Postat în original de Adrian Lazaroiu
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B "Paleta Veche" editia a V-a VICTORIA 26 Aprilie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 21 (0 members and 21 guests)
-
Domnule Antal nu va vad inscris..sau sunteti 'incert'?Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Am vorbit cu Roman, si din vorba-n vorba si-a dat seama ca pentru a juca cu mine este o pierdere de timp. I-am dat dreptate si m-am bucurat pentru altii.
Asadar, se retrage Roman Iulian Bv.
Lista actualizata in prima pagina!
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postAm vorbit cu Roman, si din vorba-n vorba si-a dat seama ca pentru a juca cu mine este o pierdere de timp. I-am dat dreptate si m-am bucurat pentru altii.
Asadar, se retrage Roman Iulian Bv.
Lista actualizata in prima pagina!Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
La fel se poate spune si dezamagirea celor care si-ar dori sa-l vada pe Lulu la masa de tenis,eventual chia sa aibe norocul de a juca inpotriva lui.
Comentariu
exact era prea mare onoarea pentru mine sa schimb niste mingi cu dansul, l-am vazut jucand pe youtube extraordinar! acum obiectivu meu se schimba, obiectivul meu este sa am onoarea sa joc cu domnul Gelu.
Comentariu
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Postat în original de Splashing Vezi postexact era prea mare onoarea pentru mine sa schimb niste mingi cu dansul, l-am vazut jucand pe youtube extraordinar! acum obiectivu meu se schimba, obiectivul meu este sa am onoarea sa joc cu domnul Gelu.
A plecat Tasu' si a venit Fisu'
Se inscrie Macovei Liviu....Brașov Amatori
ANUNT NEIMPORTANT!
Pentru ca nu se poate evita joaca intre participantii din aceiasi localitate, (se vor face cateva permutari) propun ca inainte de schema de joc aflata pe foaia grupei (1-4 1-3 1-2 etc) sa se joace cu prioritate meciurile dintre aceleasi localitati. Nenumarate au fost cazurile cand suspiciunile si-au facut loc intre rezultate.
Se va anunta si in sala, dar este bine sa se stie, poate este cineva contra...Ultima editare de GeluBv; 24.apr.2014, 16:48.
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Dupa ce in 16 aprilie a facut 100 de copii sa se simta ,,mari'' , ,,magicianul'' Emi Beltechi incearca performanta de a face cam tot atatia adulti sa se simta copii, zburdand in jurul unor ,,petece de cer'' (parca albastre sunt mesele la Victoria, nu?) Mult succes tuturor si toata stima pentru toti organizatorii din Amatur. Datorita unor astfel de oameni, sambetele cu 3 ceasuri rele s-au preschimbat in zile cu 20, 40, sau chiar 100 de prieteni buni. Felicitari si toata stima!
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6451
- Victoria
- 50
Likes given: 2192Likes received: 1660
Postat în original de Antal Denes Vezi postCu parere de rau din motive de servici,obligati sa se retraga... dorindu-va suces,satisfactii si impliniri.
Comentariu
imi explica si mie cineva ce se intampla? incercand sa ma faca sa inteleg... multumesc anticipat!
Comentariu
- 8139
- Brașov
Postat în original de Splashing Vezi postimi explica si mie cineva ce se intampla? incercand sa ma faca sa inteleg... multumesc anticipat!
Stai linist, in timp se inteleg toate,...nu este cazul, totul e sub control
Comentariu
atat am vrut sa aud ca e totul sub control, ma asteptam sa aud ca e totul sub control pentru ca acesti organizatori sunt cei mai buni! nu de alta, dar am vrut si eu sa pot dormi inca 2 nopti deaia am intrebat
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6451
- Victoria
- 50
Likes given: 2192Likes received: 1660
Postat în original de Splashing Vezi postatat am vrut sa aud ca e totul sub control, ma asteptam sa aud ca e totul sub control pentru ca acesti organizatori sunt cei mai buni! nu de alta, dar am vrut si eu sa pot dormi inca 2 nopti deaia am intrebat
Te astept la Victoria EMI
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:01.Procesare...X
Comentariu