Postat în original de alinguru
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B "Paleta Veche" editia a V-a VICTORIA 26 Aprilie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 29 (0 members and 29 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6451
- Victoria
- 50
Likes given: 2192Likes received: 1660
Ultima editare de Zosim1; 18.apr.2014, 09:08.
organizator principal- 17.mar.2012
- 6451
- Victoria
- 50
Avind foarte multe neplaceri ,din cauza programului de gestionare al grupelor,al retregerilor si al inscrierilor din ultim moment dupa depasire timpului normal de inscriere ,rog inca o data toti doritori ,sa isi planifice timpul pt petrecerea zilei de 26 Aprilie.
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postAline ar trebui sa fie si un motiv pentru care tu ii retragi pe acestia si in acelasi timp a-si dori si o explicatie din partea Domnului Chibulcutean Ioan care le-a facut inscrierea.Nu mi se pare un lucru matur acest fapt.Am insistat si in anuntul turneului cu acest fapt,de aceea mai fac inca un anunt in acest post ,din pdv al meu cei ce fac inscrieri in numele altora si acestia se retrag vor fi de mine personal sanctionati prin refuzul meu de a participa la turneele organizate de mine.Nu vreau sa fie o masura drastica dar aceste practici creeaza f multe probleme la nivel organizatoric.De aceea toti cei ce doresc sa participe la acest turneu si nu sunt siguri, si se inscriu in ultima zi vor primi un vaucer din partea mea pt produse specifice tenisului de masa.
Comentariu
- 6451
- Victoria
- 50
Postat în original de neluchibu Vezi postDomnule Beltechi, imi cer scuze daca am creat neplaceri, dar eu am vrut sa-mi ajut colegii si sa-i inscriu. In momentul cand i-am inscris erau siguri ca participa la turneu, dar intre timp a aparut ceva neprevazut si au fost nevoiti sa se retraga toti trei, pentru ca veneau cu aceeasi masina. Nu am observat in postare ca locurile sunt nelimitate, asa ca atunci s-au gandit sa se inscrie ca sa prinda un loc sigur. Scuze inca odata si va dorim un turneu reusit, cum de altfel stim ca atunci cand sunteti organizatori dvs. si dl. Gelu, asa va fii.
Comentariu
Am niste intrebari fiind primul turneu...sa zicem ca sunt 70, se vor juca la 35 de mese non-stop 3 meciuri? sau cate meciuri se joaca in grupele inferioare? dupa urmeaza grupele superioare...acolo cati vor juca si cati se vor califica? si ce va urma dupa grupele inferioare?
Comentariu
- 6451
- Victoria
- 50
Postat în original de Splashing Vezi postAm niste intrebari fiind primul turneu...sa zicem ca sunt 70, se vor juca la 35 de mese non-stop 3 meciuri? sau cate meciuri se joaca in grupele inferioare? dupa urmeaza grupele superioare...acolo cati vor juca si cati se vor califica? si ce va urma dupa grupele inferioare?
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Anita Dorel...Brașov
Lista actualizata!
Comentariu
- 8139
- Brașov
Dane (Kondort-Sibiu), vreau sa ne spui daca ajungi la turneu (99%), pentru ca la Topoloveni ai o nemotivata....am alergie la nemotivati
Comentariu
- 8139
- Brașov
Postat în original de GeluBv Vezi postDane (Kondort-Sibiu), vreau sa ne spui daca ajungi la turneu (99%), pentru ca la Topoloveni ai o nemotivata....am alergie la nemotivati
eu cred că s-ar rezolva multe probleme cu absențele astea nemotivate foarte simplu. ar trebui ca oamenii care chiar joacă să fie îndrumați să-și facă user pe forum și să se înscrie singuri la turnee. iar ceilalți să fie ?descurajați? să mai înscrie pe altcineva, mai ales dacă respectivul chiar are user și se poate înscrie singur, cum e cazul de față.
e păcat să se trezească cu tot felul de penalizări. mai ales că cei care-i înscriu probabil n-o fac totdeauna cu intenții rele.
problema cea mai mare e comunicarea între oameni... uneori funcționează prost chiar și între prieteni
Comentariu
- 8139
- Brașov
Postat în original de adimucu Vezi postuserul de forum nu-i al lui... văd că l-a înscris altcineva
eu cred că s-ar rezolva multe probleme cu absențele astea nemotivate foarte simplu. ar trebui ca oamenii care chiar joacă să fie îndrumați să-și facă user pe forum și să se înscrie singuri la turnee. iar ceilalți să fie „descurajați” să mai înscrie pe altcineva,
Nu se pot inscrie "singuri" , chiar cred ca este imposibil, ...desi ne dorim o prezenta de 100% lucrurile stau bine, urmeaza f bine. Dan, chiar daca nu raspunde, cred ca va fi prezent la Victoria (la interogatoriu...MILITIA! ).
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
De la Gura Humorului Chirap Dan . Mai am 6 locuri in masina. Plec Vineri dimineata pe ruta Gura Humorului- Fălticeni-Roman- Bacău-Onesti- Brașov- Victoria. Doritorii imi pot da un tel. la 0749 475 893
Comentariu
Se inscrie de la Fagaras-Amatori-Bachner Paul
Se retrage de la Fagaras-Comanariu Stefan- motive medicale
Comentariu
Imi cer inca o data scuze pentru absenta nemotivata de la Topoloveni.
Daca locurile permit si organizatorii pot sa mai primeasca un om slab cum se zice prin Ardeal, inca o data mea culpa, si vin la turneu 99% cum zice Gelu.
Abia astept sa vin la Victoria.
O seara buna!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de adimucu Vezi postuserul de forum nu-i al lui... văd că l-a înscris altcineva
eu cred că s-ar rezolva multe probleme cu absențele astea nemotivate foarte simplu. ar trebui ca oamenii care chiar joacă să fie îndrumați să-și facă user pe forum și să se înscrie singuri la turnee. iar ceilalți să fie ?descurajați? să mai înscrie pe altcineva, mai ales dacă respectivul chiar are user și se poate înscrie singur, cum e cazul de față.
e păcat să se trezească cu tot felul de penalizări. mai ales că cei care-i înscriu probabil n-o fac totdeauna cu intenții rele.
problema cea mai mare e comunicarea între oameni... uneori funcționează prost chiar și între prieteni
Inainte sa analizezi unele chestii, oameni, de exemplu, e bine sa iei in considerare posibilitatea ca lucrurile sa fie fi mult mai simple decat par.
Comentariu
sunt foarte simple lucrurile. n-am analizat pe nimeni, ci am propus ceva în interesul tău, văz?nd că s-ar putea să fii penalizat.
de data asta a fost totul în regulă, adică știai și tu că te-a înscris altcineva... de multe ori însă nu se întâmplă așa. mulți își înscriu prietenii din obișnuință și nici măcar nu-i mai întreabă dacă cumva într-o săptăm?nă sau alta sunt ocupați și nu pot merge...
la asta m-am referit, n-am scris ca să „analizez” nimic.
....Pepsi îmi place cu zahăr, doar că nu mai beau acum din alte motive (nici coca cola)
Comentariu
- 6451
- Victoria
- 50
Postat în original de CIKY Vezi postSe inscrie de la Fagaras-Amatori-Bachner Paul
Se retrage de la Fagaras-Comanariu Stefan- motive medicale
EMI si echipa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:07.Procesare...X
Comentariu