Bine zis , Makarone , dar ce te faci cu hobbyul ? Cu tentatia de a juca cu tot felul de fete "miraculoase" ? Tu ai avut prilejul sa testezi foarte multe materiale si probabil acum ai ajuns la niste concluzii. Daca ar fi sa o iei acum de la capat , crezi ca nu ai trece din nou prin "Odiseea" setupurilor ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Hinoki blade
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Sunt de acord ca setup-ul nu trebuie schimbat dar sa nu uitam ca il schimbi ca sa iti puna in valoare anumite calitati sau sa iti mascheze anumite defecte .
Jocul de tenis de la un nivel incolo devine un joc in mare parte psihic in care echipamentul si automatismele trebuie sa functioneze fara probleme . In momentul in care consideri ca echipamentul nu te reprezinta cauti si schimbi .
Moftul incepe abia in momentul in care schimbi ceva cu care te impaci excelent cu altceva care doar promite (e chestia cu vrabia si cioara , dar unii poate isi pot permite ...)
Comentariu
Postat în original de botezatucezarMoftul incepe abia in momentul in care schimbi ceva cu care te impaci excelent cu altceva care doar promite (e chestia cu vrabia si cioara , dar unii poate isi pot permite ...)Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Hinoki este un lemn compact,iar fibrele se desprind greu dupa relipiri,de aceea ma intereseza ca pliurile exterioare sa fie din acest lemn.Lemnul care il am nu e asa neted ,striatiile din el se intiparesc pe burete creand neuniformitati si nici nu face priza buna.Nu stiti daca exista un astfel de lemn la tibhar?Am vazut ca au preturi mai acceptabile.Blade:tb Spark fl
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Grip-s Europe
Comentariu
Postat în original de teodorus29Da exista si la Tibhar,se numeste h3-9 sau h-1-9 daca nu cumva gresescBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Eu am jucat cu Suss Hinoki Kinetic de la Andro, am avut varianta ALL+ si acum joc cu OFF dar cu aceleasi fete, diferenta intre ele este ca daca cu lemnul ALL+ dadeam gresit in minge multe ajungeau pe masa adversarului, cu cel OFF orice mica greseala de tehnica mingea ajunge afara sau in fileu, in plus viteza marita a lemnului OFF nu imi pare sa imi fi castigat nici un punct pe care nu il castigam cu celalalt lemn. Cred ca voi trece inapoi pe varianta ALL+ (cand imi gasesc altul ca cel vechi e crapat). Interesant de spus este ca varianta ALL+ este de fapt un OFF- datorita faptului ca este mai rapid decat multe lemne OFF- de la alti producatori, dar are un control fenomenal....
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:24.Procesare...X
Comentariu