buna seara. Va rog daca puteti sa imi spuneti cum ajung de la gara la locul de desfasurare al concursului. Exista autobuz sau alt mijloc de transport in comun?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Cluj Napoca Sambata 15 Martie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Oblio Vezi postbuna seara. Va rog daca puteti sa imi spuneti cum ajung de la gara la locul de desfasurare al concursului. Exista autobuz sau alt mijloc de transport in comun?
Iei trenul pana la IASI,te urci in avion ,este cursa directa pana la CLUJ si de la aeroportul din CLUJ,fara pic de efort fizic si mental,doar treci strada cu mare atentie ca nu cumva sa ti se intample ceva,si dai nas in nas cu cladirea unde se desfasoara competitia.Iei liftul cel incapator pana la etajul 2,cobori din el,la iesirea din lift un reprezentant din fieful organizatorilor te va astepta cu un scaun pregatit special pentru tine,unde te vei putea dezbraca,odihni si pregati sa joci chiar la open,deoarece esti o persoana odihnita si dornica de victorie.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Postat în original de Oblio Vezi postmultumesc frumos ca m-ati indrumat cum sa ajung la dumneavoastra
cu troleul numarul 5
Daca nu va raspund instant nu inseamna ca va ignor poate sunt EXTREM de ocupat, pana la data concursului sigur va inrdumam . sau doriti sa veniti de azi . VA astept cu nerabdare.
cu stima Stefan Dobai
Comentariu
In atentia domnului Matei Dumitru
Multumesc pentru atentionare!
TAXELE SUNT PLATITE !Sper ca va am convins sa venitiUltima editare de stdobai; 07.mar.2014, 19:22.
Comentariu
senior- 08.aug.2011
- 159
- Cluj Napoca
- 50
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postEu iti fac o propunere si mai buna,inafara de taxiul de la gara.
Iei trenul pana la IASI,te urci in avion ,este cursa directa pana la CLUJ si de la aeroportul din CLUJ,fara pic de efort fizic si mental,doar treci strada cu mare atentie ca nu cumva sa ti se intample ceva,si dai nas in nas cu cladirea unde se desfasoara competitia.Iei liftul cel incapator pana la etajul 2,cobori din el,la iesirea din lift un reprezentant din fieful organizatorilor te va astepta cu un scaun pregatit special pentru tine,unde te vei putea dezbraca,odihni si pregati sa joci chiar la open,deoarece esti o persoana odihnita si dornica de victorie.Zhang Jike
05
05FX
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3923
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de stdobai Vezi postIn atentia domnului Matei Dumitru
Multumesc pentru atentionare!
TAXELE SUNT PLATITE !Sper ca va am convins sa veniti
Comentariu
Da bine mai oameni buni, pun si eu o intrebare ca tot nestiutorul, care nu mai fusei pe meleagurile voastre pana acum si sariti cu totii in cap la mine. Domnule organizator, va multumesc de raspuns. nu eram ironic, raspundeam doar domnului Jacsonn din Alba Iulia care mi-a raspuns la intrebarea initiala. Eu sincer as veni si maine ca oricum ard de nerabdare sa va vizitez. Domnule doctor (Priza tok) ideea cu avionul e buna. dar din pacate imi lipseste parasuta ca sa sar direct din avion. Nu mai fac atata efort pana la sala. Aterizez direct precum Michael Jackson, defunctul, direct pe scena. Sper ca veniti la concurs. O seara buna tuturor si Doamne ajuta.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de jacsonn Vezi postiei trolebuzul 5 si te aduce direct oblio cobori la aeroport
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Oblio Vezi postDa bine mai oameni buni, pun si eu o intrebare ca tot nestiutorul, care nu mai fusei pe meleagurile voastre pana acum si sariti cu totii in cap la mine. Domnule organizator, va multumesc de raspuns. nu eram ironic, raspundeam doar domnului Jacsonn din Alba Iulia care mi-a raspuns la intrebarea initiala. Eu sincer as veni si maine ca oricum ard de nerabdare sa va vizitez. Domnule doctor (Priza tok) ideea cu avionul e buna. dar din pacate imi lipseste parasuta ca sa sar direct din avion. Nu mai fac atata efort pana la sala. Aterizez direct precum Michael Jackson, defunctul, direct pe scena. Sper ca veniti la concurs. O seara buna tuturor si Doamne ajuta.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Domnule Mahu am sa vin cu siguranta la acest concurs,dar nu m-am hotarat la care sectiune sa joc.La amatori alaturi de tine si amicul meu cel tanar Nelu ?Colonelu?din Cluj sau la open alaturi de domnul Apian Florin,care pe unde ma prinde ma repartizeaza in grupa cu el.
Comentariu
senior- 15.mar.2010
- 345
- Hunedoara
- 49
Likes given: 2Likes received: 10
Se inscrie la amatori, din Hunedoara, Diaconu Dan.
Trimis de pe al meu ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange folosind TapatalkButterfly Timo Boll ALC ST FH: Yasaka Rakza 7 soft BH: Yasaka Rakza 7 soft
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3923
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de Oblio Vezi postDa bine mai oameni buni, pun si eu o intrebare ca tot nestiutorul, care nu mai fusei pe meleagurile voastre pana acum si sariti cu totii in cap la mine. Domnule organizator, va multumesc de raspuns. nu eram ironic, raspundeam doar domnului Jacsonn din Alba Iulia care mi-a raspuns la intrebarea initiala. Eu sincer as veni si maine ca oricum ard de nerabdare sa va vizitez. Domnule doctor (Priza tok) ideea cu avionul e buna. dar din pacate imi lipseste parasuta ca sa sar direct din avion. Nu mai fac atata efort pana la sala. Aterizez direct precum Michael Jackson, defunctul, direct pe scena. Sper ca veniti la concurs. O seara buna tuturor si Doamne ajuta.
- - - Actualizat - - -
Multumesc frumos pentru indrumari.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:56.Procesare...X
Comentariu