Turneu B 'Paleta Veche' editia a V-a or Victoria - 26-04-2014
Turneu B "PALETA VECHE" OR.Victoria,Editia a V -a
LOCUL DE DESFASURARE:Orasul Victoria
ADRESA
DATA: SIMBATA 26 Aprilie 2014
ORA: 8,30 Deschiderea salii
9,00 Validarea inscrierilor
9,30 Inceperea turneului
12-13.00 Incheierea grupelor
12,30-14.00 Servirea mesei (daca mai ramin ceva oi dupa Pasti)
16 Incheierea sup
19 Incheierea Turneului
19 -Incingerea gratarului etc
TIP MESE: Bune
SPATIU DE JOC: Bun
Prezenta unui chiosc in incinta salii.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Forum,telefonic
Turneul se va desfasura pe o categorie Amatori si open(daca nr de open este de 16 separt)
Taxa de participare 20 lei,copii 10 lei(1 leu Amatur)
Premii: trofee, medalii, diplome ;PREMII SURPRIZA
Numar minim de jocuri – 5
ATENTIE ordinea favoritilor in grupe va fi data de MP!
SISTEMUL DE JOC
FAZA I Grupe inferioare cate 4 in grupa, primii 3 se califica(pt cei care nu se califica se fac in continuare grupe de 4-6,unde juc.au posibilitatea repozitionarii exacte,Turneu repozitionare/consolare)
FAZA II Superioare 3 se califica 2(pt cei care nu se califica se fac in continuare grupe de 4-6,unde juc.au posibilitatea repozitionarii exacte,Turneu repozitionare/consolare)
FAZA III eliminatorii (in sistem eliminatoriu dublu,La 2 jocuri pierdute consecutiv nu mai joci,il prezint mai jos,sau la turneu)
Pentru cazare apelati cu incredere la mine.
PERSOANE DE CONTACT: Dumitru Beltechi "EMI" (Zosim1) 0747 630 959 (din 13.04 2014 sunt in tara)
ORGANIZATORI.EMI,GELU VLADOIU,va asteapta cu bratele deschise.
Fiind un turneu fara limita de locuri avem rugamintea sa va inscrieti in momentul in care sunteti siguri ca ne puteti onora cu prezenta.Retragerile nu sunt agreeate,mai ales cele din ultimul moment.In cazul numarului mare de inscrisi ce depaseste gestionarea unui turneu,organizatorul,adica eu EMI,imi asum responsabilitatea de a selecta participantii pe criterii de seriozitete,cei aflati pe lista neagra si cei cu f multe retrageri vor fi trecuti in lista de asteptare.Multumesc de intelegere.
Daca am uitat ceva revenim ulterior cu completari.
Turneu B "PALETA VECHE" OR.Victoria,Editia a V -a
LOCUL DE DESFASURARE:Orasul Victoria
ADRESA
DATA: SIMBATA 26 Aprilie 2014
ORA: 8,30 Deschiderea salii
9,00 Validarea inscrierilor
9,30 Inceperea turneului
12-13.00 Incheierea grupelor
12,30-14.00 Servirea mesei (daca mai ramin ceva oi dupa Pasti)
16 Incheierea sup
19 Incheierea Turneului
19 -Incingerea gratarului etc
TIP MESE: Bune
SPATIU DE JOC: Bun
Prezenta unui chiosc in incinta salii.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Forum,telefonic
Turneul se va desfasura pe o categorie Amatori si open(daca nr de open este de 16 separt)
Taxa de participare 20 lei,copii 10 lei(1 leu Amatur)
Premii: trofee, medalii, diplome ;PREMII SURPRIZA
Numar minim de jocuri – 5
ATENTIE ordinea favoritilor in grupe va fi data de MP!
SISTEMUL DE JOC
FAZA I Grupe inferioare cate 4 in grupa, primii 3 se califica(pt cei care nu se califica se fac in continuare grupe de 4-6,unde juc.au posibilitatea repozitionarii exacte,Turneu repozitionare/consolare)
FAZA II Superioare 3 se califica 2(pt cei care nu se califica se fac in continuare grupe de 4-6,unde juc.au posibilitatea repozitionarii exacte,Turneu repozitionare/consolare)
FAZA III eliminatorii (in sistem eliminatoriu dublu,La 2 jocuri pierdute consecutiv nu mai joci,il prezint mai jos,sau la turneu)
Pentru cazare apelati cu incredere la mine.
PERSOANE DE CONTACT: Dumitru Beltechi "EMI" (Zosim1) 0747 630 959 (din 13.04 2014 sunt in tara)
ORGANIZATORI.EMI,GELU VLADOIU,va asteapta cu bratele deschise.
Fiind un turneu fara limita de locuri avem rugamintea sa va inscrieti in momentul in care sunteti siguri ca ne puteti onora cu prezenta.Retragerile nu sunt agreeate,mai ales cele din ultimul moment.In cazul numarului mare de inscrisi ce depaseste gestionarea unui turneu,organizatorul,adica eu EMI,imi asum responsabilitatea de a selecta participantii pe criterii de seriozitete,cei aflati pe lista neagra si cei cu f multe retrageri vor fi trecuti in lista de asteptare.Multumesc de intelegere.
Daca am uitat ceva revenim ulterior cu completari.
Comentariu