Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TURNEU VOLUNTARI-ILFOV (turneu B)

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Nu am castigat nici un meci dar m-am simtit super. Cu siguranta ca o sa mai particip si la alte turnee.
    I-mi pare rau ca nu am mai putut sta si la berea de dupa concurs.
    Cu aceasta ocazie, am vazut ca mai am mult de munca sa ajung si eu la un nivel acceptabil si sigur mai am nevoie si de o alta paleta
    Blade : Donic Waldner Diablo Senso
    Fh : Joola Mambo C
    Bh : Yasaka Mark V GPS

Comentariu

george eu am jucat cu stiga effect si desi nu e paleta proasta nu se compara cu una profesionista.
      Ai grija mare ce lemn o sa-ti iei pt. prima ta paleta profi!
      Eu zic ca trebuie sa fie de control, altfel o sa alergi dupa minge pe afara si inapoi la stiga effect!
      Blade-Darker speed 90
      Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
      Bh- Testing

Comentariu

in ce grupa ai fost? mai tii minte vre-un adversar?
        Blade-Darker speed 90
        Bh- Testing

Comentariu

Postat în original de Eugen
          a gasit cineva un lemn TSP 8,5 cu fete joola samba?
          e paleta lui George Vaduva, daca a vazut-o cineva va rog sa anuntati,
          Multumesc
          .

VA ROG SA MA ANUNTATI DACA DIN GRESEALA SAU NEATENTIE ATI LUAT O PALETA (LENM TSP BALSA SI FETE JOOLA SAMBA ) ,ESTE PALETA UNUI BUN PRIETEN DE-AL MEU VADUVA GEORGE .
          MULTUMESC.
          AS DORI SA PRACTIC CAT MAI MULT POSIBIL ACEST SPORT SI SA DEVIN IMBATABIL

Comentariu

Postat în original de Dado.daniel
            in ce grupa ai fost? mai tii minte vre-un adversar?
            Cum sa nu tin minte , ce mama de bataie mi am luat de la Dinu Gheorghe (Sanitaru) si Cicarescu Cristian locurile 2 respectiv 4. Dar promit ca o sa perseverez si o sa fiu un adversar mult mai periculos pe viitor.

Comentariu

ai fost in grupa si cu un baiat cu ochelari mai masiv?
              Blade-Darker speed 90
              Bh- Testing

Comentariu

ai fost in grupa si cu un baiat cu ochelari mai masiv?
                da am fost si cu el si m-a batut mar, dar el m-a batu mar din cauza emotiilor, era primul meu meci intr-un Amatour

Comentariu

te-am intrebat pt.ca e un prieten de-al meu si pana acum 2 luni avea o paleta gen metro si acum are fețe sriver fx si lemn tare timo boll tricarbon, viteza e mare(ai vazut si tu) dar rateaza destul si isi cauta un lemn de control, asa ca ai grija ce lemn iti vei lua(asta daca vrei sa treci la paleta profi)
                  Blade-Darker speed 90
                  Bh- Testing

Comentariu

am o mica nelamurire:cum s-a facut departajarea pentru locurile 5-9? sau nu e nici o departajare si toti sunt la egalitate?
                    intreb pt ca e primul meu concurs si nu am fost atent la cum se puncteaza
                    Blade-Darker speed 90
                    Bh- Testing

Comentariu

NU E VORBA DE O DEPARTAJARE (NR. PUNCTELOR) CI DOAR O CLASIFICARE ALEATORIE SAU ORDINE ALFABETICA. ASTA E VALABIL DOAR PENTRU LOCURILE 5-8

Comentariu

ma gandeam eu
                        Blade-Darker speed 90
                        Bh- Testing

Comentariu

din cei care am fost la Voluntari se mai duce cineva si la Galați? din Slobozia cred ca vom merge tot cei 5 care am fost la Voluntari
                          Blade-Darker speed 90
                          Bh- Testing

Comentariu

sunteti morti daca e vorba de PASTRAMA venimmmmmmm

Comentariu

de ce suntem morti daca nu ne e cu suparare?
                              Blade-Darker speed 90
                              Bh- Testing

Comentariu

Probabil morti de foame, ca Piatra Neamț-u' va minca tot.
                                TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

bine aplanata discutia ,vorba era la figurat (totul se invartea in jurul PASTRAMEI)

Comentariu

daca e asa ne-aducem si noi de-acasa!
                                    Blade-Darker speed 90
                                    Bh- Testing

