Are cineva de vanzare acest lemn Dhs Hurricane king 3, dar sa fie modelul cu logoul alb-negru ? (poza cu chipul lui Wang liquin din capătul manerului sa fie alb-negru)... eu am cumparat foarte recent unul si au scos modelul nou cu logo-ul color... nu mi se potriveste mai ales manerul...acum are forma lemnelor butterfly si ma taie la deget... il am la vanzare in topicul de vanzari... sau il pot oferii la schimb...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar Dhs Hurricane King 3 FL
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2Taguri: Nimic
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Are cineva de vanzare acest lemn Dhs Hurricane king 3, dar sa fie modelul cu logoul alb-negru (poza cu chipul lui Wang liquin din capătul manerului sa fie alb-negru)... eu am cumparat foarte recent unul si au scos modelul nou cu logo-ul color... nu mi se potriveste mai ales manerul... il am la vanzare in topicul de vanzari... sau il pot oferii la schimb...
PS: Am vandut ultimul lemn HK3 ce l-am avut(logo-ul alb-negru) unui user de pe forum, dar nu imi aduc aminte cui(aveam unele probleme financiare si am fost cam nevoit sa-l vand... poate nu i se potriveste stilului său si ar dorii sa mi-l revanda sau un schimb cu unele lemne ce le am la vanzare aici: http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...alte-materiale
Poate citeste acel user mesajul si da un semn... MulțumescUltima editare de Ghiță Marta; 24.apr.2014, 09:40.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:35.Procesare...X
Comentariu