numai joc de 2 ani delok nu ai vaz la seniori ca am 0 pct dar acuma ma reapuc la cluj din div b ca e club nou dar numai joc si nu stiu ce l-ar deranja pe gogu sa joace cu cnv mai bun..?normal ca te stiu roman ca am jucat si la arad cand te-ai accidentat la genunchi daca mai sti..:P dar eu asa stiam ca ai voie sa joci daca nu ai jucat 2 ani
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Arad "Memorial Eugen Roman" editia a-III-a 29.03.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 46 (0 members and 46 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Likes given: 2086Likes received: 1413
Asa o sa se intimple totdeauna, cind se vor promite premii..Cel mai sanatos este sa nu se mai acorde niciodata premii, ca doar nu suntem profesionisti.
Comentariu
Postat în original de Rares95 Vezi postnumai joc de 2 ani delok nu ai vaz la seniori ca am 0 pct dar acuma ma reapuc la cluj din div b ca e club nou dar numai joc si nu stiu ce l-ar deranja pe gogu sa joace cu cnv mai bun..?normal ca te stiu roman ca am jucat si la arad cand te-ai accidentat la genunchi daca mai sti..:P dar eu asa stiam ca ai voie sa joci daca nu ai jucat 2 ani....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1025
Likes given: 12Likes received: 3
Baiatul(Galatan)are dreptate....regulamentul nu este la fel pt. toata lumea?!?El si fratele lui nu mai joaca de 2 ani,probabil ca si-au bagat carantina la federatie(care tine 2 ani)deoarece Bistrița n-or fi vrut sa le acorde dezlegarile...nu sunt sportivi care sa nu-si fi gasit echipa pina acum dar,revenind la regulamentele Amatour,acesti baieti ar avea dreptul sa joace.....O zi excelenta!!!
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 864
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 86Likes received: 243
Postat în original de Rares95 Vezi postnumai joc de 2 ani delok nu ai vaz la seniori ca am 0 pct dar acuma ma reapuc la cluj din div b ca e club nou dar numai joc si nu stiu ce l-ar deranja pe gogu sa joace cu cnv mai bun..?normal ca te stiu roman ca am jucat si la arad cand te-ai accidentat la genunchi daca mai sti..:P dar eu asa stiam ca ai voie sa joci daca nu ai jucat 2 ani
In al doilea rand, pt. tine, datorita diferentei, cel putin, a varstei dintre noi doi, ar fi indicat sa te adresezi mai respectuos...
Din punctul meu de vedere, chiar as fi bucuros de jucatori proaspeti la Open, atata timp cat este respectat Regulamentul Amatur in vigoare!
Deci, esti bine-venit din partea mea in Amatur!
Comentariu
Postat în original de gabi.gogu Vezi postTinere Galatan, in primul rand nu am manifestat faptul ca nu vreau sa joc cu cei mai buni ca mine, inclusiv cu tine, ci am spus ca ar fi indicat sa nu se acorde premii in bani.
In al doilea rand, pt. tine, datorita diferentei, cel putin, a varstei dintre noi doi, ar fi indicat sa te adresezi mai respectuos...
Din punctul meu de vedere, chiar as fi bucuros de jucatori proaspeti la Open, atata timp cat este respectat Regulamentul Amatur in vigoare!
Deci, esti bine-venit din partea mea in Amatur!
stiu acolo mam exprimat gresit..imi cer scuze ca nu vam spus D.Gogu
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4706
- Arad
- 43
Likes given: 165Likes received: 413
Din Satu Mare: Suciu Costel- NOUBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Ne bucuram , la turnee veti fi inscris 'Tiberius din Cetatea Devei' ? Poate nu toata lumea stie cum va cheama, desi eu am o banuiala ca sunteti Stancu Tiberiu.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Postat în original de tiberius Vezi postmi-am facut autentificarePostat în original de FlorinBN Vezi postNe bucuram , la turnee veti fi inscris 'Tiberius din Cetatea Devei' ? Poate nu toata lumea stie cum va cheama, desi eu am o banuiala ca sunteti Stancu Tiberiu.
Comentariu
- 4706
- Arad
- 43
ROG COLEGII DIN TARA FITI PUTIN ATENTI UNDE VA INSCRIETI, CONSULTATI CLASAMENTUL SA VA VERIFICATI MEDIA
ASADAR:
MITRACHE- ESTE LA OPEN MEDIA18
GLISA MIREL- ESTE LA OPEN MEDIA 24
au fost inscrisi la amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Postat în original de roman bogdan Vezi postROG COLEGII DIN TARA FITI PUTIN ATENTI UNDE VA INSCRIETI, CONSULTATI CLASAMENTUL SA VA VERIFICATI MEDIA
ASADAR:
MITRACHE- ESTE LA OPEN MEDIA18
GLISA MIREL- ESTE LA OPEN MEDIA 24
au fost inscrisi la amatori
Comentariu
- 4706
- Arad
- 43
Din Simeria: Barbu Tiberiu- amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 4706
- Arad
- 43
Din Alba Iulia: Tima Bogdan - amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 4706
- Arad
- 43
Din Satu Mare: Botezan Damian- amatori NOUBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Boata Edgar -Arad OpenFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:11.Procesare...X
Comentariu