Se retrage Pascu Paul.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CUPA ROMANIEI AMATUR - Turneu A+ TARGOVISTE 22.03.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Se inscrie Fazakas Gergely din Miercurea Ciuc, loc 1101 la amatori.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
din Nedelea , Prahova la amatori
Avram Nicolae
din Filipestii de Targ, Prahova la open
Olaru CostinLemn: MJ ZLC
BH: Dignics 05, 2.1
FH: Dignics 05, 2.1
Comentariu
Din Tg. Mureș: Farkas Bence - Openblade:timo boll tamca 5000
fh:YASAKA RAKZA 9 MAX
bh:YASAKA RAKZA 9 MAX
Comentariu
Din pacate, urmare a unei situatii neprevazute, se retrag Craciunica Gabriel si Craciunica Andrei, din Călărași.
Bafta tuturor si....bucurati-va de tenis...
Trimis de pe al meu P5_Quad folosind TapatalkLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
organizator local- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Buna ziua.Vin cu o propunerearticiparea amatorilor la turneu (si la toate turneele A si A+)sa se faca dupa clasamentul general respectiv dupa ordinea inscrierilor,dar, grupele inferioare sa fie alcatuite dupa MT.Daca la acest turneu s-ar face grupele acum, eu as veni pe locul 4 in grupa dar,risc sa am colegi pe 5 si 6 pe cel de pe 128=15,25 ,131=16,88 ,157=14,33 care ,oricand pot fi capi de serie.Atunci de ce sa mai vin la Targoviște?Joc 5 meciuri si sunt ciuca batailor?!Vin de placere dar nu ascund faptul ca daca as juca cu Sterea Viorel,vreau sa-l bat.Nu e mai bine sa merg la un B in zona si joc 8 meciuri?Propunerea vine in numele meu si a tuturor celor aflati in aceasta postura.
Comentariu
Am discutat la sala,toti Targovișteni vor fi retrasi din lista si vom face loc oaspetilor nostri.Multumesc!
Comentariu
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de Adrian Lazaroiu Vezi postAm discutat la sala,toti Targovișteni vor fi retrasi din lista si vom face loc oaspetilor nostri.Multumesc!
Pe curind EMI
Comentariu
senior- 21.feb.2011
- 1192
- Târgoviște
- 46
Likes given: 1240Likes received: 970
Olaru Cristian din Targoviște doreste sa se inscrie la amatori. Ivan Sorin Ioan si Olaru Cristian (amandoi din Targoviște) se retrag pentru a face loc oaspetilor nostri.Blade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:22.Procesare...X
Comentariu