu!
Comentariu
Felicitari organizatorilor si participantilor. Ca de obicei un turneu super reusit asa cum stiu prahovenii sa faca.Mult spirit de fair play, fețe zâmbitoare din ce in ce mai cunoscute si mai prietenoase! Chapeau!
Comentariu
organizator local- 28.mar.2011
- 317
- Amărăștii de Sus
- 58
Likes given: 7Likes received: 26
Postat în original de razvan marinescu Vezi postSi mie imi pare rau ca nu a mai participat Viorel la nici un turneu anul acesta , sper sa revina meciurile contra lui erau f spectaculoase. In alta ordine de idei imi cer scuze daca nu am jucat acel "tenis de calitate" cu care sunteti dvs obisnuit, dar promit ca ma antrenez serios si poate ajung la aceea calitate care a s-a pierdut odata cu neparticiparea lui Viorel la turneele de anul acesta! O zi placuta si sa ne revedem sanatosi la urmatorul turneu!
La acest turneu m-a surprins evolutia unui jucator pe care, fara sa vreau, l-am urmarit de-a lungul ultimilor ani. In urma nu cu mult timp era un „pinguin”, cum zice simpaticul Petrov, un amator obisnuit, trecut de varsta la care te gandesti la performanta in sport. A promovat la open, iar evolutia sa actuala este net superioara si este o consecinta, dupa cum am aflat, si a unui program de pregatire. Jocul lui actual dovedeste ca, prin ambitie si consiliere profesionista, la orice varsta este loc de progres in plan sportiv.
Felicitari, Ionel Zamfir!Ultima editare de bogdandoru; 04.mar.2014, 13:55.
Comentariu
si dni. POPESCU VALENTIN ,VRANCEANU M alaturi de dl. IONEL Z. au facut mari progrese si au devenit jucatori redutabili in AMATUR.
Comentariu
Multumesc foarte mult pentru aprecieri mai ales ca vin din partea unui parinte care creste un campion.Trecerea la un alt nivel se datoreaza in cea mai mare parte lui Razvan pentru care tin sa-i multumesc.
Comentariu
junior- 03.iul.2013
- 69
- Cluj-Napoca
- 48
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de zamfir.ionel Vezi postMultumesc foarte mult pentru aprecieri mai ales ca vin din partea unui parinte care creste un campion.Trecerea la un alt nivel se datoreaza in cea mai mare parte lui Razvan pentru care tin sa-i multumesc.Lemn GERGELY
TIBHAR EVOLUCION MX-P
TIBHAR EVOLUCION MX-P
Comentariu
Postat în original de razvan marinescu Vezi postPentru mine a fost o mare placere sa lucrez cu tine Ionele, esti un exemplu de devotament si munca in acelasi timp! Felicitarile mele si abia astept sa joc o finala cu tine! Dupa cum te cunoastem acest lucru se poate intampla foarte curand!
Vorbind desre domnul Razvan, abia astept sa joc impotriva dansului sa vad daca ajung la 5-6 (ca tot am trecut la open de curand) ca sa vad daca pot sa castig pariul propus cu 7 inainte dupa un meci cu Khaled.
O zi frumoasa,
Danut
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:40.Procesare...X
Comentariu