Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemn Joola Wing Passion Fast

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand lemn Joola Wing Passion Fast

Un lemn mult prea rapid pentru o mana cam lenesa de incepator. L-am incercat trei saptamani dar nu este pentru mine la nivelul la care sunt acum. In alte maini a facut ravagii insa pentru mine e mult prea rapid.

Are o zgarietura aproape insesizabila in partea de sus, nu afecteaza jocul dar trebuia mentionata.

Perfect pentru jucatori orientati pe topspin
    approx. 85-90 gr.
    5 Fineline, Oregon, Kiri
    Viteza: mare
    Control: foarte bun

Pret: 200lei usor negociabil

Il las la 170lei, ramane negociabil si il pot trimite si in tara. Este un lemn deosebit pentru un atacant pur sange.
    Ultima editare de vulpanu; 26.feb.2014, 22:29. Motiv: Am redus pretul

Ai incercat cumva pe lemn ceva material?
    YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!

Comentariu

Nu, am jucat cu xiom omega 4 elite pe forehand si cu joola energy x-tra pe rever si a durat un pic pana mi-am dat seama ca e prea mult pentru mine. Am fost cu paleta asta la primul meu turneu la SKT si am fost in grupa printre altii si cu domnul Emil Tudor. Dumnealui a fost printre primii care mi-au zis ca lemnul e mult prea agresiv pentru mine. Atunci am zis in sinea mea ca stiu eu mai bine, am mai zis acelasi lucru de cateva ori dupa aceea pana am pus mana intr-un final pe un lemn defensiv cu un mark v pe forehand si am vazut ca imi intra aproape toate topspinurile de deschidere si ca pot sa dau serie cu usurinta. Scad in viteza mult dar am control si de aici pot sa cresc. Deci am trecut in extrema cealalta si de aceea am hotarat sa il vand si sa o iau progresiv. Intai trebuie sa invete mana si pe urma sa o ajute setup-ul.

Comentariu

Lemnul este 270lei nou. Il las la 150lei si pot sa il dau in probe daca este cazul. Ramane negociabil dar foarte putin si pot trimite si in tara fara extracost prin fancourier.

Multumesc.

Comentariu

Procesare...
        X