Comentariu

DESCRIERE CONCURS:
                                      LOCATIE: VOLUNTARI-ILFOV;(LANGA CIRCA DE POLITIE VOLUNTARI)
                                      DATA :04-10--2008
                                      MESE :6 DONIC PERSSON +2 YASAKA , APROBATE ITTF,
                                      ORGANIZATORI: D.NUL VASILE FODORAN-antrenor principal;
                                      : telefon: 0730155823
                                      ALTE ASPECTE: ORA DE INCEPERE 13-00,
                                      :TAXA DE PARTICIPARE 10 RON,
                                      :CASTIGATORII PRIMELOR 3 LOCURI BENEFICIAZA DE SUMA DE BANI ADUNATA DIN NUMARUL PARTICIPANTILOR,
                                      DE OBICEI DIN SUMA DE PARCIPARE LA SFARSITUL CONCURSULUI SE MERGE LA O PIZZA SI O BERE SAU MAI MULTE)
                                      :CONCURSUL SE TINE SAPTAMANAL;

Comentariu

Dragan Daniel

București

concursul
                                        se tine da?
                                        BLADE :Yasaka Balsa +
                                        FH : Tenergy 64 2.1
                                        BH : Hallmark Phoenix 0X

Comentariu

Salutare! am inteles ca va ramine stabilit ca acest concurs de la Voluntari sa se tina saptaminal la aceeasi ora ........mai putin in zilele de simbata cind CSOVoluntari va avea meciuri in cadrul diviziei B

Comentariu

Salutare! am inteles ca va ramine stabilit ca acest concurs de la Voluntari sa se tina saptaminal la aceeasi ora ........mai putin in zilele de simbata cind CSOVoluntari va avea meciuri in cadrul diviziei B,adica 18-19 octombrie.......Bafta concurentilor......am inteles ca poate participa orice fel de concurent?!?!?intrarea libera?!?ar fi super ca si asa ce de concursuri fac cei de la federatie,faci ceva pe ele(sa ma scuze cei din circuitul AMATOUR)

Comentariu

Postat în original de lica
                                              Salutare! am inteles ca va ramine stabilit ca acest concurs de la Voluntari sa se tina saptaminal la aceeasi ora ........mai putin in zilele de simbata cind CSOVoluntari va avea meciuri in cadrul diviziei B,adica 18-19 octombrie.......Bafta concurentilor......am inteles ca poate participa orice fel de concurent?!?!?intrarea libera?!?ar fi super ca si asa ce de concursuri fac cei de la federatie,faci ceva pe ele(sa ma scuze cei din circuitul AMATOUR)
                                              SALUTARE DOMNULE LICA , CONCURSUL DUPA CUM AM MAI SPUS SE TINE SAPTAMANAL CU MICI EXCEPTII PE CARE LE STITI ( MECIURILE COLEGILOR MEI DIN DIVIZIA B ). DACA DORITI SA PARTICIPATI NE-AR FACE O DEOSEBITA PLACERE .TAXA DE INSCRIERE ESTE DA 10 RON. MULTUMIM PENTRU URAREA FACUTA SI VA ASTEPTAM SA PARTICIPATI LA CONCURS.

Comentariu

SE INSCRIU LA CONCURS :
                                                OANCEA DAN (JUCATOR ACTIV DIVIZIA A );
                                                VADUVA GEORGE,
                                                DONA EUGEN ,
                                                CHIRU PAUL ,
                                                ALEXANDRESCU MARIUS,
                                                VASILE VIOREL,
                                                DUMITRU MARIUS....SI LISTA RAMANE DESCHISA .
                                                TANASE BOGDANEL-(JUNIOR).
                                                OANCEA OFERA JUCATORILOR 4 PUNCTE AVANS.

Comentariu

BAIETILOR DIN SLOBOZIA LE PARE EXTREM DE RAU CA NU POT VENI MAINE, DAR NESTIIND DACA SE MAI TINE SAU NU CONCURSUL SAPTAMANA ASTA, FIECARE SI-A CAM FACUT UN PROGRAM IN WEEK-END. PACAT PT. CA VOIAM SA NE APARAM "TITLUL" OBTINUT SAPTAMANA TRECUTA! SAPTAMANA VIITOARE MERGEM LA Galați SI POATE VENIM PESTE 2 SAPTAMANI, ASTA DACA NE MAI PRIMITI!
                                                  Blade-Darker speed 90
                                                  Bh- Testing

Comentariu

BAIETILOR DIN SLOBOZIA LE PARE EXTREM DE RAU CA NU POT VENI MAINE, DAR NESTIIND DACA SE MAI TINE SAU NU CONCURSUL SAPTAMANA ASTA, FIECARE SI-A CAM FACUT UN PROGRAM IN WEEK-END. PACAT PT. CA VOIAM SA NE APARAM "TITLUL" OBTINUT SAPTAMANA TRECUTA! SAPTAMANA VIITOARE MERGEM LA Galați SI POATE VENIM PESTE 2 SAPTAMANI, ASTA DACA NE MAI PRIMITI!
                                                    CU SIGURANTA SUNTETI BINEVENITI ORICAND AVETI PLACEREA SA NE ONORATI CU PREZENTA .

Comentariu

Procesare...
                                                    X