Purdea Raul - Cluj - se retrage
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Memorialul "DAN LEORDA" - Turneu A , Reghin 10 mai 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4724
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 329
se inscrie la amatori Dezso Atila !-dejDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de iuliu zedler Vezi postWow ! 17 din Târnaveni ! Felicitari ! Centru mare si serios Târnaveniul ! Mult succes tuturor !
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
AmaTur-ul a identificat problema si din putinul pe care-l are a repartizat doua mese catre Târnaveni, care personal le-am trimis (de vreo luna) . Nu stiu daca le-ati vazut sa daca le folositi dar sunt bune pentru un centru valoros ca cel de acolo.Ultima editare de GeluBv; 08.mai.2014, 05:22.
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2458
- Reghin
- 58
Likes given: 258Likes received: 448
Postat în original de sciurca Vezi postTârnaveni e un mare centru de tenis de masă, pacat ca nu avem mese si o organizare Exista jucatori pasionati, dar din pacate posibilitatile materiale ne limiteaza.
Comentariu
Staicu Dan - 267 - Constanța - AMATORIPentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.
Comentariu
Stiu de mese si va multumim. M-am exprimat eu gresit. Ziceam de "mese" in sensul de sala dedicata. Aseara, de ex., am jucat impreuna cu antrenamentul echipei de volei Nu mai stiai ce minge sa lovesti. Cat despre turneu, abia astept sa vina data. Daca voi fi contactat sa ajut cu ceva, o voi face cu cea mai mare placere.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
De la Vatra Dornei se retrag... Hagatis Andrei, Firu Marian, Capra Arthur, Boicu Gabriel, Vieriu CarmenBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
Anita Dorel -Brașov-amatori - are mari probleme la glezna,...se retrage
Comentariu
Postat în original de sciurca Vezi postStiu de mese si va multumim. M-am exprimat eu gresit. Ziceam de "mese" in sensul de sala dedicata. Aseara, de ex., am jucat impreuna cu antrenamentul echipei de volei Nu mai stiai ce minge sa lovesti. Cat despre turneu, abia astept sa vina data. Daca voi fi contactat sa ajut cu ceva, o voi face cu cea mai mare placere.
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1750
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
Din Sanpaul se retrag Kulcsar Lorand si Lorincz Ferenc AttilaLemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
Buna ziua,
Am si eu nevoie de niste "ordine de deplasare" = delegatii, stampilate de o firma de constructii sau electrice sau altceva pentru a-mi putea deconta deplasarea. Daca are cineva luam legatura la concurs. Multumesc anticipat.Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.
Comentariu
No Marcele, te-ai hotarat daca treci la open sau numa' ai vrut sa stii daca ai voie?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 16.mai.2010
- 629
- Reghin
- 49
Likes given: 0Likes received: 10
Postat în original de dan_s Vezi postbuna ziua,
am si eu nevoie de niste "ordine de deplasare" = delegatii, stampilate de o firma de constructii sau electrice sau altceva pentru a-mi putea deconta deplasarea. Daca are cineva luam legatura la concurs. Multumesc anticipat.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:32.Procesare...X
Comentariu