La multi ani Costin Corcoz si cat mai multe turnee de tenis de masă castigate !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Felicitari si La Multi Ani lui...
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Sf. Gheorghe
Sfantul Gheorghe este sărbătorit de credincioși în fiecare an, pe 23 aprilie. Această sărbătoare este considerată ca vestind începutul verii pastorale. în tradiția populară, Sfantul Gheorghe este cunoscut și sub numele de S?ngiorz, fiind perceput ca protector al naturii ?nverzite, al vitelor și al oilor.
Urez, tuturor celor ce poarta prenumele Gheorghe, Gica, George, Georgeta, Georgiana si derivatele acestora, multa sanatate, cat mai multe impliniri, bucurii nenumarate, liniste sufleteasca si traditionalul:
La multi ani!
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi ,vesnicului tanarului ierbar,OVIDIU PITAC-BRASOV.La cat mai multi ani sa fii alaturi de noi la masa de tenis si acest sport sa-l practici in continuare la cote inalte.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 365
O urare speciala facuta din tot sufletul unui om special:"Sa-ti ramana iarba "verde" cat mai multe sezoane de-acum inainte,Ovidiu".
"La multi ani"!
......."La multi ani" tuturor amaturistilor care poarta numele Gheorghe!I love table tennis !
Comentariu
as dori sa i urez la multi ani si multa sanatate ca sa ne bucure cu prezenta sa multi ani de acum incolo unui om deosebit cu mult bun simt d nului ovidiu pitac!sa ne traiesti 1000 de ani!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de dantim Vezi post
Un calduros
LA MULTI ANI!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Antal Denes Vezi postTuturor purtatorilor acestui nume "Sf.Gheorghe" si derivatelor
Un calduros
LA MULTI ANI!
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi tanarului organizator de turnee din TECUCI ,domnul OCTAVIAN M.(tavy)(priza tot toc),cu multe bucurii,cu sanatate si la cat mai multe turnee reusite in calitate de organizator.Felicitari pentru multitudinea de ”imi place”adunate cu prilejul ultimului turneu disputat la TECUCI si organizat (printre altii)de tine.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
- 2332
- Agnita
- 65
Al 3 lea ca valoare in topul "chinezilor" din Amatur,dupa AN-Do-Ne si CHO!(Cio)-Ba-Nu,Tavy m-a impresionat de la prima noastra intalnire prin jocul pragmatic,sportivitate si fair-play la masa de joc si in afara ei!Adaugand la aceste calitati sportive umorul fin si calmul aproape de extrem "gustate" in pauzele dintre meciuri,rezulta unul dintre cele mai exponentiale personaje moldovenesti din circuit,caruia ii urez si eu un sincer"La multi ani",Octavian Munteanu!I love table tennis !
Comentariu
senior- 05.sep.2012
- 499
- Tecuci, Romania
- 65
Likes given: 1058Likes received: 171
Multumesc mult pentru urari,va doresc si eu sa fiti sanatosi si sa ne vedem cu bine la urmatorul turneu!Stiga Clipper Butterfly Tenergy 64 Yasaka Antipower
Comentariu
Va multumesc mult tuturor celor care ieri v-ati gandit la mine si mi-ati transmis urari, fie pe acest site sau pe Facebook, pe telefon sau fata in fata. La fel, va multumesc tuturor celor care de-a lungul timpului ati aparut in viata mea, si in special celor care au ales sa si ramana! Va pup pe toti si va imbratisez cu drag!Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
- 2332
- Agnita
- 65
Ai penetrat armura sufletului meu de la prima noastra intalnire,din indepartatul mai 2010.... nu neaparat prin stilul tau inconfundabil,spectaculos si vivace,al carui victima am cazut si eu,ca multi alti amaturisti,ci mai degraba prin zambetul tau unic,lumina sincera a ochilor tai si "radiografia" debordanta pe care ai afisat-o si continui s-o afisezi oriunde,oricand si cu oricine te-ai afla!Ai devenit,cu timpul,un jucator tot mai bun,promovand rapid in categoria celor mai buni openisti si cochetand,chiar,cu divizionarii tenisului de masa din tara,dar in sufletul tau ai ramas acelasi OM plin de modestie,permitandu-ti chiar luxul de a o imparti si altora,colegi amaturisti aflati in "dilema" sau in cautarea adevaratei personalitati!....si nu in ultimul rand,ne-ai oferit tuturor momente de profunda reflexie,cuvintele tale ramanand vesnic inscrise in cartea de aur a Amaturului invaluite de culoarea Inteleptului!
"La ulti ani" ,NOROI love table tennis !
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
LA MULTI ANI! pentru sarbatoritii zilei de azi,tanarului TARA VIOREL-BISTRITA si lui GOVOREANU F.Cu sanatate,impliniri de tot felul si sa jucati tenisul de masa la cote cat mai inalte.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
La multi ani lui Mister Flo ( Florin Govoreanu). Sa ii ofere viata multe bucurii si satisfactii, pe toate planurile, sa fie sanatos, mereu voios, in toate norocos.
Comentariu
senior- 14.ian.2008
- 1061
- 37
Likes given: 3Likes received: 256
Pe langa cei doi sarbatoriti ma adaug si eu in ziua de 6 mai ca zi de nastere asa ca La multi ani Govo si Barabas Sandor, multa sanatate si realizari.
Alex Grigore
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6331
- Victoria
- 50
Likes given: 1856Likes received: 1523
Postat în original de allexut Vezi postPe langa cei doi sarbatoriti ma adaug si eu in ziua de 6 mai ca zi de nastere asa ca La multi ani Govo si Barabas Sandor, multa sanatate si realizari.
Alex Grigore
P.S.La Multi Ani Govo si Sandor
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Adolf
Multa sanatate,fericire si putere de munca.
La multi ani !
- - - Actualizat - - -
Adolf
Multa sanatate,fericire si putere de munca.
La multi ani !
Comentariu
- 2332
- Agnita
- 65
De cand ne-am intalnit prima oara,pe holuri la Transilvania,destinul lui a cunoscut transformari majore datorate tenisului de masa.Virusat pana-n maduva oaselor de placerea de a juca a colegului si prietenului "Lopatica"si,mai apoi,de fenomenul tenis de masă in sine,Adof a reusit sa imbine in modul cel mai fericit postura de practicant al tenisului de masa cu cea de organizator tehnic de turnee.Ambitia dovedita in pregatire si antrenamente l-au propulsat,intr-o scurta perioada de timp,printre cei mai buni amatori din judetul Sibiu.Profesionalismul si pasiunea pentru IT,coroborate cu o foame continua de mai bine,l-au transformat,pe buna dreptate,in Micul Napoleon al tenisului de masa sibian!
Sa ne traiesti 'Multi Ani,Generale,lasandu-ti amprenta binecunoscuta pe tenisul de masa din regiune si pe Amatur!
"La multi ani" cu multa sanatate si impliniri,Adof!I love table tennis !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:03.Procesare...X
Comentariu