Vreau sa aflu mai multe despre ea de la cei care au incercat-o .Am inteles ca e grea ,spinoasa cu viteza mare si control bun.Nu prea gasesc recenzii pe net.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
joola maxxx 500
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6344
- Victoria
- 50
Likes given: 1964Likes received: 1550
Postat în original de sobi Vezi postVreau sa aflu mai multe despre ea de la cei care au incercat-o .Am inteles ca e grea ,spinoasa cu viteza mare si control bun.Nu prea gasesc recenzii pe net.
Personal am probat aceasta fata care exista doar in variante 2,0 mm si max.,si la un joc agresiv ,tospin- atac,mi-a placut viteza si directia loviturilor,foarte precise si periculoase.Dar la jocul pasiv si in asteptare foarte dificil sa blochezi si sa returnezi mingi precise si directionate.La fel ca si producatorul o recomand la jucatori cu un joc agresiv si f rapizi.Joola Maxxx 500 este in setul de palete de teste pe care le-am pregatit pentru taberele ce urmeaza in tara.
Cu bine EMI
Urmaresc si eu parerile despre Joola Max 500. Nu prea sunt ... E nou aparuta fata si inca nu a fost folosita de jucatori, nu este preferata din diverse motive , inca nu stiu . Pe unele site-uri se da ca ar avea un control mare , pe altele ca are control low/medium . Care e realitatea ?
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6344
- Victoria
- 50
Likes given: 1964Likes received: 1550
Postat în original de relufarcas Vezi postUrmaresc si eu parerile despre Joola Max 500. Nu prea sunt ... E nou aparuta fata si inca nu a fost folosita de jucatori, nu este preferata din diverse motive , inca nu stiu . Pe unele site-uri se da ca ar avea un control mare , pe altele ca are control low/medium . Care e realitatea ?
Va astept cu drag Emi
Comentariu
Am la posta coletul cu fetele noi joola maxxx 500 ,am sa le probez si am sa revin cu pareri personale.
Trimis de pe al meu ME172V folosind Tapatalk
- - - Actualizat - - -
După câteva ore de joc pot spune că sunt dezamăgit de joola maxx 500. Pe același lemn pe care tenergy 64 avea o viteză greu de controlat fetele de mai sus sunt moarte. Nicio viteză,niciun efect să spun ca puțin mai mult control. Părerea mea e că sunt fete de duzină,deși cred că nu trebuia să le fac de cacao în speranța unei revanzari,asta-i adevarul ! îmi pare rău că m-am procopsit cu ele
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4721
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 329
eu pot sa afirm ca joc cu aceasta fata de 1luna jumate ,pe un lemn def am control f bun pot sa fac si chop cu ea dau topspin destul de bine ,merge si la tras drept dar am sesizat ca deja apar semne de uzura , pe centrul fetei ,deci in concluzie fata buna la de toate dar slaba la capitolul durabilitate m-ai detin o fata xiom omega 4 de mai bine de 8 luni am jucat cu ea pina ce am schimbat cu jola max 500 si nici nu se vede uzura aproape de loc in comparatie cu maxx care are doar 1luna jumate !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:59.Procesare...X
Comentariu