Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu mai inteleg nimic!?
Postat în original de Adrian Lazaroiu Vezi post
Sistem de joc: grupe inferioare de 6, dupa care trecem direct in tabloul eliminatoriu
Matei Dumitru - Deva - open Multumiri,like-uri,bla,bla,bla.
Apoi...
Sistem de joc: grupe inferioare de 6, dupa care trecem direct in tabloul eliminatoriu
La amatori:
Petho Mihaly - Racosul de Sus
Cocean Valer - Baraolt
Bartha Istvan-Zsolt - Aita Mare
Bardocz Szilard - Capeni
Bartha Zsolt-Attila - Aita Mare
Bocz Zsolt - Capeni
Molnar Jozsef - Racosul de Sus
Lorincz Laszlo - Aita Mare
Nu mai inteleg nimic!?
Postat în original de Adrian Lazaroiu Vezi post
Matei Dumitru - Deva - open Multumiri,like-uri,bla,bla,bla.
Apoi...
Adi, se pare ca nu ai vazut in pag.5 postul meu cu nr.63 , pe care l-am scris in speranta ca te vei razgindi, tinind cont de faptul ca eu si altii, trebuie sa parcurga cca. 700 km si sa doarma la hotel, pentru a putea sa joace impreuna cu prietenii. Eu consider ca, pentru mine, este un sacrificiu prea mare pentru a juca doar 5 meciuri.
Nu e nici o suparare daca tu consideri ca acesta este cel mai bun sistem de joc. Eu iti doresc succes sa ai un turneu cit mai reusit !
Adi, se pare ca nu ai vazut in pag.5 postul meu cu nr.63 , pe care l-am scris in speranta ca te vei razgindi, tinind cont de faptul ca eu si altii, trebuie sa parcurga cca. 700 km si sa doarma la hotel, pentru a putea sa joace impreuna cu prietenii. Eu consider ca, pentru mine, este un sacrificiu prea mare pentru a juca doar 5 meciuri.
Nu e nici o suparare daca tu consideri ca acesta este cel mai bun sistem de joc. Eu iti doresc succes sa ai un turneu cit mai reusit !
Aveti dreptate domnule Matei,deci in concluzie si eu sunt de acord cu niste grupe superioare !
Buna dimineata. Tocmai am primit pentru acest post un "nu imi place mesajul" de la dl. Dumbrava Daniel si as vrea ca acesta sa-si motiveze alegerea.
Multumesc anticipat
Ionut.
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Comentariu