Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pai atunci, cum se respecta Regulamentul Amatur!? Fratii Munteanu (Radu si Patritiu) mai sunt legitimati si joaca in Divizia A?
Salut Gogule!
Cum se respecta regulamentul!!!!??? Păi asta se dezbate acum, se verifica,si până la concurs se cern problemele care apar. Poate ca Radu nu este activ, sau poate a gresit ca s-a inscris, asta vedem in curând.
Buna seara!eu l-am inscris pe Muntean Patriciu la open la acest turneu amatur deoarece au trecut mai bine de 2 ani de cand a jucat ultimul meci in divizia A.El este fratele lui Radu Muntean.Puteti sa cereti confirmare de la FRTM pentru cele afirmate de mine si totodata de la coordonatorul regional Roman Bogdan.Totodata as vrea sa va spun ca nu a mai jucat la vreun club in tara sau strainatate de mai bine de 2 ani.va multumesc.
- - - Actualizat - - -
Radu Muntean este componentul echipei CSM Arad-Divizia A, jucator activ prin meciurile jucate si la ultima etapa care a avut loc in 24.03.2014.
Repet, in clasamentul FRTM apare Patriciu Muntean, cu jocuri in divizia A!?
Nu il regasesc pe Radu acolo, desi stiu ca are rezultate bune in A, chiar l-am salutat la turneul de la București. Ori... seamana perfect intre ei
Ori Radu joaca pe legitimatia lui Patriciu, ori cineva la federatie e dus cu pluta...?
Muntean Radu este cu cel putin 10 kg mai greu decat Patriciu si exista o diferenta remarcabila a tenului intre cei doi.Iar in clasamanetul FRTM apar jucatori in clasament care nu mai activeaza la niciun club de ani de zile.Asadar cel mai normal este sa va informati la conducerea FRTM domnule Bodeanu.Eu nu vin sa incalc regulamentul Amatur si nici sa-mi bat joc de ceilalti jucatori.
Cred ca astia de la federatie scriu tampenii, sunt doi frati Munteanu Radu si Munteanu Patriciu. Unu joaca in div"A" (RADU) celalalt nu Patriciu
Rog sa se verifice la federatie cine poate, sa nu fie discutii. Multumesc
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Salut Gogule!
Cum se respecta regulamentul!!!!??? Păi asta se dezbate acum, se verifica,si până la concurs se cern problemele care apar. Poate ca Radu nu este activ, sau poate a gresit ca s-a inscris, asta vedem in curând.
Oare de ce se intimpla ,, greseli " de-astea, doar cind se joaca pe bani ?!
Comentariu