Roman Bogdan ...Arad...open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Arad "Memorial Eugen Roman" editia a-III-a 29.03.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
senior
- 11.nov.2010
- 864
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 86Likes received: 243
Gelu, de ce m-ai sters din capul listei? Doar i-am spus lui Bogdan de acum o luna sa ma inscrie la concursul lui, ceea ce a si facut
Ca sa fiu sigur ca am locul asigurat, ma mai iscriu inca o data, acum si pe forum!
Gabi Gogu, Cluj-Napoca, Open
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Postat în original de gabi.gogu Vezi postGelu, de ce m-ai sters din capul listei? Doar i-am spus lui Bogdan de acum o luna sa ma inscrie la concursul lui, ceea ce a si facut
Ca sa fiu sigur ca am locul asigurat, ma mai iscriu inca o data, acum si pe forum!
Gabi Gogu, Cluj-Napoca, Open
A zis ca NU, motiv pt care l-am inscris si pe el.
La tine m-am gandit mult, ba chiar l-am sunat iarasi pe Bogdan, care cică ma suna imediat (ieri), si pt ca am vz ca esti activ in acest post, si totusi nu erai inscris, am zis sa fac listele asa cum ies din forum.
Stiam ca pana la urma te inscri...pt asta te trec in cap de lista
Succes!
PS. Bogdane, doua cupe la Cluj...
Comentariu
Bogdane , eu apar in clasament in 2 locuri , in primul loc cu numele corect SZIVERY CU 44 puncte si al doilea loc este (1596) in care numele e greșit Sivery cu 14 puncte , poate sa verifice cineva si sa corecteze aceasta eroare (sigur nu mai cineva cu numele asta , iar daca s-a greșit cu punctele sa le treacă unde trebuie ) , multumesc anticipat
Comentariu
Sabin Neiconi - Hateg - AmatoriSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4706
- Arad
- 43
Likes given: 165Likes received: 413
O sa-l rog pe Florin Apian sa remedieze problemaBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
- 4706
- Arad
- 43
Din Arad:
Bulibasa Tiberiu
Tamas Alin
Mirza Sorin
toti la amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Sferlea Marius-open....Oradea....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
- 4706
- Arad
- 43
Arad: Cozmi Alin - amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postArad: Cozmi Alin - amatori
Postat în original de GeluBv Vezi postInscrieri OPEN - on 3/17/2014 at 8:00:37 PM
38. Ciucioiu Dorin - Timișoara - 624
39. Cozmi Alin - Arad - 771
40. Tincu Catalin - Hunedoara - 892
41. Prundaru Horia - Arad - 991...
Comentariu
Bogdan anul trecut lovitura a lipsit si podeaua a ramas intacta !
Sper ca anul asta nu o sa menajezi iar podeaua...
Sau daca vrei sa menajezi podeaua spune din timp ca sa avem motiv sa ne retragem in cunostinta de cauza ( sala inchiriata, podeaua scumpa . ..)
Macar de bunsimt sa stim daca mergem soferi sau pasageri in masini!Ultima editare de D.D.; 17.mar.2014, 22:04.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Postat în original de alandala Vezi postBogdane, vezi ca pe Alin l-ai anuntat la Amatori si pe lista este inscris la Open.
Comentariu
- 4706
- Arad
- 43
Eu ceva de emotii voi pune pe masa))))))) acuma depinde de tine)) vii la distractie sau vi lajocBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postDENUMIRE TURNEU: Cupa "Memorial EUGEN ROMAN".
CATEGORIE TURNEU: AMATuR A, open + amatori.
LOCATIA: Sala Polivalenta Arad.
DATA: 29 martie 2014.
ORGANIZATORI: Directia Judeteana de Tineret si Sport Arad, si Clubul Sportiv Municipal Arad.
ORA: 08:30 prezenta la sala, ora 10:00 inceperea turneului.
NR. MESE: 20-24 aprobate ITTF.
SPATIUL DE JOC: excelent
TIMPUL ALOCAT: nelimitat.
NR MAXIM JUCATORI: 144 AMATORI / 72 OPEN
TAXA PARTICIPARE:
- adulti: 25 RON.( 2LEI/JUC VOR FI DIRECTIONATI CATRE CONTUL AMATUR)
- copiii sub 14 ani: 10 RON.
- persoanele cu dizabilitati locomotorii beneficiaza de intrare gratuita.
SISTEM DE JOC:
AMATORI – maxim 24 grupe inferioare de cate 6, se califica primii 4, din superioare primii 2, apoi eliminatoriu
OPEN – maxim 12 grupe inferioare de cate 6, se califica primii 4, din superioare primii 2, apoi eliminatoriu
MATERIALUL DE PREMIERE:
LOC 1 - cupa + medalie + diploma + 1.000 ron
LOC 2 - cupa + medalie + diploma + 500 ron
LOC 3 - cupa + medalie + diploma + 250 ron
Premiile in valoare totala de 3500 lei sunt oferite de S.C SPORT LINE STORE S.R.L www.adidasi-haine.ro
SE ASIGURA: apa minerala, cafea ,si nelipsita TUICA "LOVITURA SI PODEAUA".
Jucatorii care vor dori sa comande pranzul sau o pizza, vor avea la dispozitie pliante de la firme de catering din Arad.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Pe forum sau telefonic , rog seriozitate, cei care se inscriu si nu mai pot ajunge sunt rugati sa anunte pe forum.
INDICATII ACCES:
1. De la Deva, de pe DN7 se intra in oras, iar la coborarea primului pod se face prima la stanga si se merge circa 100m pana la sala.
2. De la Oradea, de pe DN79 se intra in oras iar la coborarea primului pod se merge inainte pana la primul sens giratoriu, unde se va face la stanga si veti tine directia inainte, iar la circa 1 km pe partea dreapta este sala.
RELATII ORGANIZATORI: Roman Bogdan 0746.056.622 si Meszar Razvan 0757.337.834
VA ASTEPTAM CU DRAG!!!
INSCRIERILE SE OPRESC IN 28 martie LA ORA 22.00
Sau a fost sublima ca nimeni nu a vazuto nimeni nu a mirosito dar sper ca a fost primita!
- - - Updated - - -
Si anul trecut era turneu A+!
- - - Updated - - -
SA FIE PRIMITA DACA ZICETI CA A FOST DATA si BOGDAPROSTE!
- - - Updated - - -
Poate am avut eu un moment de ratacire si tocmai aunci o venit lovitura!!!!Ultima editare de D.D.; 17.mar.2014, 22:59.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:50.Procesare...X
Comentariu