Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
si mie imi da cu virgula.
Se pare ca trebuie sa retrag premiile sau vin cu o lista a federatiei.
Galatan sunt doi frati care joaca in div "A"
VERIFIC IMEDIAT
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
sunt din Bistrița si joaca pt Cluj sau invers, nu au drept de joc
Ii cunosc pe amandoi de cand erau mici, am jucat impotriva lu amandoi la o etapa in Craiova, dar eu cautam mingea dupa ce serveau
si mie imi da cu virgula.
Se pare ca trebuie sa retrag premiile sau vin cu o lista a federatiei.
Galatan sunt doi frati care joaca in div "A"
VERIFIC IMEDIAT
Poate ar trebui sa nu se mai acorde premii in bani, ci doar eventual in articole sportive, pentru a elimina "stimularea" profesionistilor...de concura cu non-profesionistii!
Asta si voi face la urmatoru concurs Gabi, unii uita la ce nivel sunt si nici macar nu citesc "descrierea concursului", ii mare foamea nu? Nu puneam premii in bani daca nu vedeam la turneu de la Roman, Am observat ca nu a luat nimeni atitudine, atunci am zis de ce nu
Rares nu e vb de tine aici, e vb in general, a aparut si Ignat Alex in lista si nu l-a introdus nimeni, a fost o pura greseala, dar asa se intampla cand sunt sume de bani ca premii.
Rares nu e vb de tine aici, e vb in general, a aparut si Ignat Alex in lista si nu l-a introdus nimeni, a fost o pura greseala, dar asa se intampla cand sunt sume de bani ca premii.
nu dar eu numai joc roman de 2 ani si eu asa stiam ca ai voie pana ajungi sa joci in div a
Nu mai joci in tara? joci afara?
Nu mai stiam nimic de voi, Tu iti aduci aminte de mine, avea-i vreo 7-8 ani pe atunci, la Arad la o etapa si la Craiova
Comentariu