Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Caut Nittaku Acoustic

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

teodorus zice bine - alea sunt fete bune de rever. Acuma io zic ca sa iti alegi o fata de rever ca tarie apropiata de Hurricane , poate nu kiar asa apropiata dar nici foarte soft. Eu unul nu pot juca cu fete cu diferenta mare de duritate.
    Ai putea pune un Mark V sau un Sriver EL ca sunt mai ieftine.

Cum e Violinul fata de Balsa Carbo ? Mai flexi sau mai rigid. Poate acolo e buba.
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Diferenta dintre cele 2 e ca Hammond pro alpha e mai "seaca" un pic decat Hammondu simplu ,are un control mai bun si pt Fh ajuta la preluare.Hammond simplu e un pic mai elastica.
      Intrebai ce fel de fete sunt ,eu zic ca sunt fete Off spre Off+ daca le lipesti cu 2-3 straturi (dar nu mai e cazul pt ca acuma o sa fie cu solutia pe baza de apa).Si la slice sunt bune, au spin dar depinde si la ce fel de slice te referi ,nu sunt fete pt chop sunt fete de atac.
      Am sa fac asa o comparatie de spin ca sa iti dai seama ,de ex Tachiness Chop de la Bty are spin 10 iar in comparatie cu ele Hammondu ar avea spin cam 8 asa...

Comentariu

O mica completare ,am uitat sa iti zic de grosime...Sa fie de 2.1 mm ca asa e la Nittaku nu au de 2 mm

Comentariu

nu ma mai intorc la balsa niciodata, dupa ce am jucat cu violinul!
          Acum 2 zile as fi zis ca lemn mai bun decat balsa carbo x 5 nu exista,dar azi am jucat cu violinul fenomenal, si imi intra si reverul mult mai bine, si topspin si chop, intra-devar era parca mai de control balsa, dar acum nu mai trebuie sa ma chinui asa de mult cand dau topspinul, violinul e mai rapid si miscarea din incheietura o fac mai discret si spinul e fenomenal! Nu credean ca ma pot obinui asa repede cu un lemn nou.
          Ca sa iti dai seama de diferenta: joc o data pe saptamana cu un prieten care are 45 de ani si care pe la 20-25 de ani a luat locul patru la nationale(nu am cum verifica ce zice el, dar am vb si cu alti jucatori din generatia lui si toti au confirmat).De fiecare data cand jucam cu el pana acum( cu balsa carbo x5) scorul era cam 7-4 pentru el la seturi, diferenta constanta de 3-4 seturi in favoarea lui, astazi (dupa ce m-am antrenat ieri cu violinul), l-am batut fara drept de apel cu 9-3 la seturi, si a marturisit ca nu se astepta sa vina mingea cu efect+viteza in "halul"in care o primea...
          Sunt incantat de ea si nu stiu daca mai schimb fata de rever, cred ca lipsa antrenamentului era buba!
          Blade-Darker speed 90
          Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
          Bh- Testing

Comentariu

Tot timpul aia e buba..schimbatul lemnelor si al fetelor este un moft(parera mea)
            Primorac Carbon
            FH Dignics 09C
            BH JOOLA MAXX

Comentariu

inseamna ca tu degeaba schimbi un lemn ca pt. tine tot aia e?
              eu am schimbat 4 lemne pana acum si pot spune ca fiecare lemn sarea altfel, bineinteles cu aceleasi fete.
              dar feelingul e de la jucator la jucator...
              Blade-Darker speed 90
              Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
              Bh- Testing

Comentariu

la fel cum fiecare om e diferit si preferinta pt un anume lemn sau fete e diferita
                Blade DHS PG 2

Comentariu

Tycutz vrea sa spuna ca odata ce ti-ai gasit un setup potrivit cu care te simti si joci bine, sa continui sa schimbi lemne si fete, este gresit.
                  O sa zica unii: "ia uite cine vorbeste!", numai ca eu am nuantat ce vrea sa spuna Tycutz
                  Lemn- Bty Viscaria
                  FH - TENERGY 05
                  BH - TENERGY 80

Comentariu

Da....multumesc domnlule Aurel. Si eu cu interzicerea asta am schimbat mai multe tipuri de fete si chiar lemnul dar ceea ce am vrut sa se inteleaga este ca pentru ati imbunatatii jocul antrenamentul este pe primul plan evident dupa ce stii cam ce joc te caracterizeaza. Si acolo se deprind miscari corecte. Oricum dupa parea mea paleta este ceea care incheie o miscare in tenis de masă. Pentru o lovitura reusita e nevoie in primul rand de picioare si de cap. Daca astea nu exista paleta e inutila.
                    Cel mai mare progres aici la astea doua trebuie facut nu la setup.
                    Primorac Carbon
                    FH Dignics 09C
                    BH JOOLA MAXX

Comentariu

Nu zic nu, dar si pentru invatarea miscarilor corecte iti trebuie un setup potrivit. De exemplu, sa incepi sa joci cu un carbon superrapid sau cu o fata foarte lipicioasa este o greseala , dupa parerea mea.
                      Blade DHS PG 2

Comentariu

Procesare...
                      X