La multi ani pentru Romeo Bucsan si Romeo Colesniuc !!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Felicitari si La Multi Ani lui...
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de iuliu zedler Vezi postI love table tennis !
Comentariu
-
Postat în original de csabazedler Vezi postSubscriu si eu la cele scrise de fratello Iuliu,chiar daca cu intarziere,si le urez numai bine prietenilor sarbatoriti in aceasta ultima saptamana..."La multi ani" tuturor(Vasile cel cu "Arcu",Dan Comsa,etc).
Csaba-Boss, vezi ca am si pentru dumneata un mesaj dincolo.
Comentariu
-
Multumesc tuturor prietenilor mei pentru urările de bine, si sa fie tot asa si la 66, 77, 88 s.a.m.d ca la 55!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
-
La multi ani!!!!Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
-
LA MULTI ANI!domnule DAKIRO alaturi de urarile de sanatate,bucurii, fericire ,multe realizari in viata si succes pe mai departe atat la masa de joc sectiunea Amatori,cat si la pupitrul tehnic in calitate de organizator si al-2-lea reprezentant zonal pe regiunea noastra.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
-
Dan Chirap
Am ramas impresionat de puternica lui personalitate inca de la prima mea aparitie la Gura Humorului,cu "ceva" ani inainte.In timp,am descoperit la el calitati deosebiterofesionalism,altruism,onestitate si mult simt al (H)umorului,calitati pretuite de toti prietenii sai si colegii din Amatur.Aceste calitati,impreuna cu dragostea nemarginita pentru tenisul de masa,au facut din Dan un jucator consacrat in randurile amaturistilor si un organizator iubit si apreciat de toti ceilalti colegi de "breasla"!
"La multi ani" cu sanatate si multe impliniri,Dane!I love table tennis !
Comentariu
Comentariu