Postat în original de tokosp
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Cluj Napoca Sambata 15 Martie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
senior- 07.sep.2013
- 177
- Târnaveni, Romania
- 51
Likes given: 5Likes received: 14
se inscrie
Sabau Aurel - tarnaveni - amatori
Sabau Gheorghe - tarnaveni - amatoriBlade: XIOM ICE CREAM AZXi
FH - Bty Tenergy 05
BH - Dr. Neubauer Killer
Comentariu
junior- 03.iul.2013
- 69
- Cluj-Napoca
- 48
Likes given: 0Likes received: 1
Marinescu Razvan
Si daca tot tai tara in doua vin si cu magazinul dupa mine. Daca aveti ceva comenzi speciale trimiteti-le pana joi seara si le veti primi in dimineata concursului gata asamblate. Salutari si sa ne vedem cu bine!Lemn GERGELY
TIBHAR EVOLUCION MX-P
TIBHAR EVOLUCION MX-P
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
Sambata 15 Martie 2014 - ANDRO GIR - Gelu Popescu - va fi prezent cu un stand generos cu produse DONIC, XIOM, NITTAKU,YASAKA, in cadrul salii.
Va asteptam cu multe produse noi lansate anul acesta si cu multe oferte atragatoare.
Multumesc!
www.tenismasa.ro
Pentru precomenzi - 0728747067 / 0727903858
Comentariu
Corocaescu Cristian-Suceava amatoriBlade: Butterfly Timo Boll Alc
FH: tenergy 05
BH: tenergy 05
Comentariu
junior- 11.oct.2012
- 120
- Cluj-Napoca, str.Tatra 16/19
- 67
Likes given: 0Likes received: 0
Ma retrag.
Sasaran Mircea - Cluj Napoca - amatori.
Ieri am aflat ca miine plec la ski in Austria. Se pare ca las locul juniorului Serban Afrasinei. Va urez la toti sa faceti un turneu super!
Comentariu
Postat în original de stdobai Vezi postTurneu A Cluj Napoca Sambata 15 Martieie 2014
ANDRO GIR - Gelu Popescu - va fi prezent cu un stand generos cu produse DONIC, XIOM, NITTAKU,YASAKA, in cadrul salii.
Va asteptam cu multe produse noi lansate anul acesta si cu multe oferte atragatoare.
(FIRMA ANDRO GIR ARE EXCLUSIVITATE LA VANZAREA MATERIALELOR SI ECHIPAMENTELOR SPECIFICE)
Va asteptam cu drag .
CU STIMA Stefan Dobai
Pe colinele din jurul Clujului nu a ajuns vestea asta ?
Sau pe la voi regulile se fac tocmai pentru a putea fi incalcate ?
Sau poate Razvan nu este binevenit la acest turneu ?
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4648
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
va salut ! DLE STEFAN CU RESPECT SI FARA RAUTATE UNII COLEGI INTREABA DACA SE ASIGURA APA MINERALA LA ACEST CONCURS ! ?
fiind departe de orice magazin lumea trebuie sa vina pregatita in caz ca apa lipseste din meniu sa zic asa! venim cu ea la purtator!, eu nu ca oricum nu imi place apa ca de bereaaa ai mai buna !Ultima editare de DAN TT; 11.mar.2014, 19:46.DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de Dan Universal Vezi postva salut ! DLE STEFAN CU RESPECT SI FARA RAUTATE UNII COLEGI INTREABA DACA SE ASIGURA APA MINERALA LA ACEST CONCURS ! ?
fiind departe de orice magazin lumea trebuie sa vina pregatita in caz ca apa lipseste din meniu sa zic asa! venim cu ea la purtator!, eu nu ca oricum nu imi place apa ca de bereaaa ai mai buna !
Comentariu
Postat în original de DAN T Vezi postParca exclusivitatea a fost interzisa la intalnirea de la Brașov ???!!!
Pe colinele din jurul Clujului nu a ajuns vestea asta ?
Sau pe la voi regulile se fac tocmai pentru a putea fi incalcate ?
Sau poate Razvan nu este binevenit la acest turneu ?
cu stima de pe coline STEFAN DOBAIUltima editare de stdobai; 12.mar.2014, 10:29.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:34.Procesare...X
Comentariu