Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Campionatul national-individual seniori ROMSTAL 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Deocamdata nu se stie.De obicei transmitea GSP TV,dar se pare ca se va desfiinta si va fi inlocuit cu ZU TV.
Comentariu
Poate cineva din BUZAU stie dc posturi locale de televiziune online sunt interesate de aceasta competitie sa ne ofere si noua linkul.
MUSCEL TV a transmis anul acesta in direct TOP 12 seniori si prima etapa din superliga.
Comentariu
am o intrebare. Se pot inscrie la acest concurs jucatori nelegitimati. n-am mai apucat sa ma legitimez datorita analizelor medicale care au venit destul de tarziu. analizele sunt ok.
Comentariu
Postat în original de MaxxWave Vezi postam o intrebare. Se pot inscrie la acest concurs jucatori nelegitimati. n-am mai apucat sa ma legitimez datorita analizelor medicale care au venit destul de tarziu. analizele sunt ok.
La simplu masculin anul acesta pe tablou de 64 cu 16 favoriti s-a stabilit 24 de grupe eliminatorii cu primii 2 clasati pe tablou de 64.
Mult spor la antrenamente si succes la anul.
- - - Actualizat - - -
Leorda Rares – Cojanu Ciprian 3-2(11-5,1-11,11-7,3-11,11-9)
site FRTM
16 GRUPE de calificare pt tablou eliminatoriu
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Felicitari Boaca V si Cosmin F. Nici nu prea le-as spune surprize pt ca am vazut live cum joaca. Bravo baieti!
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de GeluBv Vezi postFelicitari Boaca V si Cosmin F. Nici nu prea le-as spune surprize pt ca am vazut live cum joaca. Bravo baieti!
Fara sa pomenim fostii si actualii divizionari A, Rares Leorda si George Durdun. Bravo lor!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 22Likes received: 135
Campionii nationali la dublu mixt sunt fratii Szocs Hunor Szocs Bernadette
Finala Szocs/Szocs 3-2 Ionescu/IstrateUltima editare de VivaShop; 28.feb.2014, 20:19.Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11781
- Timișoara
Likes given: 1461Likes received: 5192
Dar macar o actualizare a rezultatelor de azi se putea face, daca tot n-a transmis nimeni. Mi se pare penibil ca in secolul 21 sa n-ai niciun fel de informatie, sa nu se faca un tablou principal, sa nu stim niciun rezultat, NIMIC!!! E bine ca in Amatur se poate face dar la frtm NU! La cum se misca amaturul, in curand o sa avem live pe net meciurile astea iar rezultatele de la nationale le aflam si noi pe marti, miercuri din pagina a 10-a a unui ziar, in vreun colt de pagina, daca mai e loc!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Din momentul in care nu esti in stare sa promovezi un breand din atate posturi de sport in care se dau reluari la nesfarsite din motive ca nu au ce trasmite si nu poti promova 2-4 meciuri plus ceva selecti in meciuri mai interesante mi se pare ca nu sunt oameni potriviti unde trebuie!
Multe rezultate din turneele interne si mai ales intrenationale cu protagonisti din tara noastra le aflam datorita iubitorilor de TM si nu datorita federatiei de specialitae ce a ce nu cred ca este corect.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Postat în original de Kralizec Vezi postDar macar o actualizare a rezultatelor de azi se putea face, daca tot n-a transmis nimeni. Mi se pare penibil ca in secolul 21 sa n-ai niciun fel de informatie, sa nu se faca un tablou principal, sa nu stim niciun rezultat, NIMIC!!! E bine ca in Amatur se poate face dar la frtm NU! La cum se misca amaturul, in curand o sa avem live pe net meciurile astea iar rezultatele de la nationale le aflam si noi pe marti, miercuri din pagina a 10-a a unui ziar, in vreun colt de pagina, daca mai e loc!
Lucrurile la nivel ministerial se schimba mai greu,s-au obisnuit numai cu "cincinalele",uitativa si voi la virsta medie din minister!Pe cind toti cei implicati in acest forum,in aceasta miscare e predominant tinara,cred ca si din acest motiv evolutia amaturului e in pas cu dorintele noastre.
P.S.Paradoxul este ca in Amatur este (sau a fost pina acuma) o singura sedinta pe an cind se stabilesc anumite lucruri,iar la federatie sunt citeva zeci.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Emil poate daca erau promovati in acest concurs Stere.Lulu ,Marinescu,etc. care aveu drept de joc poate reuseam sa trimitem si pe un reprezentant sa comunice cel putin rezultatele pe siteul nostru cu cel putin o poza !
Comentariu
- 6330
- Victoria
- 50
Postat în original de Antal Denes Vezi postEmil poate daca erau promovati in acest concurs Stere.Lulu ,Marinescu,etc. care aveu drept de joc poate reuseam sa trimitem si pe un reprezentant sa comunice cel putin rezultatele pe siteul nostru cu cel putin o poza !
Comentariu
- 6330
- Victoria
- 50
Postat în original de Antal Denes Vezi postEmil poate daca erau promovati in acest concurs Stere.Lulu ,Marinescu,etc. care aveu drept de joc poate reuseam sa trimitem si pe un reprezentant sa comunice cel putin rezultatele pe siteul nostru cu cel putin o poza !
P.S.Cu ajutorul informatiilor tale am mai fost si eu pe la citeva meciuri in Bundesliga.Mersi Teodorus
EMI
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:17.Procesare...X
Comentariu