Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Caut Nittaku Acoustic

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Caut Nittaku Acoustic

Caut sa cumpar Nittaku Acoustic flared sau anatomic (nu stiu daca exista anatomic..?) .
    Daca e posibil sa fie sub 85g si in stare buna.
    lemn: Waldner Dotec Carbon
    fețe: Dignics 05/Dignics 05

Acu cauti si tu cand pe forumurile straine toti isi vand Acousticurile ? :P
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

am eu NITTAKU ACOUSTIC anatomic

Comentariu

Postat în original de vali
        Acu cauti si tu cand pe forumurile straine toti isi vand Acousticurile ? :P
        De ce si le vand?
        Eu cel putin nu am auzit decat lucruri bune despre Acoustic.
        In special daca nu vrei carbon mi se pare o alegere buna.

PS: daca toti le vand, inseamna ca este oferta mare si lua mai ieftin :P

Comentariu

Le vand pt. ca se pare ca Ma Long a cedat presiunilor si nu mai joaca cu Acoustic. In plus fata de asta, exista un curent de zvonuri rau-voitoare impotriva unuia dintre cele mai bune lemne din lume. Invidia!
          Lemn- Bty Viscaria
          FH - TENERGY 05
          BH - TENERGY 80

Comentariu

Si eu am obs ca nu mai joaca cu Acoustic dar pare sa fie tot ceva Nittaku

Comentariu

am un prieten care si-a luat nittaku violin, ce fel de lemn e acesta?
              si eu si el suntem mai noi in ale echipamentului profi si nu ne prea pricepem.
              Blade-Darker speed 90
              Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
              Bh- Testing

Comentariu

E un lemn f bun ,offensiv

Comentariu

caror fel de presiuni a cedat ma long?
                  cred ca nu cunosc subiectul dar imi place mult jocul lui ma long
                  Blade-Darker speed 90
                  Bh- Testing

Comentariu

dar cu controlul cum sta? violinul?
                    Blade-Darker speed 90
                    Bh- Testing

Comentariu

As zice ca e un pic cam rapid dar are si control,bine... control bun la asemenea viteza

Comentariu

Violinul este putin mai bland decat Acousticul si cu putin mai mult control.
                        Lemn- Bty Viscaria
                        FH - TENERGY 05
                        BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Dado.daniel
                          Este o supozitie de-a mea, cum ca orice jucator chinez este presat sa joace cu echipament chinezesc din motive de marketing. Cand jucatorii de la varf folosesc anumite echipamente, acestea cresc exponential in vanzari.Stiu ca Vali o sa ma contrazica, cu argumentul ca multi de la varf folosesc Bryce pe BH dar asta nu este decat una din putinele exceptii
                          Lemn- Bty Viscaria
                          FH - TENERGY 05
                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Nici o oferta de Acoustic?

Apropo, sunt in București toata saptamana asta, am vreo sansa sa gasesc aici un astfel de lemn?

Comentariu

... sau poate vor sa-si schimbe setup-ul cu noile materiale compatibile cu adezivii VOC free, cum a facut si Timo Boll... ori poate apare un nou Nittaku Acoustic, ceilalti producatori au scos deja generatia noua la lemnele cele mai vandute...

Comentariu

am un prieten care si-a luat nittaku violin, ce fel de lemn e acesta?
                                si eu si el suntem mai noi in ale echipamentului profi si nu ne prea pricepem.
                                Am eu Nittaku violin, e un lemn deosebit, din cate lemne am incercat cu el ma simt cel mai bine.E sub 85g, se simte bine mingea cu el, e cumva zvelt si arcuit, vibreaza putin cand ataci in forta.E un lemn care e putin cam scump, dar si fabricarea e mai dificila, ca material e lemn si lemnul isi creste valoarea in timp, sper ca va deveni in viitor un lemn cautat ca si vechile lemne Stiga.
                                When I'm good, I'm great; but when I'm bad, I'm better.
                                -- Mae West

Comentariu

Postat în original de VISCO
                                  Este o supozitie de-a mea, cum ca orice jucator chinez este presat sa joace cu echipament chinezesc din motive de marketing. Cand jucatorii de la varf folosesc anumite echipamente, acestea cresc exponential in vanzari.Stiu ca Vali o sa ma contrazica, cu argumentul ca multi de la varf folosesc Bryce pe BH dar asta nu este decat una din putinele exceptii
                                  In general jucatorii chinezi folosesc fete kinezesti pe forehand si japoneze pe rever datorita stilului lor de joc. Cam toti au forehanduri foarte puternice indiferent ca dau forehandul cu mana mai putin sau mai mult indoita si atunci le sunt suficiente fetele kinezesti care nu sunt asa rapide dar au mult efect. Pe rever insa nu exceleaza , de cele mai multe ori pun doar capace si acolo le trebuie fete mai rapide si cu mai mult control. Un argument in plus ar fi greutatea paletei. Doua fete kinezesti fac paleta prea grea. Toti jucatorii kinezi , cel putin in ultima vreme, folosesc fete nonkinezesti pe rever.
                                  Faptul ca incep sa joace cu lemne kinezesti in exclusivitate nu e ceva extraordinar , lemnele kinezesti incep sa fie de foarte buna calitate si chiar intrec pe alocuri calitatea lemnelor europene/japoneze. De exemplu. seria Avaloxurilor care sunt comparate cu vechile Stiga sau seria Hurricanelor . De Galaxy nu mai vorbesc , dar ei sunt firma mica si nu sunt folosite de marii jucatori.
                                  Blade DHS PG 2

