La mulți ani Tokos Pali, un tip cu un entuziasm debordant în tot cea ce face!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Felicitari si La Multi Ani lui...
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
La multi ani tokose pal cu putina intarziere iti zic si eu ti as spune si in maghiara dar nu stiu limba sa ai multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti in viata
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6974
- Blaj
- 67
Likes given: 196Likes received: 456
La multi ani, Stefan Rusu 53 !
Il stim cu totii vesnic tanar si ... calduros, de joaca mereu la bust si in slapi ..., hatru dar hotarat, ardelean vero.
La implinirea celor 53 de ani ii uram lui Stefan Rusu multi ani sanatosi, fericiti si bogati in impliniri, cu multe bucurii si satisfactii pe toate planurile !
La multi ani, Stefan !
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2328
- Agnita
- 65
Likes given: 254Likes received: 351
L-am remarcat inca de la inceputurile mele in amatur cu sase ani in urma,lucru deloc dificil pentru ca era singurul jucator din circuit care juca in slapi si la bustul gol,indiferent de anotimp.Cunoscand si apreciind valoarea la masa a jucatorului,iar mai apoi cunoscand omul,cu caracterul sau puternic si umorul fin,ardelenesc,pot sa afirm ca este una dintre "nestematele" Universului nostru amaturist care ne-a motivat,intarit si "imbogatit" spiritual pe multi dintre actualii amaturisti.
"La multi ani" cu multa sanatate,bucurii si impliniri in viata.......("coane") Fanica!I love table tennis !
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
LA MULTI ANI!coane Fanica,alaturi de urarile de sanatate,impliniri si la cat mai multe reusite tenisistice.
- - - Actualizat - - -
LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi ,aparatorului pitestean,TOMA FLORIN,alaturi de toate urarile de bine posibil.Si mult succes in meciurile disputate in divizia B.
- - - Actualizat - - -
LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi,aparatorului pitestean,TOMA FLORIN,alaturi de toate urarile de bine posibile.Si mult succes in meciurile disputate in divizia B.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2328
- Agnita
- 65
Likes given: 254Likes received: 351
Florin Toma!
Odata depasita "armura" sobrietatii etalate in permanenta de-a lungul timpului,am descoperit cu deosebita satisfactie un personaj interactiv,un interlocutor cult si avizat,cu mult simt al umorului,un sportiv exemplar la masa si in afara ei,un (alt) impatimit de tenis de masă ridicat la rand de virtute.
"La multi ani" cu sanatate,bucurii si multe impliniri in viata,"Doctore"!I love table tennis !
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Mihai Vranceanu
Sanatate,fericire alaturi de cei dragi si mult spor in activitate.
La multi ani !
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6974
- Blaj
- 67
Likes given: 196Likes received: 456
La multi ani, Viorel Sterea !
Trece ziua si vad ca nimeni nu indrazneste sa-l felicite ...
O fac eu, timid, cunoscandu-i "cariera", istoricul, recunoscandu-i valoarea si meritele in tenisul de masa, anvergura aurei:
La multi ani, Maestre, sanatosi si fericiti, cu bucurii, satisfactii si impliniri cat mai multe !
Comentariu
La multi ani cu sanatate domnului Viorel Sterea!
- - - Actualizat - - -
La multi ani cu sanatate domnului Marin Floricel!
Comentariu
A venit ziua in care natura ne spune: "Sa inceapa petrecerea!". O primavara frumoasă, tuturor !Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Tuturor doamnelor si domnisoarelor din circuitul AmaTuR de 1 MARTIE
Un zabet cu o floare si o dulce imbratisare !!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Postat în original de Antal Denes Vezi postTuturor doamnelor si domnisoarelor din circuitul AmaTuR de 1 MARTIE
Un zabet cu o floare si o dulce imbratisare !!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:41.Procesare...X
Comentariu