Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Wow ! Este pentru prima data cand la un turneu Amatur locurile se ocupa la nici 10 ore de la postarea anuntului ... si mai sunt si vreo 7-8 pe lista de asteptare.
Sa fie de bun augur! Asteptarile sunt mari ...
cate grupe inferioare se preconizeaza ? , deoarece aritmetica mea da cu virgula ( 78 participanti :12 mese = 6,5 ) , asa ca dupa umila mea parere , tinand cont de cate cereri sunt cred ca se pot suplimenta locurile pana la 84 de participanti ceea ce ar insemna 12 grupe de 7 ( ar mai fi 6 amaturisti fericiti ) .
cate grupe inferioare se preconizeaza ? , deoarece aritmetica mea da cu virgula ( 78 participanti :12 mese = 6,5 ) , asa ca dupa umila mea parere , tinand cont de cate cereri sunt cred ca se pot suplimenta locurile pana la 84 de participanti ceea ce ar insemna 12 grupe de 7 ( ar mai fi 6 amaturisti fericiti ) .
Marius nu te-ai convins inca ?????..daca e Florin prezent TOTUL se rezolva in modul cel mai bun..pe viitor nu te mai indoi,sau nu iti mai pune 'probleme de aritmetica'daca Florin este acolo unde se tine vreun turneu..Stima!
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
cu bucurie în suflet observ că pe lista de înscrieri la momentul acesta primul este Csaba Zedler, iar nu cu mult mai jos este ierbarul de pe H?rtibaci.
Nu știu de ce am emoții. Probabil pentru că simt că Aprilie va începe cu un loc 1 pentru temerarul club din Agnita.
Băieți, pariez pe voi și de data asta!!! Hai Agnita!
Comentariu