Postat în original de laky
Vezi post
Dl.Laky (imi cer scuze daca este doar pseudonim, dar n-am avut onoarea sa va cunosc personal cand am ajuns la Ciuc si am luat bataie vreo 3 ore de la dl. Levi si dl. Attila), dati-mi voie sa incerc o "esplicatie" pentru episodul cu mingiile, desi nu stiu daca este cea mai pertinenta, dar, pana apare tovarasu' Lazaroiu cu varianta oficiala, o putem dezbate pe aceasta: cu ajutorul mingiilor organizatorilor, haideti sa le spunem "oficiale", se putea tine evidenta meselor unde se jucase si se incheiase meciul, invingatorului revenindu-i obligatia de a se prezenta, dupa meci, la masa organizatorilor cu mingea, pe care era trecut numarul mesei, si sa comunice scorul partidei. In acest fel era, teoretic, simplu de tinut evidenta si de a evita la maxim timpii morti, deoarece se putea vedea ce minge/masa devine disponibila si dat drumul la urmatorul meci.
Problema a intervenit doar atunci cand simultan s-au spart cateva mingi iar la masa organizatorilor nu mai erau toti organizatorii (tov. Lazaroiu, dl. Darmaz,dl. Bozganu si, pe alocuri, dl. Marian Florea ), unul cate unul plecand sa faca figur...pardon, sa joace. Drept urmare, ulterior acestui episod, au mai fost cumparate mingi si problema s-a remediat pana la urma. Ca fapt divers, au fost totusi meciuri (4 sau 5, daca nu ma insel) care s-au jucat cu mingile participantilor, dar, stupoare, nici macar invingatorul nu a venit sa declare scorul, drept urmare la un moment dat se chemau la masa jucatori care deja disputasera meciul, totul riscand sa devina un mare haos iar tov. Lazaroiu sa ramana fara vocea proprie si personala....
Cel mai hilar moment l-a reprezentat, de fapt, comunicarea, microfonul din dotarea salii avand vointa proprie si functionand aleatoriu, dupa bunul sau plac, nicidecum dupa cum se chinuiau oamenii ce-l foloseau. In consecinta au fost rostite muuuulte vorbe "de duh" care, din fericire, nu au ajuns si la urechile salii, totusi acel microfon nefiind atat de parsiv incat sa inceapa sa functioneze cand se facea referire la diverse parti ale corpului uman... Pe aceasta cale le-as recomanda d-lor organizatori ca, pentru viitorul turneu de la Targoviște, ori sa gaseasca o scula ca lumea (la microfon ma refer, evident ), ori sa coopteze o persoana de sex feminin, care se presupune ca stie sa comunice mai bine cu aceste obiecte.
Comentariu