Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
La multi ani ii sunt adresati azi lui Emi, prezenta de marca in miscarea Amatur, promotor si sponsor de baza al acestui sport, caruia miscarea noastra ii datoreaza mult.
La multi ani minunati, Emi, cu sanatate, mult noroc si spor in toate !
La multi ani ii sunt adresati azi lui Emi, prezenta de marca in miscarea Amatur, promotor si sponsor de baza al acestui sport, caruia miscarea noastra ii datoreaza mult.
La multi ani minunati, Emi, cu sanatate, mult noroc si spor in toate !
It's never too late to wish you a very Happy Birthday,Emi!
De Sfantul GHEORGHE,le urez un sincer "La multi an" cu sanatate si multe impliniri in viata tuturor colegilor nostri amaturisti,mai vechi sau mai noi,care-i poarta numele!
La multi ani ii sunt adresati azi lui Norocel, cel mai simpatic amaturist, spirit liber, ascutit, mereu pus pe sotii, mare iubitor de rock scandinav !
La multi ani, NoRo, cu sanatate, mult noroc si spor in toate, muzica pe saturate, bucuri pe cat incape !,
La multi ani ii sunt adresati azi lui Norocel, cel mai simpatic amaturist, spirit liber, ascutit, mereu pus pe sotii, mare iubitor de rock scandinav !
La multi ani, NoRo, cu sanatate, mult noroc si spor in toate, muzica pe saturate, bucuri pe cat incape !,
Chiar daca o fac cu oarecare intarziere,ma alatur si eu lui "fratello" Iuliu si-ti doresc un sincer "La multi ani", Noro!
Cele mai frumoase lucruri in viata sunt oamenii, locurile si amintirile! Sunt emotii, momente, zambete si rasete cu voi, prietenii si oamenii mei dragi! Va multumesc pentru toate urarile frumoase si gandurile de ziua mea! Sunteti minunati!
"La multi ani" multiplului laureat al campionatului judetean Sibiu,campion Amatur si nelipsit campion al turneelor din Agnita din anul 2011 incepand.........GOVO!
Comentariu