Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand paleta incepator/mediu

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Vand paleta incepator/mediu

    Vand o paleta de nivel incepator/mediu cu un lemn LKT Ayous Hinoki , lemn off- dar care are un control foarte bun si o fata rosie Donic Acuda S2 , iar neagra este FriendShip 729 Cream. Paleta este intr-o stare buna, s-a jucat maxim 30 de ore cu ea. Paleta a costat noua 280 Ron, pretul de vanzare este 130 Ron. VANDUTA
    Ultima editare de George Ap; 29.mai.2014, 21:25.

  • #2
    Buna ziua! As fi interesat de paleta. Cum procedez?

    Comentariu


    • #3
      Adaung la vanzare 2 palete:

      * paleta formata din lemn BTY Petr Korbel (impecabil/nelovit) avand doua fete rosii: o fata Tibhar Nimbus Sound (jucata aprox 2 luni si lipita de 2 ori) si o fata Tibhar Nimbus Medium (jucata 2 antrenamente si lipita o singura data). Ofer inca o fata neagra de rezerva cu dimensiunile exacte pe acest lemn , DHS Hurricane II. Pret 270 Ron.

      * paleta formata din lemn cu maner curbat de la Dan Universal, lemn care asigura o priza foarte buna. Din punctul meu de vedere este un All+. Pe lemn sunt lipite doua fete: fata rosie BTY Tenergy 05 in stare buna si fata neagra Donic Destro BG F3 in stare foarte buna. Ofer inca o fata rosie taiata pe acest lemn, Donic Destro BG F3 rosie (putin ciupit buretele de la o dezlipire dar nu afecteaza jocul). Pret 210 Ron.

      Transportul gratuit prin Posta Romana cu banii virati in cont.

      Paletele sunt in stare buna, le vand pt ca am jucat cu paleta unui prieten, paleta care mi-a placut si mi se potriveste foarte bine (si pe care intentionez sa o cumpar).



      Comentariu

      Procesare...
      X