Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ma alatur si eu, cu drag, colegilor amaturisti care tin sa ureze, cu ocazia aniversarii zilei de nastere,
multi ani sanatosi, fericiti si prosperi, cu bucurii si satisfactii in tot si toate, sarbatoritilor zilei (in special lui Laky) !
La multi ani !
Ma alatur si eu, cu drag, colegilor amaturisti care tin sa ureze, cu ocazia aniversarii zilei de nastere,
multi ani sanatosi, fericiti si prosperi, cu bucurii si satisfactii in tot si toate, sarbatoritilor zilei (in special lui Laky) !
La multi ani !
Sferlea Marius. & Nistor Szilard & Visco
La multi ani cu sanatate !
P. S. Marius aseara ai facut cinste colegilor?
- - - Actualizat - - -
Kis Isvan & Iaru Horatiu & Ana Rosoaga
La multi ani cu sanatate !
- - - Actualizat - - -
Multumesc si scuze pentru intarziere...dar de ziua mea eram in drum spre Constanța unde Alesia a participat la Top 12 Romania 2017-juniori IV......realizand o performanta foarte frumoasa-LOCUL 1 cu 11 victorii din 11-..devenind si nr 1 in clasamentul final FRTM....2017....
....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015 Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu