Este paleta mea personala cu care joc de mult timp. Lemnul este Yasaka Ma lin extra offensive ( este un lemn ales din mai multe cu un control ff bun si un feeling f placut) + fata fh t05 + fața bh victas 01 limber. Fetele sunt jucate! Pret 450 ron !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Lemn Yasaka Ma Lin extra offensive + fete
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Vand Lemn Yasaka Ma Lin extra offensive + fete
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.Taguri: Nimic
manty ai mp !
fata t05 e neagra!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Alex ia mai banii de la mine,gandestete ca il pun la muzeu si o sa scriu ca a jucat cu el singurul produs Amatur din divizia A.
Noi suntem batrani ,mai ales eu,dar copii din ziua de azi,se vor uita cu invidie,la lemnul cu care a jucat dl Alex Ciobanu(ti....)
Comentariu
Pretul paletei s-a modificat - 550 RON - Am pus pe lemn 2 fețe victas 01 pe fh si victas 01 limber pe bh, ambele de 2.0, ambele boosterite la greu. Fetele sunt jucate f putin arata ff bine. Nu vand separat! Este un setup excelent pt cei care prefera un joc agresiv bazat pe topspin si mult efect!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Vand Setup format din lemn Tibhar Samsonov Alpha ( lemn de control cu un feeling deosebit) + fete victas 01 si victas 01 limber in stare f buna la pretul de 300 ron. Sau pot sa pun aceleasi fețe pe un lemn Ma lin extra offensive si pretul creste la 400 ron.!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:18.Procesare...X
Comentariu