Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
am voie sa vin langa fileu cu ambele picioare sa dau in minge sau trebuie sa las un picior in spate ?
Poti si sa treci de cealalta parte a fileului, daca e randul tau sa lovesti mingea si ea se afla acolo. Singura exceptie este la serviciu, cand trebuie sa tii mingea mereu in spatele liniei tale de fund.
A, inca ceva: nu poti sa-ti obstructionezi adversarul sa joace mingea la randul sau.
domnul de mai sus are dreptate. nu cred să fi văzut în vreun regulament să scrie unde trebuie să se afle jucătorul sau picioarele lui înainte să lovească mingea.
a-propos de asta, există acele filmulețe de la diferite meciuri demonstrative, în care chiar jucători mari lovesc mingea din orice poziție. ba chiar cred că am văzut un film în care însăși Waldner schimbă pur și simplu partea de masă cu „adversarul”. și nu cred că ei ar încălca regulile jocului, chiar dacă sunt meciuri demonstrative
altfel, pentru comicul situației: ar fi o regulă bună dacă toți jucătorii ar fi asemeni lui Samsonov
am voie sa vin langa fileu cu ambele picioare sa dau in minge sau trebuie sa las un picior in spate ?
1.NU da cu picioarele in minge!
2.NU pleca nicaieri, chiar si langa fileu, fara ambele picioare!
3.NU lasa niciodata un picior in spate, nu sti cand ai nevoie de el!
4.NU te supara, mai glumim si noi!
PS
Da, ai voie!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu