Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Noul setup al lui Timo Boll

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Noul setup al lui Timo Boll

http://jasupo.com/racket/racket_butterfly1.htmhttp://jasupo.com/rubber/rubber_butterfly.htm
    Pe forehand joaca cu fata neagra ....
    blade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx

Cu ce joaca Boll pana la urma? Eu n-am inteles nimic din linkurile pe care le-ai pus.

Comentariu

..din ce s-a vazut aseara, dupa desenul de pe maner, se pare ca joaca cu un lemn din noua serie Timo Boll, cat despre fete poate vedem ceva in seara asta, macar culoarea buretelui, mai ales ca este prima competitie unde este interzisa folosirea adezivilor clasici... si cu ocazia asta poate intelegem si in Amatour ca adezivii VOC chiar s-au interzis ...

Comentariu

Postat în original de Razvan
        Cu ce joaca Boll pana la urma? Eu n-am inteles nimic din linkurile pe care le-ai pus.
        scuze , , aseara la cupa mondiala de la Liege am urmarit cu atentie setup-urile jucatorilor care sunt sponsorizati de Butterfly . La Boll s-a vazut cel mai clar schimbarea , joaca cu un Spirit nou , se pare ca va aparea prin noiembrie la vreo 150 de $- stirea a aparut mai demult pe un forum de afara dar n-am crezut . De asemenea am observat ca pe forehand joaca cu o guma de culoare neagra cu buretele mai rosiatic .
        blade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx

Comentariu

... seria Tenergy are buretele rosiatic, poate o fi Tenergy 25 anuntat pentru toamna asta, sau chiar Tenergy 64..

Comentariu

Da, joaca cu Timo Boll din seria noua, mai precis Arilate-Carbon, iar fetele sunt Tenergy. 64 nu este sigur pt ca se mai lucreaza la el dar poate fi 05 sau 25 care sa lansat de curand.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
            X