Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa ,, INTERTENIS Botoșani '' - Turneu A -12 aprilie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Dupa terminarea concursului am dat o fuga prin sala sa vad ce si cum a mai uitat lumea.Am facut ceva poze pentru a putea fi mai usor de recunoscut lucrurile.
Intr-o punga am gasit diploma copilului Nica Alexandru din Iași.In punga este "venitul obtinut la tombola" ,doua huse si o paleta.Curios ca nu era si medalia,probabil ca nu a vrut sa o mai lase de la gat..Rog pe cei din Iași care intra pe forum si au posibilitatea sa-l informeze in legatura cu lucrurile uitate la concurs.
Astept sa fiu contactat prin MP sau telefonic pentru a stabili cum puteti recupera bunurile uitate.
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1099
- Iași, România
- 54
Likes given: 432Likes received: 97
Postat în original de macocco Vezi postheheeee, mai int?i trece prin Iași [...]
După ce vom sărbători m?ine suficient, inclusiv cu un meci, ce mai rămâne din cupă și posesorul ei expediem la Tecuci...
TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
Bravo Tavy....felicitari.blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1796
- Bacău
- 61
Likes given: 1239Likes received: 585
Felicitari organizatorilor ,un turneu reusit ,nimic de reprosat.Ne-am simtit foarte bine ,vom reveni cu placere.Echipa din Bacău
Comentariu
Ne bucura ca cei care ne-au calcat pragul s-au simtit cu adevarat bine la concursul organizat de noi.Multumim tuturor celor care ne-au adresat cuvinte frumoase in timpul si la finalul concursului,celor care si-au exprimat in scris pe forum aprecierile muncii depuse de noi toti cei implicati,precum si celor care au ales sa ma sune telefonic dupa concurs ca si apreciere vis-a-vis de turneul de la Botoșani.
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4298
- botosani
- 55
Likes given: 3625Likes received: 1695
Doresc sa completez spusele lui Cornel adresand la randu-mi mii de multumiri tuturor participantilor, ati fost la inaltime, am fost nespus de bucurosi ca s-a raspuns pozitiv in numar mare invitatiei noastre (dat fiind locatia noastra retrasa).
Tin sa multumesc inca o data firmelor MAXIM SPECIAL CONSTRUCT si OTI IMPEX (www.oticomputers.ro) pentru sprijinul acordat, echipei PNL Botoșani care la randul lor sprijina sportul de masa si implicit au fost alaturi si de noi la acest concurs, si, nu in ultimul rand, firmei ANDRO GIR care au oferit gratuit mingile de concurs si care, alaturi de organizatori, au ajutat si participat cu materiale la tombola organizata pentru toti copiii.
Multumiri si d-lui Dan Chirap, mare ajutor ! Multumim.
Regret nespus lipsa de la ?competitia finala? (de dupa concurs) a mai multor ?concurenti? (campionul ?TAVI?, grupul din Iași, Vatra Dornei, parte din colegii nostri botosaneni, etc. Va intelegem ?absenta? si veti fi motivati.
Imi pare sincer rau pentru Bianca, respect pentru jocul ei curat?chiar imi pare rau?(incerc sa ma apar cum pot, intelege-ma), felicitari Mariane, m-ai invins (un ?vis? indeplinit) si bravo sustinatorilor tai care au dat dovada ca sunteti o echipa unita. Dorna it?s no.1 ! Bravo bravo, bravo, apreciez ! (am fost singurul botosanean ?strain?).
Una peste alta, sper sa va fi simtit bine la Botoșani, din punctul meu de vedere a fost un concurs OK, ne-am straduit, pe viitor probabil ca va si mai bine.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 05.sep.2012
- 498
- Tecuci, Romania
- 65
Likes given: 1041Likes received: 171
Felicitari organizatorilor pentru atmosfera prieteneasca si buna desfasurare a turneului!Multumesc tuturor prietenilor pentru sustinere si felicitari!
