Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
LA MULTI ANI!tanarului domn amaturist IULIU ZEDLER cu sanatate,impliniri de tot felul ,bucurii si caruia ii multumesc deocamdata in nume personal pentru toate postarile in special de la capitolul competitii si media.La cat mai multe realizari in viata si in domeniul tenisistic.Si tot aceleasi urari de bine ii sunt adresata azi si domnului RADU 668 pentru interventiile postarile aici pe forum.
"La multi ani",Iuliu Zedler!
Cand ai venit cu mine prima data la un turneu,la Cluj,am crezut ca vi doar pentru Iron Maiden!Insa "microbul",se vede treaba!,te-a cuprins mai rau decat ma gandeam!De-atunci incoace,multi pesti s-au bucurat de absenta "Pescarului singuratic",care a devenit intre timp amaturist cu acte in regula,un adevarat Maestru amatur in arta fotografica si postarile media cu tenta didactica,un partener sarguincios si un adevarat sportiv la masa,o prezenta agreabila in salile Amatur.
Tanti Auguri,fratello!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Tuituror colegilor amaturisti care poarta numele sfantului sarbatorit azi, precum si prietenilor si apropiatilor lor, urarile noastre de bine, sanatate, fericire, bucurii si impliniri, mult noroc in toate.
La multi ani, Andrei/Andreea !
[QUOTE=iuliu zedler;233764]Tuituror colegilor amaturisti care poarta numele sfantului sarbatorit azi, precum si prietenilor si apropiatilor lor, urarile noastre de bine, sanatate, fericire, bucurii si impliniri, mult noroc in toate.
La multi ani, deci, Andrei: Tomica, Mostovoi, Hagatis, Suditu, Miron, Beches, Stefan -T-veni, Dan, Mostocea, Rus, Sarcani si Andreea: Hudusan, Postudor !
Din partea mea si a nepotelului meu Yanis un sincer si prietenesc "La multi ani" celui mai tanar,simpatic,"cuminte si bun" exemplu si model de viata si sport pentru cei mai mici dintre ping-pongistii din Amatur si din tara!ANDREI Tomica!
Din partea mea un calduros "La multi ani" tuturor colegilor amaturisti,pe care i-am cunoscut la masa de joc sau nu, purtatori ai acestui frumos nume.
Comentariu