face aceiasi treaba cu lipici pe baza de apa?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
help: hard and extremely sticky rubber
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de radu0face aceiasi treaba cu lipici pe baza de apa?Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Nu stiu , nu am jucat cu ea , dar ma indoiesc ca e hard si extrem de tackyBlade DHS PG 2
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5728
- Fălticeni
- 64
Likes given: 955Likes received: 1442
Re:
Postat în original de Dado.danielNu are nimeni pe forum hurricane 3 de vanzare? M-ar interesa doar patrate! Cat le-am asteptat din china pe ale mele mi s-au lungit urechile!of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Re: Re:
[quote=cata_60][quote="Dado.daniel":26zour2v]Nu are nimeni pe forum hurricane 3 de vanzare? M-ar interesa doar patrate! Cat le-am asteptat din china pe ale mele mi s-au lungit urechile![/quote]
Incearca la [url="http://www.misterping.com,un"]http://www.misterping.com,un[/url] site frantuzesc..in max 5 zile le ai[/quote:26zour2v]
A mai luat cineva de pe http://www.misterping.com? Onoreaza comenzile ? Trimit in Romania? Din cate vad la ei pe site la comenzi de peste 80 euro transportul e gratis. In afara de cata_60 mai stie cineva detalii despre fracezii astia?lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Re: help: hard and extremely sticky rubber
Marfa "ta" trece prin zeci de miini , nu cred ca transportul e gratis , nu are cum , 80 ? inseamna un lemn ... nu cred ca il pot trimete gratuit , cred ca nimic in lumea asta nu e gratis . undeva trebuie sa fie o steluta un punctulet , ceva ... care insemna de fapt costurile de transport .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
la preturile vehiculate pe misterping , ar trebui sa puna transportul gratis si la peste 20 euroBlade DHS PG 2
Comentariu
Eu am un echipament X care costa 70 euro. il pun la vanzare pe site la 100 euro cu "transport gratuit". Transportatorul cu care am contract vrea 20 de euro. Mai raman 10 de euro pe care-i beau singur sau cu transportatorul si toata lumea-i fericita. Clientul ca a avut transportul "gratis", eu ca mi-am vandut marfa si transportatorul ca si-a luat banii pe serviciu si a baut si o cinzeaca pe gratis cu mine. Dar de platit a platit unul singur si el n-a baut nimic!
Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Hurricane 3 nu prea sunt usoare. Oricum, cu cat sunt mai subtiri, sunt mai usoare dar nu se fac decat f rar mai subtiri de 2.0. Au inceput sa apara timid generatii noi de H2, H3 si Skyline, cu densitatea buretelui mai mica si acelea trebuie sa fie si mai usoare.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
.. dar un burete mai putin dens nu inseamna si mai putin hardness ?..
Comentariu
Nu neaparat. Va dau exemplul buretelui de la Tenergy 05. Celulele sunt vizibile cu ochiul liber si totusi buretele este mai tare si mai greu decat multe altele care par si sunt mai dense.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Sunt in mare dilema. Am cumparat 2 perechi de fete (Kokutaku 868 si Dawei Inspirit Quatro), impreuna cu un lemn Galaxy T-2 (cica e o clona de Primorac). Cele Kokutaku sunt cu burete nemtesc. Scrie pe ele 44 - 46 grade. Daca le pun pe astea nu iese o paleta buna numai la "plesneala"? Cele Dawei sunt insa foarte rapide.
Oare care ar fi de incercat primele? Le lipesc cu folii, ca nu mai am lipici.Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Inspirit Quatro sunt considerate un fel de Bryce cu control mai mare. Pe T2 merg f bine daca poti stapani setupul. Daca e prea mare viteza... Kokutaku.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Am lipit pe cele Kokutaku sa vad cum merg. Am avut inainte tot fete lipicioase si sunt curios ce pot astea noi. Daca nu voi fi multumit voi schimba.Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Am si jucat cu noua combinatie. E numai buna. Fetele sunt putin mai grele, dar lemnul e foarte usor si se compenseaza. Controlul e extraordinar. De spin nu mai vorbesc. Cred ca raman la fete lipicioase. Ieftin de cumparat, ieftin de intretinut (le curat cu apa si putin spirt in combinatie deoarece cu solutiile cumparate nu se curata bine), rezistente. In plus sunt si foarte obisnuit cu ele deoarece am avut inainte Dawei Sprungfeder A (tot lipicioase). Cel putin la "taiat" e cam aceeasi treaba, desi astea pe care le am acum sunt mult mai dure.
Sunt tare incantat de acest setup de aproximativ 20 de dolari plus transport cu care ma inteleg de minune. Daca ne gandim exista palete "de-a gata" in comert mai scumpe. Nu exista insa comparatie in ceea ce priveste calitatea.
In ceea ce priveste lemnul (Galaxy T-2) am aceleasi cuvinte de lauda. Manerul e numai bun, nici gros, nici subtire. Foarte usor si rapid. Nu am jucat cu Primorac (cu care se zice ca seamana foarte mult la caracteristici), insa daca as compara cu Viscaria Light e mai rapid. Cam atat despre setupul meu.Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Am incercat si Inspiritul. Se cam duce mingea afara.Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
E foarte tare lemnul T-2 , de aiaBlade DHS PG 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:34.Procesare...X
Comentariu