Am avut cateva semne care au prevestit acest succes:
-Bogdan Axinte mi-a trasmis vineri seara ca o sa iau cupa
-la inscriere Cornel Balauca m-a intrebat cat o sa mai joc la matineu si i-am raspuns ca acesta poate fi ultimul
-Sorin Corneanu m-a "alergat" toata ziua cu un pahar de palinca si i-am spus ca o sa-l beau cand o sa fiu eliminat
-dupa ce am luat cupa nu mai avea palica
Asa ca de acum inainte voi ramane la open!Stiga Clipper Butterfly Tenergy 64 Yasaka Antipower
Comentariu
- 4298
- botosani
- 55
Postat în original de tavy Vezi postFelicitari organizatorilor pentru atmosfera prieteneasca si buna desfasurare a turneului!Multumesc tuturor prietenilor pentru sustinere si felicitari!
Am avut cateva semne care au prevestit acest succes:
-Bogdan Axinte mi-a trasmis vineri seara ca o sa iau cupa
-la inscriere Cornel Balauca m-a intrebat cat o sa mai joc la matineu si i-am raspuns ca acesta poate fi ultimul
-Sorin Corneanu m-a "alergat" toata ziua cu un pahar de palinca si i-am spus ca o sa-l beau cand o sa fiu eliminat
-dupa ce am luat cupa nu mai avea palica
Asa ca de acum inainte voi ramane la open!
Cum zilele nu au intrat in sac... invitatia ramane valabila, trebuie doar sa ma anunti cand esti prin Botoșani. Ai numarul meu...Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
organizator local- 27.sep.2010
- 1075
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Mai bine va intalniti la mijloc, pe teren neutru, ca sa nu fie discutiiBlade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Comentariu
Postat în original de sorin_client Vezi postImi pare sincer rau pentru Bianca, respect pentru jocul ei curat…chiar imi pare rau…(incerc sa ma apar cum pot, intelege-ma),
Respect.
Comentariu
senior- 05.sep.2012
- 498
- Tecuci, Romania
- 65
Likes given: 1041Likes received: 171
Postat în original de Bianca Florentina Vezi post)) nu-i nicio problema , Domnule Sorin... ma consolez cu ideea ca a3a oara e cu noroc.... in sport unul trebuie sa piarda...si de data asta (ultima!) am fost eu ....dar... cu toate acestea tin sa va multumesc tuturor celor ce s-au implicat in organizare si in buna desfasurare a concursului pentru un rezultat cu mult mult peste asteptari... ati fost cu adevarat niste gazde calduroase, incantatoare si placute ce ne fac sa rostim doar cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra. Va felicitam din suflet pentru toate eforturile depuse si asteptam cu nerabdare urmatoarele editii.Va pupam.Cu drag, Echipa BacăuStiga Clipper Butterfly Tenergy 64 Yasaka Antipower
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5736
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
A fost un concurs reusit,felicitari organizatorilor.Imi pare rau ca nu am ramas si la" turneul" de dupa,cu proxima ocazie nu mai vin cu masinaof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
senior- 07.iun.2013
- 518
- Iași
- 52
Likes given: 466Likes received: 350
Felicitari organizatorilor pentru organizarea impecabila a concursului.
Felicitari de asemeni tuturor participantilor.
Vom reveni cu deosebita placere la Botoșani.
Comentariu
Uraaa!!!! Sincere felicitari domnului Octavian Munteanu.Iata campionul ,jucator de top care castiga turnee la mare distanta de casa.
O reusita mare care ii confirma valoarea si il arunca (se pare) in furtuna de la Open-unde de altfel ii urez si alte victorii de rasunet.Bravo!!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Clasamentul pe prima pagina !!!
Felicitari tuturor, gazde primitoare, concurenti - prieteni , conditii de vis !
Hai ai nostri !
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3445
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de sorin_client Vezi postDorna it?s no.1 ! Bravo bravo, bravo, apreciez ! (am fost singurul botosanean ?strain?).
Comentariu
- 4298
- botosani
- 55
Multumesc don' Vasile, stiu ca sunteti gazde primitoare si oameni de bine. Sunteti model de spirit de echipa, tot respectul pentru ceea ce faceti.
Bravo !
- - - Actualizat - - -
Vreau sa transmit colegului nostru Romeo Colesniuc sincere condoleante la trecerea in nefiinta a sotiei sale care a decedat chiar in dimineata concursului. Sunt momente grele pentru el care din pacate a pierdut partida cu jumatatea lui.............
Dumnezeu s-o odihneasca in pace !
Suntem alaturi de tine Romeo !Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:27.Procesare...X
Comentariu