Comentariu

Postat în original de clau
                                    Nici o oferta de Acoustic?
                                    Apropo, sunt in București toata saptamana asta, am vreo sansa sa gasesc aici un astfel de lemn?
                                    vezi la valigti
                                    Blade DHS PG 2

Comentariu

eu am hurricane 2 pe forehand si hurricane 3 pe backhand si paleta e grea, lemnul e balsa carbox5 de la butterfly. vali a zis ca pe rever chinezii folosesc fețe mai rapide si de conrol! Cam ce fața este si de viteza si de control in acelasi timp?[/quote]
                                      Blade-Darker speed 90
                                      Bh- Testing

Comentariu

in general fetele insenzitive la spinul adversarului. In general fetele nontacky si ceva mai moi adica cele mai mult cu spin mecanic . Astea cu care joc eu sunt ok , ca exemplu. Sriverul e ok si el , doar ca ala L e cam dur si nu apuci , fara sa relipesti, sa controlezi destul de bine mingea. Desto F2 cu care am mai jucat avea cauciucul aproape antispin dar spinul mecanic datorat buretelui era "awesome" vorba anglo-saxonilor.Doar ca era prea moale, iar eu nu prea pot juca cu diferente de tarie asa mari intre forehand si rever. Un alt exemplu ar fi Nimbus Soft - foarte bune fete si astea, doar ca le recomand in Max, la fel ca Desto sunt prea moi pt 2.0.
                                        Blade DHS PG 2

Comentariu

Postat în original de vali
                                          Postat în original de VISCO
                                          In general jucatorii chinezi folosesc fete kinezesti pe forehand si japoneze pe rever datorita stilului lor de joc. Cam toti au forehanduri foarte puternice indiferent ca dau forehandul cu mana mai putin sau mai mult indoita si atunci le sunt suficiente fetele kinezesti care nu sunt asa rapide dar au mult efect. Pe rever insa nu exceleaza , de cele mai multe ori pun doar capace si acolo le trebuie fete mai rapide si cu mai mult control. Un argument in plus ar fi greutatea paletei. Doua fete kinezesti fac paleta prea grea. Toti jucatorii kinezi , cel putin in ultima vreme, folosesc fete nonkinezesti pe rever.
                                          Faptul ca incep sa joace cu lemne kinezesti in exclusivitate nu e ceva extraordinar , lemnele kinezesti incep sa fie de foarte buna calitate si chiar intrec pe alocuri calitatea lemnelor europene/japoneze. De exemplu. seria Avaloxurilor care sunt comparate cu vechile Stiga sau seria Hurricanelor . De Galaxy nu mai vorbesc , dar ei sunt firma mica si nu sunt folosite de marii jucatori.
                                          Wang Hao - doar ca buretele nu e de Sriver ca e alb
                                          http://forum.tt-news.de/showpost.php?p= ... stcount=71
                                          Blade DHS PG 2

Comentariu

azi am cumparat nittaku violin de la un prieten, practic nou, eu l-am incercat inaintea lui! el il are de la valigti de saptamana trecuta de la voluntari, in fine intrebarea mea e urmatoarea: am pus fetele mele(hurricane2 si hurricane 3) pe el si pe forehand merge super, un plus de viteza de care aveam nevoie, dar pe rever nu mai intra nimic spre deosebire de lemnul meu anterior(balsa carbo x5)
                                            Am ramas socat de diferenta asta pe rever! Ce fata pt rever imi recomanzi Vali? sriverul fx e bun?
                                            Blade-Darker speed 90
                                            Bh- Testing

Comentariu

Ma bag si eu in seama,dupa cum poate stii si jucatorii chinezi folosesc la Fh fete chinezesti dar la Bh fete normale (japoneze).Fetele chineze ofera la Fh un plus de control si ajuta la topspinul in forta si cu spin mare.
                                              La Bh insa o asemenea fata nu prea e buna pt e mai "seaca" mai tare ca ai nevoie de capace si de multe ori pe rever sa sara un pic mai tare ca sa poti da topspin mai bine.
                                              Sunt jucatori care joaca f bine cu fete chinezesti Fh si Bh dar tu se pare ca nu te poti obisnui.Pune o fața gen sriver fx,el sau yasaka mark v,gps,fusion ; nitttaku hammond.Sriver fx si Yasaka mark V sunt fetele bune la toate ,merg pe aproape orice
                                              Bafta!

Comentariu

multam, de sfat dar cu ce grosime sa fie fetele?
                                                Vad ca in setupul tau ai hammond, cum sunt fata de sriver fx? nu am jucat cu hammond niciodata....e buna de capace, dar de slice?
                                                Blade-Darker speed 90
                                                Bh- Testing

Comentariu

si daca nu e cu suparare care e deosebirea dintre cele doua hammond pe care le ai?
                                                  Blade-Darker speed 90
                                                  Bh- Testing

Comentariu

Procesare...
                                                  X